Безплатен уебинар „Как да си направиш сайт: Първи стъпки“

  by    0   0

След успешния ни уебинар за WordPress сигурността, организиран и проведен с любезното съдействие на нашите приятели от Webinaria.bg, сме подготвили още едно полезно събитие, което ще ви помогне да стартирате своето онлайн приключение съвсем сами. Безплатният уебинар „Как да си направиш сайт: Първи стъпки“ с лектор Любо Николов ще ви даде нужните знания и ще затвърди вече натрупаните умения, за да създадете с лекота своя лична или професионална уеб страница без да имате предишен опит.

ICN.Bg има удоволствието да покани за лектор на събитието един изявен в областта си специалист – Любо Николов, който има дългогодишен опит като консултант на начинаещи ползватели на WordPress, основател е на онлайн ръководството „Как се прави сайт“ (http://www.kaksepravisait.com/) и помага на хиляди интернет потребители да направят своите първи стъпки в уеб дизайна. Той ще поговори за това какви са елементите на всеки стартиращ сайт, как да го инсталирате, настроите и оптимизирате. Ще ви даде важни съвети и насоки за това как да започнете и от какво имате нужда.

Уебинарът има практическа част и ще ви покаже нагледно какви са важните стъпки при създаването на един сайт.

l-n

Кой е Любо Николов?

Любо Николов е дипломиран архитект, но интересът му към уеб дизайна се превръща в негова мисия. Той изгражда първия си сайт през 2008-ма година, в края на следването си по архитектура в Берлин. През 2012-та публикува онлайн-ръководството „Как се прави сайт“ с идеята да демонстрира, че да се направи прекрасен интернет сайт, не е трудно и не са задължителни специални познания по програмиране. От тогава до сега той е помогнал на стотици свои читатели да  изградят собственоръчно хубави и функционални интернет страници.

Кога ще се проведе събитието?

Безплатният уебинар „Как да си направиш сайт – Първи стъпки“ ще се проведе на 21 февруари от 14:30 часа в платформата на Webinaria.bg, като можете да заявите своето виртуално място тук.

За кого е подходящ уебинарът?

Уебинарът е подходящ за всеки! От напълно начинаещи до средно напреднали, които искат да запълнят пропуски в своите знания – всеки ще открие нещо интересно и полезно, с което да подобри възможностите си и да направи своето онлайн преживяване по-лесно и приятно.

Какво ще научите?

  • Какви са основните елементи на един сайт?
  • Какво е хостинг? Избор на хостинг.
  • Какво е CMS система и защо да изберете WordPress?
  • Как се инсталира WordPress? Елементи на WordPress.
  • Настройки – навигация, настройки на менюта, избор на теми, плъгини.
  • Качване на текст, лого и обработка на изображения.

Участието в уебинара е напълно безплатно и изисква само регистрация:


1. Посетете Webinaria.bg и се регистрирайте в онлайн платформата за уебинари: http://webinaria.bg/index.php
2. Регистрирайте се за уебинара, организиран от ICN.Bg – “ Как да си направиш сайт: Първи стъпки“: https://goo.gl/0TQTQN
3. Задайте своите въпроси по темата като коментар в нашата Facebook страница, страницата на събитието или на имейл адрес: webinars@icn.bg;
4. Влезте в платформата на Webinaria.bg на 21.02.2017г. в 14:30 часа и се включете в уебинара: https://goo.gl/0TQTQN

Задайте вашите въпроси, ние ще ви отговорим!

Ще очакваме вашите въпроси и запитвания по темата на уебинара на имейл адрес: webinars@icn.bg или на нашата Facebook страница. Можете да откриете отговорите на всички ваши въпроси по време на уебинара.

Очакваме ви!

Гледайте нашите предишни уебинари:

WordPress – първи настройки и сигурност

Онлайн комуникационни решения: Как да подобрим ефективността и екипността

All about the cloud! Всичко, което не знаете за cloud

Black Friday и коледно пазаруване – подгответе сайта си за бум на продажбите


Подобни публикации

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Инфографика: WordPress vs. Joomla vs. Drupal

asdВсички обичаме детайлни и информативни инфографики, а тази направена от Skilled.co е точно такава. Сравнението между най-популярните CMS платформи – WordPress, Joomla и Drupal ще ви помогне да изберете най-подходящата платформа за новия ви уебсайт. Критериите за сравнение са характеристики като сигурност, време за инсталация, функционалности, теми и плъгини и нужни умения за използването им.


Прочети повече →

Уебинар „Как да си направиш сайт: Първи стъпки“ – Въпроси и отговори

Webinar-First-steps-WP-300-262„Как да си направиш сайт първи: Първи стъпки“ събра на 21.02.2017 г. в платформата на Webinaria.bg уеб ентусиасти и желаещи да стартират своето първо WordPress приключение съвсем сами. Безплатния уебинар, организиран от хостинг компания ICN.Bg с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от Webinaria.bg, се води от Любо Николов, който е основател на онлайн […]


Прочети повече →

54 часа вълнение на StartUp Weekend Пловдив от 17 до 19 март

startup-w-Pl-300-26254 часа вълнение очакват град Пловдив от 17 до 19 март!  Заявете своето място сега и станете част от най-забавното StartUp приключение. От хостинг компания ICN.Bg за пореден път подкрепяме инициативата и иновативните хора в България. Прочетете повече за събитието от организаторите му в нашата статия!


Прочети повече →

Необходимо ли е да стартирате бизнес блог?

blog-300-262Питате ли сте се какво липсва на вашия сайт? Какви биха били ползите за бизнеса ви от стартирането на блог? Начина, по който един бизнес блог може да въздейства на потребителите ви, може да надмине вашите очаквания. Това е една маркетингова тактика, която си заслужава да добавите към дигиталната си стратегия и която ще ви […]


Прочети повече →