54 часа вълнение на StartUp Weekend Пловдив от 17 до 19 март

  by    0   0
54 часа вълнение очакват град Пловдив от 17 до 19 март!  Заявете своето място сега и станете част от най-забавното StartUp приключение. От хостинг компания ICN.Bg за пореден път подкрепяме инициативата и иновативните хора в България. Прочетете повече за събитието от организаторите му в нашата статия!

Иновации, иновации, иновации!

Остава по-малко от месец до стартирането на Startup Weekend Plovdiv 2017. Прави ти се нещо иновативно с хора, с които имаш сходни интереси? Искаш да се реализираш в динамична среда и да създадеш невероятен продукт, който да прерасне бързо в работещ бизнес модел?
Ако имаш идея и искаш собствен бизнес, тук си на правилното място. Какво чакаш? Запиши се за участие и създай новото начало със Startup Weekend Plovdiv.

Ако мислиш, че си различен и имаш качества да създаваш нови неща, да мислиш в перспектива, да имаш интерес към развиващия се свят, то тогава ти имаш много голям шанс да си следващия новатор на пазара.

 

Искаш да участваш, но нямаш екип
Това е най-малкото, което трябва да те притеснява. Startup Weekend Plovdiv е шансът, който си чакал до сега. Тук ще намериш екип, с който може да разработиш продукта си до последния детайл. Единственото, което трябва да носиш със себе си е лаптоп, идея и огромна доза самоувереност в това, което ти предстои, а то ще бъде страхотно преживяване, което за финал може да те превърне в следващия оценен и спонсориран стартъп.
Вече имаш стартъп, но искаш ново предизвикателство
Попаднал си на правилното място. Startup Weekend Plovdiv е причината да разшириш границите на предела си. Имаш безграничната възможност да развиеш екипа си и да се срещнеш с нови инвеститори. Ще се потопиш отново в измерението на идеи, истории и мечти. А защо не и още един стартъп?
Startup Weekend Plovdiv е възможност да откриеш отговора на всички въпроси, които те вълнуват около един стартиращ бизнес и средство да създадеш мрежа от ценни контакти.
Страхуваш се да представиш идеята си
Има не един или два случаи, в които сме били свидетели на истории от типа:
-“Аз имах същата идея, но изпитвах страх да я споделя”
-“Нямах достатъчно развита идея”
-“Страхувам се, че идеята ми няма да е достатъчно добра”
-“Не искам да я споделям, защото някой може да я открадне”,
-“Притеснявам се от отхвърляне и критика”.
Просто спри!
Всичко, от което се нуждаеш преди да започне Startup Weekend Plovdiv е:
  • Достатъчно добра идея.
  • Добро проучване на пазара.
  • Енергия и сили да развиеш идеята си за 54 часа.
Е какво чакаш? Запиши се тук.
Автор: Виктория Петкова
Ние от хостинг компания ICN.Bg подкрепяме иновативно мислещи хора и сме готови да помогнем за разгръщането на потенциала на участниците. За финалистите сме подготвили подаръци, защото успешните онлайн начинания се нуждаят от надежден хостинг.

Подобни публикации

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Уебинар „Как да си направиш сайт: Първи стъпки“ – Въпроси и отговори

Webinar-First-steps-WP-300-262„Как да си направиш сайт първи: Първи стъпки“ събра на 21.02.2017 г. в платформата на Webinaria.bg уеб ентусиасти и желаещи да стартират своето първо WordPress приключение съвсем сами. Безплатния уебинар, организиран от хостинг компания ICN.Bg с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от Webinaria.bg, се води от Любо Николов, който е основател на онлайн […]


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →

На 28 февруари технологиите и бизнесът се срещат на Technology4Business

tech4bizНа 28 февруари очакваме едно първо по рода си събитие в България: Technology4Business. Уникалното събитие, което ще се проведе в рамките на един ден, ще срещне бизнеса с технологиите и ще покаже как те могат да работят заедно по един ефективен начин. От хостинг компания ICN.Bg ще имаме свой лектор – Борислав Бориславов с лекцията […]


Прочети повече →

Ръководство стъпка по стъпка: Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби

Google-adwords-300-262-02Нашите приятели от дигитална агенция PPC.bg са ви подготвили едно специално ръководство, което ще ви помогне да направите своите първи стъпки в Google рекламата съвсем сами. Научете какво е Google AdWords, каква е неговата цел, как се създава и управлява кампания, какви са нейните елементи и как да започнете своето ново AdWords приключение.


Прочети повече →