Кой спечели 10 г. безплатен хостинг от ICN.BG (Интервю с г-н Желязко Янев)

  by    0   0

В поредица от интервюта представяме 10-те печеливши спечелили безплатен хостинг за 10 години.

Томболата беше по повод на нашата 10-годишнина.  Представяме ви г-н Желязко Янев, който се занимава с видео и фото заснемане. Как чрез онлайн присъствие да достигнем до повече клиенти и как да спечелим по-голямо доверие към нашите услуги, прочетете в интервюто, което г-н Янев даде пред екипа на 1logo-350px-transperant40-300x102 :

1. Разкажете ни повече за Вашия уебсайт – какво ви накара да обърнете внимание на онлайн присъствието и да изградите уебсайт?

Нашето студио Hit Vision извършва качествено видео и фото заснемане, използвайки модерна дигитална технология. За нас беше важно онлайн представянето ни, за да стигнем до повече потребители, които да превърнем в наши потенциални клиенти. Уеб сайтът беше идеалния начин да покажем какво правим и да дадем възможност на клиентите да се свържат с нас по-най лесен начин.

2. Използвате ли някаква CMS система или наехте програмисти, които да създадат сайта ви?
Работим с WordPress.
3. Как избрахте домейн името на сайта си?
Всичко трябвJanev-smа да е хитово около нас и за това сме хит визия :) Избрахме името Хит, за да може самото име да носи духа на актуалните тенденции, изразявайки чрез себе си визия, която винаги да бъде актуална.
4. Какви ползи би донесло онлайн присъствието на бизнеса ви и какви са целите, които сте заложили в тази насока?
Ползите от онлайн присъствието на бизнеса ни са удобен начин да представим услугите си и лесен начин да достигнем до голяма аудитория. Нашите цели са да бъдем разпознаваеми и да изградим доверие към нашия бизнес.
5. Как разбрахте за ICN.Bg и защо се спряхте на нас като хостинг доставчик?
Ползвам услугите ви от 2006 г. и не помня как започна всичко.
6. Какви хостинг услуги използвате в момента и кои други услуги от нашето портфолио бихте използвали в бъдеще?
В момента използваме план Ултима. В бъдеще бихме използвали вашите Cloud услуги.

7. Вие спечелихте 10 години безплатен хостинг, което е уникална по рода си награда в хостинг сферата. Как бихте я използвали и как виждате вашето онлайн развитие през следващите 10 години?
Щастливи сме, че спечелихме тази награда и ще я използваме с голямо удоволствие. През следващите 10 години целим да се развием в онлайн магазин, където да предлагаме stock видео и фото.

Janev-300-262

Благодарим Ви за интервюто, г-н Янев! 1logo-350px-transperant40-300x102 Ви пожелава успех, реализирани проекти и щастливи клиенти!


Подобни публикации

Участвай в онлайн конкурса на EURid за .eu и .ею домейни!

eurid-blog-2017Ако си притежател на .eu или .ею домейн, не пропускай да вземеш участие със сайта си в престижния онлайн конкурс организиран от EURid – официалния регистър на европейските домейни. Четвъртото издание на успешното онлайн съзтезание ще приеме сайтове от всякакъв мащаб и сфера на дейност. Участниците от непрекъснато разрастваща се европейска онлайн общност ще се […]


Прочети повече →

Видео инфографика: NVMe vs SSD vs HDD

NVMe-SSD-HDD-1280-720Може би вече сте чули за новата Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg технология – NVMe. Но как се сравнява един SSD диск оборудван с NVMe технологията срещу SATA SSD и стандартните хард дискове (HDD). Революционния комуникационен протокол, който позволява директна комуникация с процесора ни дава възможност да предоставим по-голяма бързина спрямо SATA SSD […]


Прочети повече →

Позволи на сайта си да разцъфти с до 71% хостинг отстъпка!

GREEN-300-262Позволи на сайта си да разцъфти със Споделен хостинг план от ICN.Bg! Само до 30 април 2017г. можеш да заявиш нов хостинг план на свежа пролетна цена с до 71% отстъпка и да дадеш нов старт на своя бизнес.


Прочети повече →

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →