В очакване на най-голямото IT събитие – Java2Days !

  by    0   0

Отново дойде време за най-свежото и чакано събитие за всички Java програмисти – Java2Days. В рамките на два дни всички опитни професионалисти, начинаещи програмисти и ентусиасти от всякакви величини могат да се включат в най-мащабната инициатива свързана с техния любим език за кодене Java. От ICN.Bg отново подкрепяме събитието и ще се радваме да се видим с вас на нашия щанд както всяка година. Очаквайте много изненади, томболи и прекрасни награди от нас!

Java2Days продължава да се развива трайно и силно. Тази година организаторите очакват рекорден брой хора – над 1500 души. С всяко изминало издание на събитието лекциите стават все повече, все по-вълнуващи и ги посещават все повече java любители. Това води и до по-голям интерес към него от страна на мениджъри, предприемачи, любители и разбира се на java програмисти, които присъстват, за да затвърдят своите знания и умения, да видят последните новости в софтуерното развитие и да открият нови възможности в един от най-популярните езици за кодене.

Освен Java2Days паралелно с java конференцията ще вървят още две ко-събития: Mobile2Days и Cloud2Days, на които присъстващите могат да разберат последните тенденции в софтуерното програмиране в облачните и мобилните технологии и бизнеса.

Събитието се провежда за осми път, като датата на Java2Days 2016 е 14-16 ноември, а мястото: Inter Expo Center.

Не пропускайте да се включите в събитието и да грабнете своя билет от тук. До 10 ноември все още можете да вземете 10% отстъпка от цената.

Прочетете още:

CodeWeek Vratsa 2016 с над 200 участници!

WordPress емоцията завладя България!

ICN.Bg представя „Лицата на хостинга“


Подобни публикации

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Уебинар „Как да си направиш сайт: Първи стъпки“ – Въпроси и отговори

Webinar-First-steps-WP-300-262„Как да си направиш сайт първи: Първи стъпки“ събра на 21.02.2017 г. в платформата на Webinaria.bg уеб ентусиасти и желаещи да стартират своето първо WordPress приключение съвсем сами. Безплатния уебинар, организиран от хостинг компания ICN.Bg с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от Webinaria.bg, се води от Любо Николов, който е основател на онлайн […]


Прочети повече →

54 часа вълнение на StartUp Weekend Пловдив от 17 до 19 март

startup-w-Pl-300-26254 часа вълнение очакват град Пловдив от 17 до 19 март!  Заявете своето място сега и станете част от най-забавното StartUp приключение. От хостинг компания ICN.Bg за пореден път подкрепяме инициативата и иновативните хора в България. Прочетете повече за събитието от организаторите му в нашата статия!


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →

На 28 февруари технологиите и бизнесът се срещат на Technology4Business

tech4bizНа 28 февруари очакваме едно първо по рода си събитие в България: Technology4Business. Уникалното събитие, което ще се проведе в рамките на един ден, ще срещне бизнеса с технологиите и ще покаже как те могат да работят заедно по един ефективен начин. От хостинг компания ICN.Bg ще имаме свой лектор – Борислав Бориславов с лекцията […]


Прочети повече →