WordPress емоцията завладя България!

  by    0   0

WordCamp Sofia, най-голямото WordPress събитие за годината в България, ни заля с неописуемата си емоция през миналия уикенд. Със своите 6 години зад гърба си в България WordCamp Sofia затвърди своето място като достоен домакин на едно от най-значимите за общността събития. От ICN.Bg споделихме с всички WP ентусиасти изживяването, което ни остави много приятни спомени и ни даде възможността да се запознаем и да поговорим с вас – нашите клиенти и приятели. Направихме си снимки с вас с новия ни photo booth и представихме нашия нов модул в cPanel: WordPress Wizard.

WordPress е най-използваната CSM система в света и дава възможност на милиони сайтове по света да доставят съдържание до своите потребители ежедневно. Като най-популярна, нейната общност е голяма и силна. На WordCamp Sofia на 22 октомври за шести пореден път доказахте колко мощна е тя и на Балканския полуостров с над 400 присъстващи и много чуждестранни гости и лектори. Събитието отново надхвърли очакванията ни и приятно се изненадахме от страхотната организация и множеството контакти с българските и чуждестранните гости, които осъществихме.

Лекциите вървяха паралелно в два трака, като присъстващите можеха да изберат тези, които им бяха най-интересни или да се впуснат в нетуъкинг експедиция и да се запознаят с най-интересните персони на тазгодишния WordPress лагер.

Едни от най-вълнуващите лекции през този WordCamp Sofia бяха тези на чуждестранните лектори Lucijan Blagonic, Emanuel Blagonic, Andrea Di Rocco и много други. Посетителите бяха очаровани от разнообразните теми, които бяха засегнати на събитието и си пожелаха следващата година да има още повече технически лекции.

От ICN.Bg изненадахме присъстващите с множество подаръци, чаши, стикери, пуф, изработен от barbaroni.eu и направихме множество снимки с новата ни джаджа – photo booth, която снима, прави колажи и разпечатва снимки.

На събитието успяхме да представим и едно нововъведение за всички наши споделени хостинг планове, а именно модула WordPress Wizard by ICN, който внедрихме директно в cPanel-а и който улеснява, защитава и оптимизира работата на всеки WordPress сайт.

Вижте снимки от събитието:

wc1wc2
wc3wc4
wc5wc6

Можете да видите още снимки от събитието в нашата Facebook страница тук или да следите официалната Facebook страница на WordCamp Sofia.

Прочетете още:

WordPress Wizard by ICN.Bg – за изключително WordPress изживяване

ICN.Bg продължава да подкрепя WordCamp

WordPress версия 4.6 е тук!

WordPress Инфографика – Какво не знаете за най-популярната CMS система

Какво представлява бекъп на WordPress сайт и какви са видовете бекъп?

Какви са последните тенденции в бизнес комуникациитe


Подобни публикации

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Инфографика: WordPress vs. Joomla vs. Drupal

asdВсички обичаме детайлни и информативни инфографики, а тази направена от Skilled.co е точно такава. Сравнението между най-популярните CMS платформи – WordPress, Joomla и Drupal ще ви помогне да изберете най-подходящата платформа за новия ви уебсайт. Критериите за сравнение са характеристики като сигурност, време за инсталация, функционалности, теми и плъгини и нужни умения за използването им.


Прочети повече →

Уебинар „Как да си направиш сайт: Първи стъпки“ – Въпроси и отговори

Webinar-First-steps-WP-300-262„Как да си направиш сайт първи: Първи стъпки“ събра на 21.02.2017 г. в платформата на Webinaria.bg уеб ентусиасти и желаещи да стартират своето първо WordPress приключение съвсем сами. Безплатния уебинар, организиран от хостинг компания ICN.Bg с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от Webinaria.bg, се води от Любо Николов, който е основател на онлайн […]


Прочети повече →

54 часа вълнение на StartUp Weekend Пловдив от 17 до 19 март

startup-w-Pl-300-26254 часа вълнение очакват град Пловдив от 17 до 19 март!  Заявете своето място сега и станете част от най-забавното StartUp приключение. От хостинг компания ICN.Bg за пореден път подкрепяме инициативата и иновативните хора в България. Прочетете повече за събитието от организаторите му в нашата статия!


Прочети повече →

Необходимо ли е да стартирате бизнес блог?

blog-300-262Питате ли сте се какво липсва на вашия сайт? Какви биха били ползите за бизнеса ви от стартирането на блог? Начина, по който един бизнес блог може да въздейства на потребителите ви, може да надмине вашите очаквания. Това е една маркетингова тактика, която си заслужава да добавите към дигиталната си стратегия и която ще ви […]


Прочети повече →