Бизнес хостинг план – подходящ за всеки онлайн проект!

  by    0   0

Ние знаем колко е трудно да стартираш един собствен онлайн бизнес. Конкуренцията е голяма, възможностите ограничени, нямате опит и средства, а планът в главата ви все още не е напълно разработен. Но ние сме подготвили правилното хостинг решение за вашия стартиращ онлайн проект – хостинг план Бизнес от ICN.Bg, чиито ресурси изцяло ще отговорят на първоначалните ви нужди и без притеснение от цената и нарастващите изисквания, вие ще можете да управлявате безпроблемно бизнеса си в една надеждна и подсигурена среда. Прочетете в следващите редове как да стартирате бизнес проекта си с план Бизнес!

Защо Бизнес хостинг план е перфектния избор за всеки стартиращ онлайн бизнес?            

Защото предоставя нужното пространство, ресурси и възможности да дадете силен старт на вашия нов бизнес! Създайте първия си онлайн магазин, CMS платформа, като Opencart, Woocomerce или Magento или друг мащабен онлайн проект. Можете да разположите сайтове с голяма посещаемост и обемни бази данни. С план Бизнес разкривате нови възможности за това да направите бизнес проекта си видим и разпознаваем в интернет пространството. Ще откриете колко е лесно да развиете една идея от нулата, да добиете популярност и да генерирате първите си продажби.

С помощта на автоматичния инсталатор на скриптове Softaculous можете с един клик да стартирате вашето ново бизнес приключение и да инсталирате над 400 скрипта директно през вашия cPanel акаунт. Ще можете да хоствате неограничен брой уебсайтове в рамките на 65GB дисковото пространство, което е осигурено от плана и ще разполагате с достатъчно ресурси, за да можете да изпитате, анализирате и контролирате изпълнението на всички ваши проекти в надеждна и подсигурена онлайн среда.

infografika-vkl

Вземете още повече със Споделен хостинг план Бизнес:

servers-red1-icon1

65 GB SSD и HDD

дисково пространство

WWW-red2-icon2

Неограничен брой

уеб сайтове

download-transfer-red1-icon4

Неограничен

трафик

podaruk-com-red3-icon3

Безплатен домейн

IP-address-red4-icon4

Безплатен IP адрес

icon-server-power1

х3 сървърна мощ

За кого е подходящ хостинг план Бизнес?

 • За всеки, който иска да стартира своя онлайн бизнес;
 • За всеки, който има онлайн магазин или CMS платформа с висока посещаемост;
 • За всеки друг проект, който изисква повече ресурси;
 • За всеки потребител, който иска да използва висококачествена хостинг услуга специално предназначена за бизнеса.

Как план Бизнес улеснява реализирането на вашия бизнес проект:

 • Лесен за управление контролен панел cPanel – ползвате го безплатно и управлявате лесно вашите сайтове, бази данни и имейл акаунти;
 • Бърз за инсталиране SSL сертификат Let’s Encrypt – за да защитите сайта си и да повишите доверието на клиентите си в него.
 • Инсталиране на различни приложения с един клик посредством автоматичния инсталатор на скриптове Softaculous.
 • Архиви, налични за период от 30 дена назад – при възникване на проблем с вашия сайт или платформа, можете лесно да възстановите предишно работещо копие от възможните 30 броя автоматично направени архивни копия. Изключително полезно и в случаите на хакнат сайт.
 • Безплатна имейл функционалност – за да комуникирате успешно и да сте винаги онлайн.
 • WordPress Manager – за да бъдат управлението и защитата на вашия нов WordPress сайт още по-лесни  и удобни.
 • Лесен ъпгрейд към по-висок план – без да се налага да местите файлове или да извършвате каквито и да е действия, вие можете лесно да мигрирате към по-висок план с повече ресурси само с няколко клика.

Развийте своя мащабен онлайн проект с хостинг план Бизнес! Ако имате нужда от повече ресурси и искате да се възползвате от безплатна DDoS защита, можете лесно да ъпгрейднете към план Стандарт с цели 180 GB дисково пространство на SSD и HDD.

Повече за видовете хостинг и как да изберете правилния, можете да видите тук:

ICN.Bg Ресурси: Какво е уеб хостинг


Подобни публикации

Кои са видовете хостинг?

web-hosting-types-300-262 (1)Всички сайтове, които посещавате, независимо дали Facebook, онлайн магазин, блог или пък имейл доставчика ви, използват хостинг. Хостингът е една от тези сфери, в които човек лесно може да се „изгуби“, ако няма правилната „карта“. За да ви ориентираме в множеството различни услуги, сме ви подготвили полезна статия, която ще ви въведе в спецификите на […]


Прочети повече →

Какво е уеб хостинг?

web-hosting-300-262Всеки ден включваме компютъра и влизаме в множество сайтове – четем новини, проверяваме пощата си, разглеждаме социалните медии, слушаме музика, без да се замисляме какво стои зад тях. Когато решим, че искаме и ние да имаме собствен уеб сайт, се замисляме как се справят другите с тази задача. Първоначално ни се струва трудно, но този […]


Прочети повече →

Какво е Google AdWords и какви са предимствата на онлайн рекламата?

GoogleAds-300-262През последното деситилетие бизнесът засили своето присъствие в Мрежата и вече почти няма българска компания, която да не представя своите продукти и услуги в интернет пространството. Става все по-удобно да се рекламира онлайн и с малко бюджет да достигате хиляди потребители ежедневно. Google AdWords прави задачата още по-лесна и ви позволява да таргетирате правилните хора и да […]


Прочети повече →

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Инфографика: WordPress vs. Joomla vs. Drupal

asdВсички обичаме детайлни и информативни инфографики, а тази направена от Skilled.co е точно такава. Сравнението между най-популярните CMS платформи – WordPress, Joomla и Drupal ще ви помогне да изберете най-подходящата платформа за новия ви уебсайт. Критериите за сравнение са характеристики като сигурност, време за инсталация, функционалности, теми и плъгини и нужни умения за използването им.


Прочети повече →