Сезон 4 на 9 Academy започва! Кандидатствайте!

  by    0   0

Остават броени дни до края на записването за 4-ти сезон на 9 Academy. 22 октомври е дългоочакваната дата, на която започва обучението на новите 50 участника, които ще придобият умения в 9 модула – Предприемачество, Маркетинг, Финанси и счетоводство, HR, Правни въпроси, НПО, PR, Digital/ IT, Продажби. 9 Academy се радва на успех вече 3 сезона, а „академиците” ще имат възможността чрез практически знания, умения и опит да спомогнат личностното и професионалното си развитие.

Обучаващите са експерти и опитни специалисти от бизнес сектора, които с интерактивни методи на преподаване, предават своите знания, умения и опит. Както до сега всички модули, обучения и допълнителни активности ще бъдат съобразени с нуждите на групата, както и с това до колко релевантни са те спрямо обучителните цели, които всеки един от тях си е поставил.

Изключително полезната и интересна за участниците в предишния сезон програма за личностно развитие ще бъде включена и в новия 4-ти сезон. Тя ще подбуди предприемаческия дух на новите целеустремени и мотивирани участници. Ако имате желание да натрупате знания в съответните модули, да придобиете умения в различни области от бизнеса, а по време на самата акадамия да имате възможност на практика да приложите придобитите знания и умения, то 9 Academy е за вас. Oрганизаторите обещават, че 9Academy e точното място, където да срещнете съмишленици, да научите полезни за бизнеса и вашата кариера неща, както и да се срещнете с топ обучители с богат практически опит. Продължителността на академията е почти 6 месеца, а заниманията са предимно по 2 лекции всяка седмицата, с начален час 19:00 ч. и в 2 от съботите на всеки месец. Крайният срок за попълване на регистрационната форма е 16 септември.

Още полезна информация и формуляра за регистрация можете да намерите тук.


Подобни публикации

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Уебинар „Как да си направиш сайт: Първи стъпки“ – Въпроси и отговори

Webinar-First-steps-WP-300-262„Как да си направиш сайт първи: Първи стъпки“ събра на 21.02.2017 г. в платформата на Webinaria.bg уеб ентусиасти и желаещи да стартират своето първо WordPress приключение съвсем сами. Безплатния уебинар, организиран от хостинг компания ICN.Bg с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от Webinaria.bg, се води от Любо Николов, който е основател на онлайн […]


Прочети повече →

54 часа вълнение на StartUp Weekend Пловдив от 17 до 19 март

startup-w-Pl-300-26254 часа вълнение очакват град Пловдив от 17 до 19 март!  Заявете своето място сега и станете част от най-забавното StartUp приключение. От хостинг компания ICN.Bg за пореден път подкрепяме инициативата и иновативните хора в България. Прочетете повече за събитието от организаторите му в нашата статия!


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →

На 28 февруари технологиите и бизнесът се срещат на Technology4Business

tech4bizНа 28 февруари очакваме едно първо по рода си събитие в България: Technology4Business. Уникалното събитие, което ще се проведе в рамките на един ден, ще срещне бизнеса с технологиите и ще покаже как те могат да работят заедно по един ефективен начин. От хостинг компания ICN.Bg ще имаме свой лектор – Борислав Бориславов с лекцията […]


Прочети повече →