Ултима хостинг план – сподели с нас емоцията на твоя първи сайт

  by    0   0

Вие сте начинаещ интернет потребител, използвали сте WordPress, за да създадете първия си сайт и вече сте само на крачка от момента, в който сте онлайн до вашите клиенти или читатели. Още няколко стъпки ви делят от успешното онлайн присъствие, а хостинг план Ултима на ICN.Bg е най-доброто място, от което да започнете вашето шеметно онлайн приключение. Ако думата хостинг ви плаши и сте начинаещ, прочетете няколко тайни как да заобиколите правилата в онлайн пространството и да блеснете пред конкуренцията.

Защо Ултима хостинг план е толкова чаровен и гостоприемен за стартиращи проекти?

Защото се характеризира с лекота на използването и с множество интуитивни функционалности, които ще улеснят и най-начинаещия потребител. План Ултима е комфортния дом за вашия първи уебсайт, a в допълнение ви дава множество безплатни функционалности, които ще ви улеснят и ще ви спестят пари.

infografika-vkl

Вземете още повече със Споделен хостинг план Ултима:

servers-red1-icon1

25 GB SSD и HDD

дисково пространство

WWW-red2-icon2

1 уебсайт

download-transfer-red1-icon4

Неограничен

трафик

icon-server-power1

х1 сървърна мощ

За кого е подходящ хостинг план Ултима?

 • За тези, които искат да използват WordPress за личен сайт или блог.
 • За сайтове на малък бизнес, които са презентативни и не генерират голям брой едновременни посещения.
 • За лична страница.
 • За начинаещи потребители, които имат нужда от лесна навигация и многофункционални инструменти за управление на хостинга си.

Как план Ултима улеснява начинаещите потребители?

 • Лесен за управление контролен панел cPanel – ползвате го безплатно и управлявате лесно вашите сайтове, бази данни и имейл акаунти;
 • Бърз за инсталиране SSL сертификат Let’s Encrypt – за да защитите сайт си и да повишите доверието на клиентите си в него.
 • Инсталиране на различни приложения с един клик – ако не сте специалист в ИТ областта, но имате нужда от множество приложения, ни сме осигурили най-лесния начин за инсталирането им. Само с един клик посредством Softaculous.
 • Архиви, налични за период от 30 дена назад – ако сте извършили промени по сайта ви, които са довели до недостатъчни добри резултати, можете лесно да възстановите предишно работещо копие . Изключително полезно и в случаите на хакнат сайт.
 • Безплатна имейл функционалност – за да комуникирате успешно и да сте винаги онлайн.
 • WordPress Manager – за да бъдат управлението и защитата на вашия нов WordPress сайт още по-лесни  и удобни.
 • Лесен ъпгрейд към по-висок план – без да се налага да местите файлове или да извършвате каквито и да е действия, вие можете лесно да мигрирате към по-висок план с повече ресурси само с няколко клика.

 Ултима хостинг план поддържа сайтове, използващи следните технологии:

 • PHP 4/ 5.2/ 5.3/ 5.4/ 5.5/ 5.6/ 7.0
 • Perl, CGI, Python
 • бази данни на MySQL, MariaDB
 • инсталация на – WordPress, CakePHP, Kohana, phpBB, Roundcube, phpMyAdmin, SQLiteManager.

Ако имате нужда от повече ресурси и да разполагате с до 25 броя сайтове, можете лесно да ъпгрейднете към план Икономичен с цели 50 GB дисково пространство на SSD и HDD.

Можете да прочетете повече за хостинг план Икономичен тук.

Повече за видовете хостинг и как да изберем правилния, можете да видите тук:

ICN.Bg Ресурси: Какво е уеб хостинг

 


Подобни публикации

Кои са видовете хостинг?

web-hosting-types-300-262 (1)Всички сайтове, които посещавате, независимо дали Facebook, онлайн магазин, блог или пък имейл доставчика ви, използват хостинг. Хостингът е една от тези сфери, в които човек лесно може да се „изгуби“, ако няма правилната „карта“. За да ви ориентираме в множеството различни услуги, сме ви подготвили полезна статия, която ще ви въведе в спецификите на […]


Прочети повече →

Какво е уеб хостинг?

web-hosting-300-262Всеки ден включваме компютъра и влизаме в множество сайтове – четем новини, проверяваме пощата си, разглеждаме социалните медии, слушаме музика, без да се замисляме какво стои зад тях. Когато решим, че искаме и ние да имаме собствен уеб сайт, се замисляме как се справят другите с тази задача. Първоначално ни се струва трудно, но този […]


Прочети повече →

Какво е Google AdWords и какви са предимствата на онлайн рекламата?

GoogleAds-300-262През последното деситилетие бизнесът засили своето присъствие в Мрежата и вече почти няма българска компания, която да не представя своите продукти и услуги в интернет пространството. Става все по-удобно да се рекламира онлайн и с малко бюджет да достигате хиляди потребители ежедневно. Google AdWords прави задачата още по-лесна и ви позволява да таргетирате правилните хора и да […]


Прочети повече →

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Инфографика: WordPress vs. Joomla vs. Drupal

asdВсички обичаме детайлни и информативни инфографики, а тази направена от Skilled.co е точно такава. Сравнението между най-популярните CMS платформи – WordPress, Joomla и Drupal ще ви помогне да изберете най-подходящата платформа за новия ви уебсайт. Критериите за сравнение са характеристики като сигурност, време за инсталация, функционалности, теми и плъгини и нужни умения за използването им.


Прочети повече →