На 28 февруари технологиите и бизнесът се срещат на Technology4Business

  by    0   0

На 28 февруари очакваме едно първо по рода си събитие в България: Technology4Business. Уникалното събитие, което ще се проведе в рамките на един ден, ще срещне бизнеса с технологиите и ще покаже как те могат да работят заедно по един ефективен начин. От хостинг компания ICN.Bg ще имаме свой лектор – Борислав Бориславов с лекцията “Unlocking the door to success with cloud”, в която той ще поговори за това как Cloud услугите позволяват на бизнеса да се развива, да еволюира и да постигне по-голям пазарен успех.

Събитието ще се проведе хотел Новотел София в зала „Европа 2-3“, като регистрацията ще започне от 9 часа.

В технологичната среща ще се включат множество компании от различни браншове, като сред гостите ще има IT директори, финансови и търговски директори, мениджъри, ръководители на отдели и други.

Лекциите ще бъдат в няколко различни направления: ERP, Данни и облак, Специализирани решения, Инфраструктура, Кибер-сигурност и IT и управление на риска.

Сред лекторите на събитието ще бъдат: Свилен Стоянов от Oracle, Димитър Геров от Stemo, Димитър Димитров от ERP.BG, както и Борислав Бориславов, CTO на хостинг компания ICN.Bg.

В своята лекция „Unlocking the door to success with cloud“ Борислав ще говори за cloud технологиите, иновациите в сферата на облачните инфраструктури и за това как те въздействат на бизнеса и неговите възможности. Не пропускайте да научите какви предимства за бизнеса предлага Cloud-ът, как да се възползвате от модерното Cloud течение и да имате още повече продажби.

От хостинг компания ICN.Bg с радост подкрепяме първото издание на събитието и се надяваме да ви видим следващия вторник, за да си поговорим за възможностите на бизнеса в облака.


Подобни публикации

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Уебинар „Как да си направиш сайт: Първи стъпки“ – Въпроси и отговори

Webinar-First-steps-WP-300-262„Как да си направиш сайт първи: Първи стъпки“ събра на 21.02.2017 г. в платформата на Webinaria.bg уеб ентусиасти и желаещи да стартират своето първо WordPress приключение съвсем сами. Безплатния уебинар, организиран от хостинг компания ICN.Bg с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от Webinaria.bg, се води от Любо Николов, който е основател на онлайн […]


Прочети повече →

54 часа вълнение на StartUp Weekend Пловдив от 17 до 19 март

startup-w-Pl-300-26254 часа вълнение очакват град Пловдив от 17 до 19 март!  Заявете своето място сега и станете част от най-забавното StartUp приключение. От хостинг компания ICN.Bg за пореден път подкрепяме инициативата и иновативните хора в България. Прочетете повече за събитието от организаторите му в нашата статия!


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →

Безплатен уебинар „Как да си направиш сайт: Първи стъпки“

Webinar-First-steps-WP-300-262След успешния ни уебинар за WordPress сигурността, организиран и проведен с любезното съдействие на нашите приятели от Webinaria.bg, сме подготвили още едно полезно събитие, което ще ви помогне да стартирате своето онлайн приключение съвсем сами. Безплатният уебинар „Как да си направиш сайт: Първи стъпки“ с лектор Любо Николов ще ви даде нужните знания и ще […]


Прочети повече →