Хостинг, имейл и cloud решения за адвокатски дружества

  by    0   1

94% от сериозния бизнес използва поне едно cloud базирано решение, а 56% от бизнеса счита Cloud-a за сериозно разграничаващо предимство от конкуренцията. Ако вие сте адвокатско дружество или кантора, не пропускайте да обърнете внимание на вашето онлайн присъствие и комуникационните решения, които използвате. Ние знаем, че всеки адвокат работи с изключително чувствителна и конфиденциална информация и знаем кои IT решения са правилния избор за вас. Вижте в няколко лесни стъпки  как да организирате онлайн присъствието и комуникацията на едно адвокатско дружество!

process-icon-webСъздаване на уеб сайт

Не всяка кантора намира за необходимо да има собствен уеб сайт, поради факта, че съществуват множество онлайн каталози, които листват списък от адвокати. Искате ли обаче вашето име да бъде редом до това на много други? Вашият уеб сайт може да се превърне във ваше конкурентно предимство и в източник на нови клиенти. А да създадете свой сайт е лесно и бързо със споделен хостинг от ICN.Bg. Започнете с Икономичен план, инсталирайте WordPress, въведете актуално и релевантно съдържание. Създаване на уеб сайт, с най-популярната CMS система отнема буквално няколко часа, а оптимизирането му за търсачки е сравнително лесно.

Ако държите на професионален облик можете да се обърнете и към уеб дизайн студио, което да създаде персонализиран уеб сайт спрямо вашето задание и критерии.

Не пропускайте да изберете и подходящо домейн име. В случай, че вие работите с клиенти предимно от България, препоръчваме да се спрете на домейн име с разширение .bg.

 

Избор на имейл решение

emails

Имейл кореспонденцията и нейната защитеност е критично важен аспект от ежедневната работа на всеки адвокат. За тази цел, използвайте професионално имейл решение, което ви гарантира сигурност, а не безплатно такова. Не оставяйте чувствителната информация незащитена. Подсигурете кореспонденцията с клиенти, нотариуси, съдия изпълнители и др.

Няколко причини защо да НЕ използвате безплатен имейл:

 

  • липса на сигурност;
  • пощата ви може да бъде хакната/разбита във всеки един момент;
  • конфиденциална информация може да бъде източена от имейла ви.

Хостинг компания ICN.Bg може да ви предостави cMailPro – имейл, който гарантира сигурност и неприкосновеност на информацията! Можете да криптирате имейлите си, така че те да се отварят само от вас с лична парола, можете да защитите формата за вход в имейла и да разчитате във всеки един момент, че използвате сигурни сървъри, които не могат да станат обект на хакерска атака.

Изпращане и получаване на защитени имейли

locked-mailЗащитеният имейл е криптираният такъв. cMailPro дава възможност на всеки адвокат, нотариус или съдия да заключи имейлите си, така че те да са достъпни само за него. Заключването и криптирането се извършва благодарение на S/MIME сертификати. Да ги използвате е лесно и изисква само два клика. Няколко причини да изпращате криптирани имейли:

 

  • те могат да бъдат прочетени само от вас и крайният получател;
  • в случай, че пощата ви бъде разбита, имейлите ви са защитени и се визуализират като заключени;
  • ако вашето устройство – телефон, таблет, лаптоп – бъде откраднато, съхранените на него имейли са заключени.

 

Съхранение на документи

Убедени ли сте, че съхранявате конфиденциалните документи на сигурно място? За да дадем отговор на този въпрос, ще посочим кои места не са сигурни и защитени:

  • личният ви лаптоп;
  • флашки и дискове;
  • външни хард дискове, които могат да бъдат откраднати или загубени;
  • безплатни платформи за качване на файлове онлайн.

cMailPro ви дава възможност да съхранявате документи онлайн на защитени сървъри и в криптирана форма. Така вие си гарантирате, че важните за вас документи и информация ще бъдат защитени и достъпни само за вас и никой друг!

webdav

 

Комуникация между съдружници и колеги

Използвате ли чат в ежедневната си работа? А използвате ли Skype? Ако отговорът на тези два въпроса е „Да“, то нашият отговор е, че вашите разговори и информацията в тях може лесно да попадне в ръцете на трети страни. cMailPro e решение, което интегрира в себе си криптиран чат, изпращане на файлове и възможност за обаждания през браузър. Изберете сигурният начин.

chat

 

Интегрирани телефонни обаждания

Ако искате да подсигурите всички комуникационни процеси през един единствен софтуер, можете да се възползвате и от телефонията, интегрирана в cMailPro. Цялостна професионална собствена телефонна централа, с криптирани обаждания и cloud съхранение на данните.

 

cmailpro-voip

Хостинг компания ICN.Bg е винаги насреща за безплатна консултация за правилното онлайн позициониране на вашата адвокатска кантора. Свържете се с нас за професионално консултиране в областта на сигурната и защитена онлайн комуникация. Пишете ни на i.petrova@icn.bg


Подобни публикации

cMailPro завладява нови международни пазари!

cMailPro-Mauritius-SriLanka-300-262След успешното внедряване на cMailPro и изграждане на мощен динамичен клъстер в най-големия телеком в Судан – Судател, професионалната бизнес имейл услуга отново затвърди своите позиции на международната IT сцена с два нови проекта. Това е поредната стъпка от световната експанзия на уникалния по рода си български IT продукт и свидетелства за развитие на телокомуникационните компании […]


Прочети повече →

Каква е разликата между уеб мейл и имейл клиент?

mail-web-client-300-262В днешно време благодарение на Интернет можем да изпратим имейл от една точка на света до друга само с един клик и то за секунди. Писането и четенето на имейли е неразделна част от нашето ежедневие и съществуват много устройства, които можем да използваме за тази цел – настолни компютри, лаптопи, таблети, мобилни телефони. Освен […]


Прочети повече →

Какво е уеб сайт?

web-site-300-262В днешния мобилен и технологичен свят бизнесът има силно присъствие в Интернет. Ако вие имате компания, но нямате уеб сайт, то на практика бизнесът ви се дефинира като изцяло “офлайн” и ограничавате достъпа на клиентите си до вашите продукти и услуги. Но защо да се възползвате от това да сте в Мрежата и какви са възможностите, […]


Прочети повече →

Позволи на сайта си да разцъфти с до 71% хостинг отстъпка!

GREEN-300-262Позволи на сайта си да разцъфти със Споделен хостинг план от ICN.Bg! Само до 30 април 2017г. можеш да заявиш нов хостинг план на свежа пролетна цена с до 71% отстъпка и да дадеш нов старт на своя бизнес.


Прочети повече →

Кои са видовете хостинг?

web-hosting-types-300-262 (1)Всички сайтове, които посещавате, независимо дали Facebook, онлайн магазин, блог или пък имейл доставчика ви, използват хостинг. Хостингът е една от тези сфери, в които човек лесно може да се „изгуби“, ако няма правилната „карта“. За да ви ориентираме в множеството различни услуги, сме ви подготвили полезна статия, която ще ви въведе в спецификите на […]


Прочети повече →