54 часа вълнение на StartUp Weekend Пловдив от 17 до 19 март

  by    0   0
54 часа вълнение очакват град Пловдив от 17 до 19 март!  Заявете своето място сега и станете част от най-забавното StartUp приключение. От хостинг компания ICN.Bg за пореден път подкрепяме инициативата и иновативните хора в България. Прочетете повече за събитието от организаторите му в нашата статия!

Иновации, иновации, иновации!

Остава по-малко от месец до стартирането на Startup Weekend Plovdiv 2017. Прави ти се нещо иновативно с хора, с които имаш сходни интереси? Искаш да се реализираш в динамична среда и да създадеш невероятен продукт, който да прерасне бързо в работещ бизнес модел?
Ако имаш идея и искаш собствен бизнес, тук си на правилното място. Какво чакаш? Запиши се за участие и създай новото начало със Startup Weekend Plovdiv.

Ако мислиш, че си различен и имаш качества да създаваш нови неща, да мислиш в перспектива, да имаш интерес към развиващия се свят, то тогава ти имаш много голям шанс да си следващия новатор на пазара.

 

Искаш да участваш, но нямаш екип
Това е най-малкото, което трябва да те притеснява. Startup Weekend Plovdiv е шансът, който си чакал до сега. Тук ще намериш екип, с който може да разработиш продукта си до последния детайл. Единственото, което трябва да носиш със себе си е лаптоп, идея и огромна доза самоувереност в това, което ти предстои, а то ще бъде страхотно преживяване, което за финал може да те превърне в следващия оценен и спонсориран стартъп.
Вече имаш стартъп, но искаш ново предизвикателство
Попаднал си на правилното място. Startup Weekend Plovdiv е причината да разшириш границите на предела си. Имаш безграничната възможност да развиеш екипа си и да се срещнеш с нови инвеститори. Ще се потопиш отново в измерението на идеи, истории и мечти. А защо не и още един стартъп?
Startup Weekend Plovdiv е възможност да откриеш отговора на всички въпроси, които те вълнуват около един стартиращ бизнес и средство да създадеш мрежа от ценни контакти.
Страхуваш се да представиш идеята си
Има не един или два случаи, в които сме били свидетели на истории от типа:
-“Аз имах същата идея, но изпитвах страх да я споделя”
-“Нямах достатъчно развита идея”
-“Страхувам се, че идеята ми няма да е достатъчно добра”
-“Не искам да я споделям, защото някой може да я открадне”,
-“Притеснявам се от отхвърляне и критика”.
Просто спри!
Всичко, от което се нуждаеш преди да започне Startup Weekend Plovdiv е:
  • Достатъчно добра идея.
  • Добро проучване на пазара.
  • Енергия и сили да развиеш идеята си за 54 часа.
Е какво чакаш? Запиши се тук.
Автор: Виктория Петкова
Ние от хостинг компания ICN.Bg подкрепяме иновативно мислещи хора и сме готови да помогнем за разгръщането на потенциала на участниците. За финалистите сме подготвили подаръци, защото успешните онлайн начинания се нуждаят от надежден хостинг.

Подобни публикации

Участвай в онлайн конкурса на EURid за .eu и .ею домейни!

eurid-blog-2017Ако си притежател на .eu или .ею домейн, не пропускай да вземеш участие със сайта си в престижния онлайн конкурс организиран от EURid – официалния регистър на европейските домейни. Четвъртото издание на успешното онлайн състезание ще приеме сайтове от всякакъв мащаб и сфера на дейност. Участниците от непрекъснато разрастваща се европейска онлайн общност ще се […]


Прочети повече →

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ – Въпроси и отговори

Webinar-GoogleAds-300-262След успешния уебинар „Как да изградим успешна AdWords кампания?“ останаха много въпроси, на които обещахме да ви дадем отговор. Валя Йорданова от дигитална агенция PPC.bg, която бе лектор на събитието и която спедели своя опит и познания с всички участници, ви е подготвила един полезен материал, в който ще откриете още ценна информация за платформата […]


Прочети повече →

HackVratsa отново събра IT таланти от Северозапада

hackvratsa-blog-300-262За втора поредна година се проведе най-голямото IT събитие в Северозападна България HackVratsa 2017. От 21 до 23 април най-добрите компютърни специалисти в град Враца имаха възможност да премерят сили и да покажат своите умения. И тази година от хостинг компания ICN.Bg подкрепихме събитието и талантливите хора в Северозападния регион. Вижте как премина събитието, кои са […]


Прочети повече →

Иновативен и различен уикенд с HackVratsa 2017!

hackvratsa-blog-300-262От 21 до 23 април за втори път ще се проведе единственото по рода си събитие в Северозападна България HackVratsa. Град Враца отново има удоволствието да е домакин на това отборно състезание, което от ICN.Bg отново подкрепяме. По време на него участниците ще трябва да създадат и реално да разработят софтуерен продукт. Най-добрите решения ще бъдат […]


Прочети повече →

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →