Хостинг, имейл и cloud решения за адвокатски дружества

  by    0   1

94% от сериозния бизнес използва поне едно cloud базирано решение, а 56% от бизнеса счита Cloud-a за сериозно разграничаващо предимство от конкуренцията. Ако вие сте адвокатско дружество или кантора, не пропускайте да обърнете внимание на вашето онлайн присъствие и комуникационните решения, които използвате. Ние знаем, че всеки адвокат работи с изключително чувствителна и конфиденциална информация и знаем кои IT решения са правилния избор за вас. Вижте в няколко лесни стъпки  как да организирате онлайн присъствието и комуникацията на едно адвокатско дружество!

process-icon-webСъздаване на уеб сайт

Не всяка кантора намира за необходимо да има собствен уеб сайт, поради факта, че съществуват множество онлайн каталози, които листват списък от адвокати. Искате ли обаче вашето име да бъде редом до това на много други? Вашият уеб сайт може да се превърне във ваше конкурентно предимство и в източник на нови клиенти. А да създадете свой сайт е лесно и бързо със споделен хостинг от ICN.Bg. Започнете с Икономичен план, инсталирайте WordPress, въведете актуално и релевантно съдържание. Създаване на уеб сайт, с най-популярната CMS система отнема буквално няколко часа, а оптимизирането му за търсачки е сравнително лесно.

Ако държите на професионален облик можете да се обърнете и към уеб дизайн студио, което да създаде персонализиран уеб сайт спрямо вашето задание и критерии.

Не пропускайте да изберете и подходящо домейн име. В случай, че вие работите с клиенти предимно от България, препоръчваме да се спрете на домейн име с разширение .bg.

 

Избор на имейл решение

emails

Имейл кореспонденцията и нейната защитеност е критично важен аспект от ежедневната работа на всеки адвокат. За тази цел, използвайте професионално имейл решение, което ви гарантира сигурност, а не безплатно такова. Не оставяйте чувствителната информация незащитена. Подсигурете кореспонденцията с клиенти, нотариуси, съдия изпълнители и др.

Няколко причини защо да НЕ използвате безплатен имейл:

 

  • липса на сигурност;
  • пощата ви може да бъде хакната/разбита във всеки един момент;
  • конфиденциална информация може да бъде източена от имейла ви.

Хостинг компания ICN.Bg може да ви предостави cMailPro – имейл, който гарантира сигурност и неприкосновеност на информацията! Можете да криптирате имейлите си, така че те да се отварят само от вас с лична парола, можете да защитите формата за вход в имейла и да разчитате във всеки един момент, че използвате сигурни сървъри, които не могат да станат обект на хакерска атака.

Изпращане и получаване на защитени имейли

locked-mailЗащитеният имейл е криптираният такъв. cMailPro дава възможност на всеки адвокат, нотариус или съдия да заключи имейлите си, така че те да са достъпни само за него. Заключването и криптирането се извършва благодарение на S/MIME сертификати. Да ги използвате е лесно и изисква само два клика. Няколко причини да изпращате криптирани имейли:

 

  • те могат да бъдат прочетени само от вас и крайният получател;
  • в случай, че пощата ви бъде разбита, имейлите ви са защитени и се визуализират като заключени;
  • ако вашето устройство – телефон, таблет, лаптоп – бъде откраднато, съхранените на него имейли са заключени.

 

Съхранение на документи

Убедени ли сте, че съхранявате конфиденциалните документи на сигурно място? За да дадем отговор на този въпрос, ще посочим кои места не са сигурни и защитени:

  • личният ви лаптоп;
  • флашки и дискове;
  • външни хард дискове, които могат да бъдат откраднати или загубени;
  • безплатни платформи за качване на файлове онлайн.

cMailPro ви дава възможност да съхранявате документи онлайн на защитени сървъри и в криптирана форма. Така вие си гарантирате, че важните за вас документи и информация ще бъдат защитени и достъпни само за вас и никой друг!

webdav

 

Комуникация между съдружници и колеги

Използвате ли чат в ежедневната си работа? А използвате ли Skype? Ако отговорът на тези два въпроса е „Да“, то нашият отговор е, че вашите разговори и информацията в тях може лесно да попадне в ръцете на трети страни. cMailPro e решение, което интегрира в себе си криптиран чат, изпращане на файлове и възможност за обаждания през браузър. Изберете сигурният начин.

chat

 

Интегрирани телефонни обаждания

Ако искате да подсигурите всички комуникационни процеси през един единствен софтуер, можете да се възползвате и от телефонията, интегрирана в cMailPro. Цялостна професионална собствена телефонна централа, с криптирани обаждания и cloud съхранение на данните.

 

cmailpro-voip

Хостинг компания ICN.Bg е винаги насреща за безплатна консултация за правилното онлайн позициониране на вашата адвокатска кантора. Свържете се с нас за професионално консултиране в областта на сигурната и защитена онлайн комуникация. Пишете ни на i.petrova@icn.bg


Подобни публикации

Какво е уеб хостинг?

web-hosting-300-262Всеки ден включваме компютъра и влизаме в множество сайтове – четем новини, проверяваме пощата си, разглеждаме социалните медии, слушаме музика, без да се замисляме какво стои зад тях. Когато решим, че искаме и ние да имаме собствен уеб сайт, се замисляме как се справят другите с тази задача. Първоначално ни се струва трудно, но този […]


Прочети повече →

Какво е Google AdWords и какви са предимствата на онлайн рекламата?

GoogleAds-300-262През последното деситилетие бизнесът засили своето присъствие в Мрежата и вече почти няма българска компания, която да не представя своите продукти и услуги в интернет пространството. Става все по-удобно да се рекламира онлайн и с малко бюджет да достигате хиляди потребители ежедневно. Google AdWords прави задачата още по-лесна и ви позволява да таргетирате правилните хора и да […]


Прочети повече →

Инфографика: WordPress vs. Joomla vs. Drupal

asdВсички обичаме детайлни и информативни инфографики, а тази направена от Skilled.co е точно такава. Сравнението между най-популярните CMS платформи – WordPress, Joomla и Drupal ще ви помогне да изберете най-подходящата платформа за новия ви уебсайт. Критериите за сравнение са характеристики като сигурност, време за инсталация, функционалности, теми и плъгини и нужни умения за използването им.


Прочети повече →

Ръководство стъпка по стъпка: Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби

Google-adwords-300-262-02Нашите приятели от дигитална агенция PPC.bg са ви подготвили едно специално ръководство, което ще ви помогне да направите своите първи стъпки в Google рекламата съвсем сами. Научете какво е Google AdWords, каква е неговата цел, как се създава и управлява кампания, какви са нейните елементи и как да започнете своето ново AdWords приключение.


Прочети повече →

Въпроси и отговори относно заявяването и регистрацията на домейни с разширение .БГ

imenabgВ тази статия ще отговорим на най-важните въпроси отнасящи се за заявяването и регистрацията на домейн имена на български език с новото домейн разширение .БГ. Към момента ICN.Bg не е акредитиран регистратор на домейн имена в тази област, тъй като тази възможност не ни е предоставена от официалния регистър Имена.Бг, който обслужва това домейн разширение. […]


Прочети повече →