Ново: До 30 бекъпа в месеца за потребителите на Споделен хостинг

  by    0   0

Специално за потребителите ни, ние от ICN.Bg представяме новата опция, включена в хостинг плановете ни – 30 уникални дневни бекъпа на вашия уебсайт! За максимум сигурност и за да сте спокойни, че каквото и да се случи с вашия сайт, вие имате надеждно копие на неговите файлове.

Сайтът ви е хакнат поради уязвимост и част от файловете ви са заразени със зловреден код? По погрешка сте изтрили даден файл или някой ваш колега е извършил промени по сайта, които вече не желаете? Няколко ситуации, които се случват ежедневно на всички нас и при които е хубаво да имаме актуален бекъп на сайта си.

Защо ви предоставяме 30 дневен бекъп?

Ние от ICN.Bg смятаме, че е изключително важно да ви предложим сигурността, от която всеки потребител се нуждае. Чрез предоставянето на архивно копие на вашия сайт за всеки един ден, ние ви гарантираме, че вие няма да загубите данните си. Услугата ще ви даде гаранция за възстановяване на сайта ви от момента, който желаете.

Как ви предоставяме 30 дневен бекъп?

1logo-350px-transperant40-300x102 извърши внедряване на обновена версия на вече познатия ви софтуер за създаване на архивни копия – R1Soft – backup software. Благодарение на него, всички потребители на Споделен хостинг ще могат да намерят в cPanel бекъп на файловете на сайта си до 30 дена назад.

Какво съдържа вашия бекъп?

Архивните копия, които ви предоставяме за 30 дневен период са изградени на база на блок базираното съхранение на данни. Всеки бекъп файл съдържа всички промени в мета данните на вашия уебсайт – настройки и конфигурационни данни. В remote backup се съхранява и вашата public_html директория.

30 дневният бекъп пести ресурсите на вашия хостинг план

Всички знаем, че създаването на локални архиви е свързано с изразходване на определени CPU минути и времеви ресурс. Благодарение на R1Soft и поблоковото копиране на данните от вашия уеб сайт, създаването на архивно копие става изключително бързо и вие спестявате ресурса CPU минути, които можете да изразходвате целево за повишен трафик към сайта ви например или за нуждите на вашето онлайн приложение.

Как да достъпите своя 30 дневен бекъп?

В меню Files на вашия cPanel ще намерите иконката на r1Soft. След като кликнете на нея ще видите списък на наличните архивни копия. От страницата, която виждате можете свободно да оперирате с вашия бекъп.

Кой планове на споделен хостинг ще могат да се възползват от опцията 30-дневен бекъп?

Екстрата ще бъде включена безплатно за плановете Бизнес и Стандартен и промоционално за ограничен период от време за плановете Ултима и Икономичен!

С какво още ще изненадаме потребителите на Споделен хостинг?

Съвсем скоро всички потребители на услугата Споделен хостинг ще открият в контролния панел за управление на услугите си нова система с налични статистики и графики за потребяваните от тях сървърни ресурси и натоварването на сайта им. Така ще можете да следите детайлно всички процеси свързани със сайта ви.


Подобни публикации

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →

Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg с новата технология NVMe

NVMe-300-262SSD дисковете определят бъдещето на всички онлайн услуги и в най-скоро време ще изместят класическите магнитни дискове, които не предлагат толкова голяма бързина на пренос на данните. Без значение дали става въпрос за малък персонален сайт, приложение за онлайн банкиране или голяма платформа за онлайн пазаруване, всеки хостинг потребител иска неговият онлайн проект да достига […]


Прочети повече →

Въпроси и отговори относно заявяването и регистрацията на домейни с разширение .БГ

imenabgВ тази статия ще отговорим на най-важните въпроси отнасящи се за заявяването и регистрацията на домейн имена на български език с новото домейн разширение .БГ. Към момента ICN.Bg не е акредитиран регистратор на домейн имена в тази област, тъй като тази възможност не ни е предоставена от официалния регистър Имена.Бг, който обслужва това домейн разширение. […]


Прочети повече →

Важни акценти относно новите български домейн имена .БГ

imenabgОт днес вече можете да заявите домейн на български език с разширение .БГ! Това стана ясно днес на пресконференция на новия регистър Имена.Бг АД. В официалното си обръщение стана ясно, че новите домейн имена влизат в така наречения “Sunrise” период. Ще се опитаме да отговорим на вашите въпроси свързани с новото домейн разширение .БГ, като […]


Прочети повече →