Нови по-високи параметри за хостинг

  by    0   0

Само за по-малко от година от въвеждането на нови хостинг параметри, отново увеличаваме параметрите на всички хостинг планове. Параметрите се увеличават с до 100%, като за Windows хостинг услугите, те са завишени над 5 пъти.

1logo-350px-transperant

Благодарение на инсталиране на нови мощности в Дата центъра на ICN.BG значително увеличихме CPU%,MYSQL ресурсите към всички споделени услуги.

Уеб хостинг параметри

ПланДисково пространствоМесечен трафикХоствани сайтове
Ултима+8 GB80 GB2 бр.
Ултима Про+16 GB120 GB2 бр.
Икономичен30 GBНеограничен3 бр.
Стандартен90 GBНеограничен16 бр.
Бизнес45 GBНеограничен8 бр.
Ексклузивен150 GBНеограничен21 бр.

Пълна информация: http://www.icn.bg/default.icn?show=hosting

Windows хостинг параметри

ПланДисково пространствоМесечен трафикASP.NET версии
Икономичен10 GB120 GB1.0, 2.0, 3.0, 3.5
Стандартен25 GB200 GB1.0, 2.0, 3.0, 3.5
Бизнес50 GB300 GB1.0, 2.0, 3.0, 3.5
Ексклузивен150 GB500 GB1.0, 2.0, 3.0, 3.5

Пълна информация: http://www.icn.bg/default.icn?show=hosting&status=win-compare

Новите по-високи параметри са валидни за всички настоящи и нови потребители, при нови поръчки или удължаване на съществуваща услуга.
Допълнителна информация може да намерите тук: http://www.icn.bg/default.icn?show=promotions
Информация за ICN.Bg Дата център: http://www.icn.bg/default.icn?show=about&status=datacenter


Подобни публикации

Участвай в онлайн конкурса на EURid за .eu и .ею домейни!

eurid-blog-2017Ако си притежател на .eu или .ею домейн, не пропускай да вземеш участие със сайта си в престижния онлайн конкурс организиран от EURid – официалния регистър на европейските домейни. Четвъртото издание на успешното онлайн съзтезание ще приеме сайтове от всякакъв мащаб и сфера на дейност. Участниците от непрекъснато разрастваща се европейска онлайн общност ще се […]


Прочети повече →

Видео инфографика: NVMe vs SSD vs HDD

NVMe-SSD-HDD-1280-720Може би вече сте чули за новата Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg технология – NVMe. Но как се сравнява един SSD диск оборудван с NVMe технологията срещу SATA SSD и стандартните хард дискове (HDD). Революционния комуникационен протокол, който позволява директна комуникация с процесора ни дава възможност да предоставим по-голяма бързина спрямо SATA SSD […]


Прочети повече →

Позволи на сайта си да разцъфти с до 71% хостинг отстъпка!

GREEN-300-262Позволи на сайта си да разцъфти със Споделен хостинг план от ICN.Bg! Само до 30 април 2017г. можеш да заявиш нов хостинг план на свежа пролетна цена с до 71% отстъпка и да дадеш нов старт на своя бизнес.


Прочети повече →

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →