Икономичен план – Улови най-доброто предложение за споделен хостинг!

  by    0   0

План Икономичен на ICN.Bg е най-свежия избор за всеки потребител с напреднали познания в хостинг технологиите и дава възможността да тествате и пускате в действие своите нови онлайн проекти с лекота. С най-добро съотношение цена-качество-ресурси, този план разкрива нови възможности за вас да създавате, тествате и реализирате вашите нови бизнес идеи. Прочетете защо да се възползвате от най-добрата ни оферта на споделен хостинг.

Защо план Икономичен е най-доброто ни предложение?

Докато план Ултима се препоръчва за стартиращи уеб сайтове и статични страници с малко посещения, план Икономичен дава нужното пространство и ресурси да се чувствате комфортно в рамките на вашия хостинг акаунт. Разполагате с възможността да качвате повече от един сайт и да съхранявате всички ваши бази данни и пощи на едно място. Можете да инсталирате готови скриптове с помощта на автоматичния инсталатор на приложения Softaculous, ще можете да хоствате до 25 домейна на един хостинг акаунт и ще разполагате с достатъчно ресурси да изпитате, анализирате и контролирате изпълнението на вашите проекти в надеждна и подсигурена онлайн среда.

Защо план Икономичен е с най-добро съотношение цена-качество-ресурси?

Защото с най-малко средства, които сте определили като разход за съхраняването и реализирането на вашите проекти онлайн, вие ще можете да започнете вашето хостинг приключение с един ударен набор от ресурси. В допълнение с високото качество на хостинг услугата, което се стараем да поддържаме винаги съответно последните световни технологични иновации и с грижа към нашите клиенти, хостинг план Икономичен отговаря на изискванията на всеки развиващ се онлайн проект.

infografika-vkl

Вземете още повече със Споделен хостинг план Икономичен:

servers-red1-icon1

50 GB SSD и HDD

дисково пространство

WWW-red2-icon2

25 броя

уеб сайтове

download-transfer-red1-icon4

Неограничен

трафик

icon-server-power1

х2 сървърна мощ

За кого е подходящ хостинг план Икономичен?

 • За всеки потребител с ограничени средства за стартирането на нов онлайн проект
 • За всеки потребител, който иска да развие един стартиращ онлайн проект с малки изисквания, потребление и нужди;
 • За всеки потребител, който поддържа повече от един проект;
 • За малки организации с презентационни сайтове на техните продукти и услуги и служебна поща на един хостинг акаунт;
 • За всеки потребител, който иска да изпита, анализира и контролира изпълнението на своите проекти в надеждна и подсигурена онлайн среда;
 • Подходящ за малки блогове и CMS платформи с ниско посещение и без големи изисквания към ресурсите.

Как план Икономичен ще улесни и помогне в развитието на всеки стартиращ проект:

 • Лесен за управление контролен панел cPanel – ползвате го безплатно и управлявате лесно вашите сайтове, бази данни и имейл акаунти;
 • Бърз за инсталиране SSL сертификат Let’s Encrypt – за да защитите сайта си и да повишите доверието на клиентите си към него.
 • Инсталиране на различни приложения с един клик посредством автоматичния инсталатор на скриптове Softaculous.
 • Архиви, налични за период от 30 дена назад – при възникване на проблем с вашия сайт или платформа, можете лесно да възстановите предишно работещо копие от възможните до 30 броя автоматично направени бекъп копия. Изключително полезно и в случаите на хакнат сайт.
 • Безплатна имейл функционалност – за да комуникирате успешно и да сте винаги онлайн.
 • WordPress Manager – за да бъдат управлението и защитата на вашия нов WordPress сайт още по-лесни  и удобни.
 • Лесен ъпгрейд към по-висок план – без да се налага да местите файлове или да извършвате каквито и да е действия, вие можете лесно да мигрирате към по-висок план с повече ресурси само с няколко клика.

Започнете своето онлайн приключение с най-доброто хостинг предложение от ICN.Bg и план Икономичен! Тествайте, развивайте и разширявайте вашите нови бизнес идеи с подкрепата и съдействието на нашия екип от специалисти. Ние ще сме до вас, когато проектите ви се разраснат и ще ви осигурим всички нужни ресурси, за да може те безпроблемно да еволюират в мащабни онлайн платформи.

Ако имате нужда от повече ресурси и искате да се възползвате от безплатни IP адрес и домейн и да разполагате неограничен брой сайтове, можете лесно да ъпгрейднете към план Бизнес с цели 65 GB дисково пространство на SSD и HDD.

Повече за видовете хостинг и как да изберете правилния, можете да видите тук:

ICN.Bg Ресурси: Какво е уеб хостинг

 


Подобни публикации

Кои са видовете хостинг?

web-hosting-types-300-262 (1)Всички сайтове, които посещавате, независимо дали Facebook, онлайн магазин, блог или пък имейл доставчика ви, използват хостинг. Хостингът е една от тези сфери, в които човек лесно може да се „изгуби“, ако няма правилната „карта“. За да ви ориентираме в множеството различни услуги, сме ви подготвили полезна статия, която ще ви въведе в спецификите на […]


Прочети повече →

Какво е уеб хостинг?

web-hosting-300-262Всеки ден включваме компютъра и влизаме в множество сайтове – четем новини, проверяваме пощата си, разглеждаме социалните медии, слушаме музика, без да се замисляме какво стои зад тях. Когато решим, че искаме и ние да имаме собствен уеб сайт, се замисляме как се справят другите с тази задача. Първоначално ни се струва трудно, но този […]


Прочети повече →

Какво е Google AdWords и какви са предимствата на онлайн рекламата?

GoogleAds-300-262През последното деситилетие бизнесът засили своето присъствие в Мрежата и вече почти няма българска компания, която да не представя своите продукти и услуги в интернет пространството. Става все по-удобно да се рекламира онлайн и с малко бюджет да достигате хиляди потребители ежедневно. Google AdWords прави задачата още по-лесна и ви позволява да таргетирате правилните хора и да […]


Прочети повече →

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Инфографика: WordPress vs. Joomla vs. Drupal

asdВсички обичаме детайлни и информативни инфографики, а тази направена от Skilled.co е точно такава. Сравнението между най-популярните CMS платформи – WordPress, Joomla и Drupal ще ви помогне да изберете най-подходящата платформа за новия ви уебсайт. Критериите за сравнение са характеристики като сигурност, време за инсталация, функционалности, теми и плъгини и нужни умения за използването им.


Прочети повече →