SEO Конференция 2011

  by    0   0

С навлизането и развитието на WEB 2.0 за всеки уебмастер е жизнено важно да оптимизира приложенията си така, че те да се индексират бързо и ефективно в търсещите машини.

Похватите за SEO (Search Engine Optimization) оптимизация са изключително много и с всеки изминал ден непрекъснато нарастват.

1logo-350px-transperantХостинг компания ICN.Bg отново предприе стъпки, с които да подпомогне Българския интернет бизнес. Начинанието този път е спонсорирането на най-голямото SEO събитие за 2011 година.

Ние от ICN.Bg сме изключително заинтересовани, онлайн бизнеса на нашите клиенти и партньори да се развива прогресивно, и поради тази причина се стремим да осигурим най-ефективните инструменти за успешно интернет представяне.

Наред с вътрешно фирмената ни ангажираност за създаване на благоприятен климат за търсещите машини и безпрепятственото индексиране на съдържанието на клиентските уеб страници хоствани от ICN.Bg, ние се заехме с редица инициативи, които допълнително да допринесат за увеличаване ръста на електронния бизнес.

За трета поредна година се провежда събитието SEO конференция, което с всяка следваща година приютява все повече и повече посетители, жадни да усвоят най-новите световни практики в сферата на оптимизацията за търсещи машини (SEO). Форумът се организира от българските фирми за онлайн маркетинг и реклама SEOM и Averank.

Като спонсор на събитието сме подготвили много подаръци за всички участници, а останалите изненади ще запазим в тайна.

SEO конференция 2011

Тази година SEO конференцията ще се проведе на 27 май 2011 г. в Интер Експо Център, София, от 09.00 до 18.00 ч.

Тя ще включва 12 презентации на теми като оптимизация за търсещи машини, интернет маркетинг и реклама, маркетинг за социални медии, както и рецензии на уеб сайтове.

В края на конференцията ще се проведе кръгла маса с участието на всички лектори, която ще даде възможност за дискусия с присъстващите.

SEO конференция 2011 ще запознае участниците с последните тенденции в оптимизацията за търсачки и маркетинга за социални медии. Тя ще посочи най-добрите практики при подобряване видимостта на бизнеса онлайн и ще даде модерни инструменти за по-доброто позициониране на сайтове в основните търсещи машини.

Сред лекторите са редица утвърдени специалисти от българските интернет маркетинг среди. Те ще обяснят възможностите, които предоставят SEO-ориентираните стратегии и ще дадат практически съвети и примери от своя опит в онлайн маркетинга.

Темите са подбрани така, че да се разгледат проблеми от практиката, с което конференцията цели да се утвърди като събитие, ориентирано към практическото разбиране и прилагане на актуалните SEO тенденции.

 

Желаещите, които все още е на са успели да се регистрират, могат да го направят на официалната страница на конференцията.


Подобни публикации

cMailPro завладява нови международни пазари!

cMailPro-Mauritius-SriLanka-300-262След успешното внедряване на cMailPro и изграждане на мощен динамичен клъстер в най-големия телеком в Судан – Судател, професионалната бизнес имейл услуга отново затвърди своите позиции на международната IT сцена с два нови проекта. Това е поредната стъпка от световната експанзия на уникалния по рода си български IT продукт и свидетелства за развитие на телокомуникационните компании […]


Прочети повече →

Нови „джаджи“ в WordPress 4.8

wordpress-logo-stacked-rgbПоследният ъпдейт на любимата CMS платформа WordPress зарадва феновете си с промени, които обещават да направят презентирането на бранда ви по-лесно. Главният бонус, който идва с новия ъпдейт са джаджите (widgets) за изображение, видео, аудио и текст – това е една дългоочаквана екстра за подобряването на страничната лента. Повече за този и останалите ъпдейти във […]


Прочети повече →

ICN.Bg с втори дата център в България!

montana-telepoint-300-262-02  Ние знаем колко важно е за вас онлайн присъствието и непрекъсваемостта на вашите услуги онлайн. Искаме да ви представим нашия втори дата център от клас Tier 3 в град Монтана. В него можете да разположите своите онлайн проекти, да запазите отдалечено бекъп копие на платформите си или да бъде изградено за вас персонализирано Disaster […]


Прочети повече →

Участвай в онлайн конкурса на EURid за .eu и .ею домейни!

eurid-blog-2017Ако си притежател на .eu или .ею домейн, не пропускай да вземеш участие със сайта си в престижния онлайн конкурс организиран от EURid – официалния регистър на европейските домейни. Четвъртото издание на успешното онлайн състезание ще приеме сайтове от всякакъв мащаб и сфера на дейност. Участниците от непрекъснато разрастваща се европейска онлайн общност ще се […]


Прочети повече →

HackVratsa отново събра IT таланти от Северозапада

hackvratsa-blog-300-262За втора поредна година се проведе най-голямото IT събитие в Северозападна България HackVratsa 2017. От 21 до 23 април най-добрите компютърни специалисти в град Враца имаха възможност да премерят сили и да покажат своите умения. И тази година от хостинг компания ICN.Bg подкрепихме събитието и талантливите хора в Северозападния регион. Вижте как премина събитието, кои са […]


Прочети повече →