Станете .guru на домейните с новите gTLD домейн разширения

  by    0   0

Интернет ви дава безкрайно много възможности, нови идеи а вече и креативни домейн разширения! И ако до момента не сте успявали да сбъднете смелите си мечти като изберете запомнящ се, уникален и дори провокативен домейн за вашия бизнес, с новите домейн разширения ще можете да го направите!

mountain.bike, retro.clothing, seo.guru –  няколко идеи от нас за интересни домейн имена, които не само ще покажат еднозначно на вашите клиенти какъв е вашия бизнес, но ще ви направят и по-откриваеми и забележими в интернет пространството.

Ето и кои са новите gTLD, които ICANN одобри и са налични за регистрация:

.bike

Първото колело е произведено в средата на 19в., а според историята сведения за идеята за създаване на колелото могат да бъдат открити в рисунките на Леонардо да Винчи. Ако сте произовдител или вносител на колела или оборудване свързано с тях или пък просто сте любител и искате да създадете неформална общност на всички bike ентусиасти, не пропускайте да се възползвате от шанса да регистрирате .bike домейн!

.clothing

Както гласи поговорката: По дрехите посрещат… Ако имате електронен магазин за дрехи или бизнеса ви е в тази сфера, новoто разширение .clothing ви дава неограничени възможности да създадете разпознаваем и запомнящ се бранд!

.guru

seo.guru / marketing.guru / football.guru / playstation.guru – няколко идеи от нашия Маркетинг отдел. Чувствате се гуру в дадена област? Покажете го на всички!

.plumbing

sofia.plumbing / plovdiv.plumbing / ivan-ivanov.plumbing – най-лесния начин да промотирате локалния си бизнес е да изберете подходящо и релативно домейн име. Ако до момента сте присъствали в интернет основно чрез онлайн каталози, защо да не създадете собствен уеб сайт за вашите водопроводни услуги?

.singles

Само няколко дена ни делят от 14 Февруари – празника на влюбените! Милиони хора по света трсят своята половинка. Създайте .singles уебсайт и дайте начало на нова инициатива или бизснес. Match.singles!

.holdings

Притежавате група от фирми или свързани бизнеси? С домейна .holdings можете да ги обедините в едно портфолио и един силен бранд.

.ventures

Изпълнени сте с идеи за нови проекти и инициативи. Ventures означава именно това – да се осмелиш, да рускуваш. Рискувайте и регистрирайте .ventures домейн за новия си проект!

Очаквайте и следващата серия gTLD домейн имена, които ще бъдат свободни за регистрация от 12.02.2014 – .club, .buzz, .coffee, .florist, .house, .international, .solar, .holiday, .marketing!


Подобни публикации

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →

Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg с новата технология NVMe

NVMe-300-262SSD дисковете определят бъдещето на всички онлайн услуги и в най-скоро време ще изместят класическите магнитни дискове, които не предлагат толкова голяма бързина на пренос на данните. Без значение дали става въпрос за малък персонален сайт, приложение за онлайн банкиране или голяма платформа за онлайн пазаруване, всеки хостинг потребител иска неговият онлайн проект да достига […]


Прочети повече →

Въпроси и отговори относно заявяването и регистрацията на домейни с разширение .БГ

imenabgВ тази статия ще отговорим на най-важните въпроси отнасящи се за заявяването и регистрацията на домейн имена на български език с новото домейн разширение .БГ. Към момента ICN.Bg не е акредитиран регистратор на домейн имена в тази област, тъй като тази възможност не ни е предоставена от официалния регистър Имена.Бг, който обслужва това домейн разширение. […]


Прочети повече →

Важни акценти относно новите български домейн имена .БГ

imenabgОт днес вече можете да заявите домейн на български език с разширение .БГ! Това стана ясно днес на пресконференция на новия регистър Имена.Бг АД. В официалното си обръщение стана ясно, че новите домейн имена влизат в така наречения “Sunrise” период. Ще се опитаме да отговорим на вашите въпроси свързани с новото домейн разширение .БГ, като […]


Прочети повече →