Ново: До 30 бекъпа в месеца за потребителите на Споделен хостинг

  by    0   0

Специално за потребителите ни, ние от ICN.Bg представяме новата опция, включена в хостинг плановете ни – 30 уникални дневни бекъпа на вашия уебсайт! За максимум сигурност и за да сте спокойни, че каквото и да се случи с вашия сайт, вие имате надеждно копие на неговите файлове.

Сайтът ви е хакнат поради уязвимост и част от файловете ви са заразени със зловреден код? По погрешка сте изтрили даден файл или някой ваш колега е извършил промени по сайта, които вече не желаете? Няколко ситуации, които се случват ежедневно на всички нас и при които е хубаво да имаме актуален бекъп на сайта си.

Защо ви предоставяме 30 дневен бекъп?

Ние от ICN.Bg смятаме, че е изключително важно да ви предложим сигурността, от която всеки потребител се нуждае. Чрез предоставянето на архивно копие на вашия сайт за всеки един ден, ние ви гарантираме, че вие няма да загубите данните си. Услугата ще ви даде гаранция за възстановяване на сайта ви от момента, който желаете.

Как ви предоставяме 30 дневен бекъп?

1logo-350px-transperant40-300x102 извърши внедряване на обновена версия на вече познатия ви софтуер за създаване на архивни копия – R1Soft – backup software. Благодарение на него, всички потребители на Споделен хостинг ще могат да намерят в cPanel бекъп на файловете на сайта си до 30 дена назад.

Какво съдържа вашия бекъп?

Архивните копия, които ви предоставяме за 30 дневен период са изградени на база на блок базираното съхранение на данни. Всеки бекъп файл съдържа всички промени в мета данните на вашия уебсайт – настройки и конфигурационни данни. В remote backup се съхранява и вашата public_html директория.

30 дневният бекъп пести ресурсите на вашия хостинг план

Всички знаем, че създаването на локални архиви е свързано с изразходване на определени CPU минути и времеви ресурс. Благодарение на R1Soft и поблоковото копиране на данните от вашия уеб сайт, създаването на архивно копие става изключително бързо и вие спестявате ресурса CPU минути, които можете да изразходвате целево за повишен трафик към сайта ви например или за нуждите на вашето онлайн приложение.

Как да достъпите своя 30 дневен бекъп?

В меню Files на вашия cPanel ще намерите иконката на r1Soft. След като кликнете на нея ще видите списък на наличните архивни копия. От страницата, която виждате можете свободно да оперирате с вашия бекъп.

Кой планове на споделен хостинг ще могат да се възползват от опцията 30-дневен бекъп?

Екстрата ще бъде включена безплатно за плановете Бизнес и Стандартен и промоционално за ограничен период от време за плановете Ултима и Икономичен!

С какво още ще изненадаме потребителите на Споделен хостинг?

Съвсем скоро всички потребители на услугата Споделен хостинг ще открият в контролния панел за управление на услугите си нова система с налични статистики и графики за потребяваните от тях сървърни ресурси и натоварването на сайта им. Така ще можете да следите детайлно всички процеси свързани със сайта ви.


Подобни публикации

cMailPro завладява нови международни пазари!

cMailPro-Mauritius-SriLanka-300-262След успешното внедряване на cMailPro и изграждане на мощен динамичен клъстер в най-големия телеком в Судан – Судател, професионалната бизнес имейл услуга отново затвърди своите позиции на международната IT сцена с два нови проекта. Това е поредната стъпка от световната експанзия на уникалния по рода си български IT продукт и свидетелства за развитие на телокомуникационните компании […]


Прочети повече →

Нови „джаджи“ в WordPress 4.8

wordpress-logo-stacked-rgbПоследният ъпдейт на любимата CMS платформа WordPress зарадва феновете си с промени, които обещават да направят презентирането на бранда ви по-лесно. Главният бонус, който идва с новия ъпдейт са джаджите (widgets) за изображение, видео, аудио и текст – това е една дългоочаквана екстра за подобряването на страничната лента. Повече за този и останалите ъпдейти във […]


Прочети повече →

ICN.Bg с втори дата център в България!

montana-telepoint-300-262-02  Ние знаем колко важно е за вас онлайн присъствието и непрекъсваемостта на вашите услуги онлайн. Искаме да ви представим нашия втори дата център от клас Tier 3 в град Монтана. В него можете да разположите своите онлайн проекти, да запазите отдалечено бекъп копие на платформите си или да бъде изградено за вас персонализирано Disaster […]


Прочети повече →

Участвай в онлайн конкурса на EURid за .eu и .ею домейни!

eurid-blog-2017Ако си притежател на .eu или .ею домейн, не пропускай да вземеш участие със сайта си в престижния онлайн конкурс организиран от EURid – официалния регистър на европейските домейни. Четвъртото издание на успешното онлайн състезание ще приеме сайтове от всякакъв мащаб и сфера на дейност. Участниците от непрекъснато разрастваща се европейска онлайн общност ще се […]


Прочети повече →

Видео инфографика: NVMe vs SSD vs HDD

NVMe-SSD-HDD-1280-720Може би вече сте чули за новата Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg технология – NVMe. Но как се сравнява един SSD диск оборудван с NVMe технологията срещу SATA SSD и стандартните хард дискове (HDD). Революционния комуникационен протокол, който позволява директна комуникация с процесора ни дава възможност да предоставим по-голяма бързина спрямо SATA SSD […]


Прочети повече →