SEO Конференция 2011

  by    0   0

С навлизането и развитието на WEB 2.0 за всеки уебмастер е жизнено важно да оптимизира приложенията си така, че те да се индексират бързо и ефективно в търсещите машини.

Похватите за SEO (Search Engine Optimization) оптимизация са изключително много и с всеки изминал ден непрекъснато нарастват.

1logo-350px-transperantХостинг компания ICN.Bg отново предприе стъпки, с които да подпомогне Българския интернет бизнес. Начинанието този път е спонсорирането на най-голямото SEO събитие за 2011 година.

Ние от ICN.Bg сме изключително заинтересовани, онлайн бизнеса на нашите клиенти и партньори да се развива прогресивно, и поради тази причина се стремим да осигурим най-ефективните инструменти за успешно интернет представяне.

Наред с вътрешно фирмената ни ангажираност за създаване на благоприятен климат за търсещите машини и безпрепятственото индексиране на съдържанието на клиентските уеб страници хоствани от ICN.Bg, ние се заехме с редица инициативи, които допълнително да допринесат за увеличаване ръста на електронния бизнес.

За трета поредна година се провежда събитието SEO конференция, което с всяка следваща година приютява все повече и повече посетители, жадни да усвоят най-новите световни практики в сферата на оптимизацията за търсещи машини (SEO). Форумът се организира от българските фирми за онлайн маркетинг и реклама SEOM и Averank.

Като спонсор на събитието сме подготвили много подаръци за всички участници, а останалите изненади ще запазим в тайна.

SEO конференция 2011

Тази година SEO конференцията ще се проведе на 27 май 2011 г. в Интер Експо Център, София, от 09.00 до 18.00 ч.

Тя ще включва 12 презентации на теми като оптимизация за търсещи машини, интернет маркетинг и реклама, маркетинг за социални медии, както и рецензии на уеб сайтове.

В края на конференцията ще се проведе кръгла маса с участието на всички лектори, която ще даде възможност за дискусия с присъстващите.

SEO конференция 2011 ще запознае участниците с последните тенденции в оптимизацията за търсачки и маркетинга за социални медии. Тя ще посочи най-добрите практики при подобряване видимостта на бизнеса онлайн и ще даде модерни инструменти за по-доброто позициониране на сайтове в основните търсещи машини.

Сред лекторите са редица утвърдени специалисти от българските интернет маркетинг среди. Те ще обяснят възможностите, които предоставят SEO-ориентираните стратегии и ще дадат практически съвети и примери от своя опит в онлайн маркетинга.

Темите са подбрани така, че да се разгледат проблеми от практиката, с което конференцията цели да се утвърди като събитие, ориентирано към практическото разбиране и прилагане на актуалните SEO тенденции.

 

Желаещите, които все още е на са успели да се регистрират, могат да го направят на официалната страница на конференцията.


Подобни публикации

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Уебинар „Как да си направиш сайт: Първи стъпки“ – Въпроси и отговори

Webinar-First-steps-WP-300-262„Как да си направиш сайт първи: Първи стъпки“ събра на 21.02.2017 г. в платформата на Webinaria.bg уеб ентусиасти и желаещи да стартират своето първо WordPress приключение съвсем сами. Безплатния уебинар, организиран от хостинг компания ICN.Bg с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от Webinaria.bg, се води от Любо Николов, който е основател на онлайн […]


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →

На 28 февруари технологиите и бизнесът се срещат на Technology4Business

tech4bizНа 28 февруари очакваме едно първо по рода си събитие в България: Technology4Business. Уникалното събитие, което ще се проведе в рамките на един ден, ще срещне бизнеса с технологиите и ще покаже как те могат да работят заедно по един ефективен начин. От хостинг компания ICN.Bg ще имаме свой лектор – Борислав Бориславов с лекцията […]


Прочети повече →

Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg с новата технология NVMe

NVMe-300-262SSD дисковете определят бъдещето на всички онлайн услуги и в най-скоро време ще изместят класическите магнитни дискове, които не предлагат толкова голяма бързина на пренос на данните. Без значение дали става въпрос за малък персонален сайт, приложение за онлайн банкиране или голяма платформа за онлайн пазаруване, всеки хостинг потребител иска неговият онлайн проект да достига […]


Прочети повече →