Станете .guru на домейните с новите gTLD домейн разширения

  by    0   0

Интернет ви дава безкрайно много възможности, нови идеи а вече и креативни домейн разширения! И ако до момента не сте успявали да сбъднете смелите си мечти като изберете запомнящ се, уникален и дори провокативен домейн за вашия бизнес, с новите домейн разширения ще можете да го направите!

mountain.bike, retro.clothing, seo.guru –  няколко идеи от нас за интересни домейн имена, които не само ще покажат еднозначно на вашите клиенти какъв е вашия бизнес, но ще ви направят и по-откриваеми и забележими в интернет пространството.

Ето и кои са новите gTLD, които ICANN одобри и са налични за регистрация:

.bike

Първото колело е произведено в средата на 19в., а според историята сведения за идеята за създаване на колелото могат да бъдат открити в рисунките на Леонардо да Винчи. Ако сте произовдител или вносител на колела или оборудване свързано с тях или пък просто сте любител и искате да създадете неформална общност на всички bike ентусиасти, не пропускайте да се възползвате от шанса да регистрирате .bike домейн!

.clothing

Както гласи поговорката: По дрехите посрещат… Ако имате електронен магазин за дрехи или бизнеса ви е в тази сфера, новoто разширение .clothing ви дава неограничени възможности да създадете разпознаваем и запомнящ се бранд!

.guru

seo.guru / marketing.guru / football.guru / playstation.guru – няколко идеи от нашия Маркетинг отдел. Чувствате се гуру в дадена област? Покажете го на всички!

.plumbing

sofia.plumbing / plovdiv.plumbing / ivan-ivanov.plumbing – най-лесния начин да промотирате локалния си бизнес е да изберете подходящо и релативно домейн име. Ако до момента сте присъствали в интернет основно чрез онлайн каталози, защо да не създадете собствен уеб сайт за вашите водопроводни услуги?

.singles

Само няколко дена ни делят от 14 Февруари – празника на влюбените! Милиони хора по света трсят своята половинка. Създайте .singles уебсайт и дайте начало на нова инициатива или бизснес. Match.singles!

.holdings

Притежавате група от фирми или свързани бизнеси? С домейна .holdings можете да ги обедините в едно портфолио и един силен бранд.

.ventures

Изпълнени сте с идеи за нови проекти и инициативи. Ventures означава именно това – да се осмелиш, да рускуваш. Рискувайте и регистрирайте .ventures домейн за новия си проект!

Очаквайте и следващата серия gTLD домейн имена, които ще бъдат свободни за регистрация от 12.02.2014 – .club, .buzz, .coffee, .florist, .house, .international, .solar, .holiday, .marketing!


Подобни публикации

cMailPro завладява нови международни пазари!

cMailPro-Mauritius-SriLanka-300-262След успешното внедряване на cMailPro и изграждане на мощен динамичен клъстер в най-големия телеком в Судан – Судател, професионалната бизнес имейл услуга отново затвърди своите позиции на международната IT сцена с два нови проекта. Това е поредната стъпка от световната експанзия на уникалния по рода си български IT продукт и свидетелства за развитие на телокомуникационните компании […]


Прочети повече →

Нови „джаджи“ в WordPress 4.8

wordpress-logo-stacked-rgbПоследният ъпдейт на любимата CMS платформа WordPress зарадва феновете си с промени, които обещават да направят презентирането на бранда ви по-лесно. Главният бонус, който идва с новия ъпдейт са джаджите (widgets) за изображение, видео, аудио и текст – това е една дългоочаквана екстра за подобряването на страничната лента. Повече за този и останалите ъпдейти във […]


Прочети повече →

ICN.Bg с втори дата център в България!

montana-telepoint-300-262-02  Ние знаем колко важно е за вас онлайн присъствието и непрекъсваемостта на вашите услуги онлайн. Искаме да ви представим нашия втори дата център от клас Tier 3 в град Монтана. В него можете да разположите своите онлайн проекти, да запазите отдалечено бекъп копие на платформите си или да бъде изградено за вас персонализирано Disaster […]


Прочети повече →

Участвай в онлайн конкурса на EURid за .eu и .ею домейни!

eurid-blog-2017Ако си притежател на .eu или .ею домейн, не пропускай да вземеш участие със сайта си в престижния онлайн конкурс организиран от EURid – официалния регистър на европейските домейни. Четвъртото издание на успешното онлайн състезание ще приеме сайтове от всякакъв мащаб и сфера на дейност. Участниците от непрекъснато разрастваща се европейска онлайн общност ще се […]


Прочети повече →

Видео инфографика: NVMe vs SSD vs HDD

NVMe-SSD-HDD-1280-720Може би вече сте чули за новата Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg технология – NVMe. Но как се сравнява един SSD диск оборудван с NVMe технологията срещу SATA SSD и стандартните хард дискове (HDD). Революционния комуникационен протокол, който позволява директна комуникация с процесора ни дава възможност да предоставим по-голяма бързина спрямо SATA SSD […]


Прочети повече →