Първата изцяло българска платформа за онлайн семинари „Уебинария 2.0. “ празнува виртуален рожден ден

  by    0   1

Какви са последните нововъведения, свързани с функционалността на платформата, която ICN.Bg използва за провеждането на своите любопитни уебинари!

Първата изцяло българска платформа за онлайн семинари Уебинария 2.0. отбелязва своя  рожден ден с двойно събитие на 12 май 2016 г (четвъртък). По време на събитието, което ще протече и във виртуалното пространство, ще бъдат представени последните нововъведения, свързани с функционалността на платформата. Събитието ще се случи едновременно във Варна (залата на Националното радио) и в София (залата на Бетахаус) от 18: 30 часа и ще се предава през платформата.

Уебинария“ е платформа, с чиято помощ можете да канализирате информацията от онлайн събития до различни ползватели  и да им я представите в достъпна форма – директно до тяхното устройство и в удобно за тях време. През 2015 г платформата беше обновена и във възможностите, които предоставя са включени всички изисквания за техническа достъпност, споделен екран, презентиране, чат панел, бърза среща и частно събитие. Разширени са и възможностите за отразяване на събития на живо. Библиотеката на платформата осигурява свободен достъп до записите на онлайн събитията и позволява лесен и удобен начин за допълнително привличане на участници в бъдещи събития на организаторите.

Идеята за „Уебинария“ възниква преди почти пет години, когато нейният създател Петър Петров започва да създава уебинари, използвайки чуждоезични платформи. Оказва се, че за голяма част от посетителите на онлайн събитията чуждият език представлява сериозна езикова бариера и им е необходима помощ при ползването на платформите. Така през 2013 г се появява първата версия на “Уебинария“, като още тогава тя предизвиква сериозен интерес от страна на лектори и обучители.

Сред ползвателите на платформата са: ICN.BG, Логопедия.БГ, Къщата за четящи хлапета „Приказка без край“, Иво Илиев (http://interactage.com/), Майк Рам (http://drakona.bg/), Георги Христов (http://www.igcbg.com/), Евгени Йорданов (онлайн маркетинг специалист), Ивелина Атанасова (Digital kids), Невяна Коева (Имейлинвест), Станимир Андонов (neuromarketing.bg), Вихра Петрова (http://vihrapetrova.com), Джуниър Ачийвмънт (http://www.jabulgaria.org/), АИДБ (http://aidb.bg), Тук-Там (http://www.tuk-tam.bg/) и др.

За създателя на „Уебинария“:

Петър Петров е системен архитект с 9 години опит в интернет технологиите. Привърженик на облачните услуги и добрата комуникация. Слуша джаз и предпочита хубавото червено вино.

Ако имате желание да присъствате на събитието, моля регистрирайте се като попълните онлайн формата или пишете на info@webinaria.bg

За участие онлайн запишете се тук!


Подобни публикации

Иновативен и различен уикенд с HackVratsa 2017!

hackvratsa-blog-300-262От 21 до 23 април за втори път ще се проведе единственото по рода си събитие в Северозападна България HackVratsa. Град Враца отново има удоволствието да е домакин на това отборно състезание, което от ICN.Bg отново подкрепяме. По време на него участниците ще трябва да създадат и реално да разработят софтуерен продукт. Най-добрите решения ще бъдат […]


Прочети повече →

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Уебинар „Как да си направиш сайт: Първи стъпки“ – Въпроси и отговори

Webinar-First-steps-WP-300-262„Как да си направиш сайт първи: Първи стъпки“ събра на 21.02.2017 г. в платформата на Webinaria.bg уеб ентусиасти и желаещи да стартират своето първо WordPress приключение съвсем сами. Безплатния уебинар, организиран от хостинг компания ICN.Bg с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от Webinaria.bg, се води от Любо Николов, който е основател на онлайн […]


Прочети повече →

54 часа вълнение на StartUp Weekend Пловдив от 17 до 19 март

startup-w-Pl-300-26254 часа вълнение очакват град Пловдив от 17 до 19 март!  Заявете своето място сега и станете част от най-забавното StartUp приключение. От хостинг компания ICN.Bg за пореден път подкрепяме инициативата и иновативните хора в България. Прочетете повече за събитието от организаторите му в нашата статия!


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →