Кой спечели 10 г. безплатен хостинг от ICN.BG (Интервю с г-н Желязко Янев)

  by    0   0

В поредица от интервюта представяме 10-те печеливши спечелили безплатен хостинг за 10 години.

Томболата беше по повод на нашата 10-годишнина.  Представяме ви г-н Желязко Янев, който се занимава с видео и фото заснемане. Как чрез онлайн присъствие да достигнем до повече клиенти и как да спечелим по-голямо доверие към нашите услуги, прочетете в интервюто, което г-н Янев даде пред екипа на 1logo-350px-transperant40-300x102 :

1. Разкажете ни повече за Вашия уебсайт – какво ви накара да обърнете внимание на онлайн присъствието и да изградите уебсайт?

Нашето студио Hit Vision извършва качествено видео и фото заснемане, използвайки модерна дигитална технология. За нас беше важно онлайн представянето ни, за да стигнем до повече потребители, които да превърнем в наши потенциални клиенти. Уеб сайтът беше идеалния начин да покажем какво правим и да дадем възможност на клиентите да се свържат с нас по-най лесен начин.

2. Използвате ли някаква CMS система или наехте програмисти, които да създадат сайта ви?
Работим с WordPress.
3. Как избрахте домейн името на сайта си?
Всичко трябвJanev-smа да е хитово около нас и за това сме хит визия :) Избрахме името Хит, за да може самото име да носи духа на актуалните тенденции, изразявайки чрез себе си визия, която винаги да бъде актуална.
4. Какви ползи би донесло онлайн присъствието на бизнеса ви и какви са целите, които сте заложили в тази насока?
Ползите от онлайн присъствието на бизнеса ни са удобен начин да представим услугите си и лесен начин да достигнем до голяма аудитория. Нашите цели са да бъдем разпознаваеми и да изградим доверие към нашия бизнес.
5. Как разбрахте за ICN.Bg и защо се спряхте на нас като хостинг доставчик?
Ползвам услугите ви от 2006 г. и не помня как започна всичко.
6. Какви хостинг услуги използвате в момента и кои други услуги от нашето портфолио бихте използвали в бъдеще?
В момента използваме план Ултима. В бъдеще бихме използвали вашите Cloud услуги.

7. Вие спечелихте 10 години безплатен хостинг, което е уникална по рода си награда в хостинг сферата. Как бихте я използвали и как виждате вашето онлайн развитие през следващите 10 години?
Щастливи сме, че спечелихме тази награда и ще я използваме с голямо удоволствие. През следващите 10 години целим да се развием в онлайн магазин, където да предлагаме stock видео и фото.

Janev-300-262

Благодарим Ви за интервюто, г-н Янев! 1logo-350px-transperant40-300x102 Ви пожелава успех, реализирани проекти и щастливи клиенти!


Подобни публикации

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →

Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg с новата технология NVMe

NVMe-300-262SSD дисковете определят бъдещето на всички онлайн услуги и в най-скоро време ще изместят класическите магнитни дискове, които не предлагат толкова голяма бързина на пренос на данните. Без значение дали става въпрос за малък персонален сайт, приложение за онлайн банкиране или голяма платформа за онлайн пазаруване, всеки хостинг потребител иска неговият онлайн проект да достига […]


Прочети повече →

Въпроси и отговори относно заявяването и регистрацията на домейни с разширение .БГ

imenabgВ тази статия ще отговорим на най-важните въпроси отнасящи се за заявяването и регистрацията на домейн имена на български език с новото домейн разширение .БГ. Към момента ICN.Bg не е акредитиран регистратор на домейн имена в тази област, тъй като тази възможност не ни е предоставена от официалния регистър Имена.Бг, който обслужва това домейн разширение. […]


Прочети повече →

Важни акценти относно новите български домейн имена .БГ

imenabgОт днес вече можете да заявите домейн на български език с разширение .БГ! Това стана ясно днес на пресконференция на новия регистър Имена.Бг АД. В официалното си обръщение стана ясно, че новите домейн имена влизат в така наречения “Sunrise” период. Ще се опитаме да отговорим на вашите въпроси свързани с новото домейн разширение .БГ, като […]


Прочети повече →