Позволи на сайта си да разцъфти с до 71% хостинг отстъпка!

  by    0   0

Позволи на сайта си да разцъфти със Споделен хостинг план от ICN.Bg!

Само до 30 април 2017г. можеш да заявиш нов хостинг план на свежа пролетна цена с до 71% отстъпка и да дадеш нов старт на своя бизнес.

Пролетта е перфектното време за нов сайт. Възползвай се от най-зелените промоционални цени за NVMe  SSD Споделен хостинг от ICN.Bg!

 

Вземи сега 71% отстъпка за нов Споделен хостинг план с промо код: GREEN

GREEN-NL-600-300-02

Hosting-plans-B-S-GREEN-03

 

Hosting-plans-U-Ec-GREEN-02

 

 

Условия на промоцията:

 1. Промоционалната цена се получава само при въвеждане на код GREEN за плановете Ултима, Икономичен, Бизнес и Стандартен.
 2. Промо кодът GREEN е уникален. За да получите отстъпка за избрания от вас план, е необходимо да го въведете точно по начина, по който е изписан в настоящите Общи условия на промоцията.
 3. Промоцията е валидна в периода 12.04.2017г. – 30.04.2017г.
 4. Промоцията е валидна само за нови заявки на Споделен хостинг (Linux и ASP.Net хостинг).
 5. Промоцията е валидна за заявка само на плановете Ултима, Икономичен, Бизнес и Стандартен за период от 12 месеца (1 година)
 6. В промоцията се включва безплатно закупуване или трансфер на домейн име, за домейн име с разширение .com, .org, .info, .eu, .net само за плановете Бизнес и Стандартен (Linux хостинг)
 7. Промоционалната поръчка трябва да бъде заплатена до 14 дни след направената заявка.
 8. Промоцията важи неограничено за периода.
 9. Използвайки промо кодът GREEN получавате следните отстъпки:
 • Ултима хостинг план – 30%
 • Икономичен хостинг план – 35%
 • Бизнес хостинг план – 40%
 • Стандартен хостинг план – 71%

10. Посочената процентна отстъпка се изчислява като отстъпка от стандартната цена на хостинг плановете Ултима, Икономичен, Бизнес и Стандартен на месечна база.

11. Не може да се комбинира с други промоции или други промо кодове валидни през текущия период.

 


Подобни публикации

71% хостинг отстъпка + много коледно настроение

Xmas-blog-300-262ХОСТни Коледното настроение с до 71% празнични отстъпки за нов Споделен хостинг план от ICN.Bg! Само до 4 януари 2017г. започни своето ново онлайн приключение с нашите празнични предложения и промо код XMAS. Тази година чудесата започват по-рано и желанията се сбъдват едно след друго!


Прочети повече →

#000000 Friday с 60% отстъпка за CLOUD

icn-cloud-60off-300-262Българският новатор в cloud услугите с космическа отстъпка за cloud хостинг! Вземете 60% отстъпка за cloud хостинг само този петък по време на #000000 Friday! Облачен хостинг за безоблачен бизнес онлайн. Възползвайте се само на 25.11. с промо код #ooooooF.


Прочети повече →

Birthday Promo: 12 години ICN.Bg

blog-BD-300-262ICN.Bg става на 12 години! 12 години изпълнени с иновации, технолгични новости, грижа за клиента и множество подобрения в хостинг услугите. За нас празникът е още по-хубав, когато е споделен. За да зарадваме всички вас нашите клиенти, ние ще ви дадем възможността да се възползвате от промоцията Price Freeze! Вземете новите хостинг планове, с още […]


Прочети повече →

аХОСТирай сайта си на острова на промоциите със 70% отстъпка

blog-off-shore-300-26270% хостинг отстъпка очаква всички пирати готови да аХОСТират на острова на лятната промоция на ICN.Bg. Промо кодът OFF:shore ще ви отведе във водите на съкровищата. Бъдете смели и го използвайте многократно за нови хостинг поръчки с летни отстъпки! Вземете своя нов споделен хостинг на ексклузивна лятна цена. Само до 29.08.2016г. Вижте повече!


Прочети повече →

EGGcited Великден с 60% хостинг отстъпки

Promo-EGGcited-300-262Бъди EGGcited с до 60% отстъпка за твоя нов хостинг план! Активирай сега споделена хостинг услуга и вземи пролетна отстъпка, за да дадеш нов старт на своя бизнес. Във всяко великденско яйце за плановете Бизнес и Стандартен се крие безплатен домейн, собствен IP адрес и още много други безплатни екстри. Свежа Великденска промоция за всеки, […]


Прочети повече →