S/MIME сертификати в cMailPro – стъпка напред в сигурността на вашия имейл!

  by    0   0

cMailPro не е просто имейл… Със своя удобен и лесен за навигация интерфейс, лесно управление на задачи, календар, контакти и споделяне на файлове, мобилна синхронизация и много други вградени функционалности, които улесняват ежедневната работа на всеки офис, няма две мнения, че той е перфектния избор за всеки бизнес. Какво още? cMailPro прави стъпка напред в сигурността със S/MIME криптиране на писмата, които са важни за вас. Прочетете  повече за това какво е S/MIME и как лесно можете да го интегрирате във вашия cMailPro имейл.

Знаете ли какво е S/MIME?

S/MIME е електронен имейл сертификат, който се използва, за да се подписват и криптират електронните писма. Когато подпишете вашия имейл използвайки този сертификат, само човекът, на когото сте го изпратили, може да го декриптира и да го прочете. Също така получателят ще бъде сигурен, че писмото не е променено по никакъв начин и негов изпращач е точно този, който е посочен като такъв. По този начин S/MIME сертификатите дават високо ниво на сигурност на вашата имейл комуникация.


smime

Защо имате нужда от S/MIME сертификат?

Представете си, че изпращате картичка по пощата. Всички служители на пощата и всеки, който придобие достъп до нея, може да я прочете. По същия начин вашето писмо ще премине през различни сървъри и хората, които имат достъп, придобият неоторизиран достъп до тях или успеят да го прихванат по някакъв начин ще могат да го прочетат. Криптирането на писмата със S/MIME сертификат ще даде слой сигурност върху вашата онлайн комуникация. С мейл сертификат вие може да сте 100% сигурни, че вашето електронно писмо ще бъде сигурно доставено до желаното лице без то да бъде променено и ще гарантира, че то е изпратено от вас.

Как работи S/MIME сертификатът?

S/MIME сертификатите удостоверяват идентичността на реалния изпращач на всеки имейл и в допълнение могат да криптират съдържанието му. Този тип сертификат използва два типа ключове: публичен и частен (public и private). Когато изпращате електронно писмо, S/MIME сертификатът криптира съдържанието на имейла и прикачва публичния ключ. Изпратенето писмо може да бъде декриптирано и прочетено само от този, който притежава частния ключ. Като резултат, дори ако вашият имейл бъде засечен, неговото съдържание няма да може да бъде прочетено. По този начин можете да сте сигурни, че достъп до него ще имате само вие и получателя.

cMailPro – единно комуникационно решение за вашия бизнес с високо ниво на сигурност

cMailPro осигурява най-високо ниво на защита посредством S/MIME сертификати, които подписват съобщението и изпращача. Каквото и устройство да използвате (лаптоп, ултрабук, таблет, смартфон и др.), както и в която и точка на света да се намирате и от където и да четете имейлите си – вашите данни и фирмена информация е достъпна само за вас.

Второ ниво на сигурност в cMailPro!

Освен допълнителното S/MIME криптиране на вашата изходяща комуникация, cMailPro защитава цялата съществуваша информация в пощатата ви, като само и единствено вие имате достъп до нея и тя ще остане криптирана дори за вашия хостинг доставчик. Използвайки единното комуникационно решение cMailPro, вие ще имате 100% гаранция за сигуност и неприкосновеност на цялата ви комуникация. Ще можете да се възползвате от пълно криптиране на вашите чатове, криптирана връзка между сървъра и вашето устройство и между вашия сървър и кореспондиращия сървър.

Трето ниво на сигурност в cMailPro!

Освен всички други нива на сигурност, cMailPro ви дава възможността да съхранявате вашите данни на собствена инфраструктура – едно предимство, пред което други имейл клиенти значително отстъпват. По този начин вие винаги ще знаете къде се намират вашите пощенски кутии и цялата информация в тях.

Какво още?

cMailPro позволява интегрирането на ActiveAuth – two-factor authentication иновативно и напълно безплатно решение за повишаване на сигуността на вашите акаунти. Приложението, което от екипа на ICN.Bg създадохме за всички онлайн потребители, е лесен и удобен начин за защита на личните данни. Използвайте ActiveAuth за вашите log-in форми, за да се защитите от подслушване на пароли и хакерска атака. ActiveAuth се интегрира лесно с единното комуникационно решение cMailPro и по този начин позволява да добавите нов слой сигурност към вашата пощенска кутия.

Ползвайте cMailPro и се възползвайте от множеството функционалности, с които високотехнологичното софтуерно решение ще улесни и ще подобри всекидневната ви работа!

Активирайте тук:

cMail Pro DEMO


Подобни публикации

Кои са видовете хостинг?

web-hosting-types-300-262 (1)Всички сайтове, които посещавате, независимо дали Facebook, онлайн магазин, блог или пък имейл доставчика ви, използват хостинг. Хостингът е една от тези сфери, в които човек лесно може да се „изгуби“, ако няма правилната „карта“. За да ви ориентираме в множеството различни услуги, сме ви подготвили полезна статия, която ще ви въведе в спецификите на […]


Прочети повече →

Какво е уеб хостинг?

web-hosting-300-262Всеки ден включваме компютъра и влизаме в множество сайтове – четем новини, проверяваме пощата си, разглеждаме социалните медии, слушаме музика, без да се замисляме какво стои зад тях. Когато решим, че искаме и ние да имаме собствен уеб сайт, се замисляме как се справят другите с тази задача. Първоначално ни се струва трудно, но този […]


Прочети повече →

Какво е Google AdWords и какви са предимствата на онлайн рекламата?

GoogleAds-300-262През последното деситилетие бизнесът засили своето присъствие в Мрежата и вече почти няма българска компания, която да не представя своите продукти и услуги в интернет пространството. Става все по-удобно да се рекламира онлайн и с малко бюджет да достигате хиляди потребители ежедневно. Google AdWords прави задачата още по-лесна и ви позволява да таргетирате правилните хора и да […]


Прочети повече →

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Инфографика: WordPress vs. Joomla vs. Drupal

asdВсички обичаме детайлни и информативни инфографики, а тази направена от Skilled.co е точно такава. Сравнението между най-популярните CMS платформи – WordPress, Joomla и Drupal ще ви помогне да изберете най-подходящата платформа за новия ви уебсайт. Критериите за сравнение са характеристики като сигурност, време за инсталация, функционалности, теми и плъгини и нужни умения за използването им.


Прочети повече →