SEO Конференция 2011

  by    0   0

С навлизането и развитието на WEB 2.0 за всеки уебмастер е жизнено важно да оптимизира приложенията си така, че те да се индексират бързо и ефективно в търсещите машини.

Похватите за SEO (Search Engine Optimization) оптимизация са изключително много и с всеки изминал ден непрекъснато нарастват.

1logo-350px-transperantХостинг компания ICN.Bg отново предприе стъпки, с които да подпомогне Българския интернет бизнес. Начинанието този път е спонсорирането на най-голямото SEO събитие за 2011 година.

Ние от ICN.Bg сме изключително заинтересовани, онлайн бизнеса на нашите клиенти и партньори да се развива прогресивно, и поради тази причина се стремим да осигурим най-ефективните инструменти за успешно интернет представяне.

Наред с вътрешно фирмената ни ангажираност за създаване на благоприятен климат за търсещите машини и безпрепятственото индексиране на съдържанието на клиентските уеб страници хоствани от ICN.Bg, ние се заехме с редица инициативи, които допълнително да допринесат за увеличаване ръста на електронния бизнес.

За трета поредна година се провежда събитието SEO конференция, което с всяка следваща година приютява все повече и повече посетители, жадни да усвоят най-новите световни практики в сферата на оптимизацията за търсещи машини (SEO). Форумът се организира от българските фирми за онлайн маркетинг и реклама SEOM и Averank.

Като спонсор на събитието сме подготвили много подаръци за всички участници, а останалите изненади ще запазим в тайна.

SEO конференция 2011

Тази година SEO конференцията ще се проведе на 27 май 2011 г. в Интер Експо Център, София, от 09.00 до 18.00 ч.

Тя ще включва 12 презентации на теми като оптимизация за търсещи машини, интернет маркетинг и реклама, маркетинг за социални медии, както и рецензии на уеб сайтове.

В края на конференцията ще се проведе кръгла маса с участието на всички лектори, която ще даде възможност за дискусия с присъстващите.

SEO конференция 2011 ще запознае участниците с последните тенденции в оптимизацията за търсачки и маркетинга за социални медии. Тя ще посочи най-добрите практики при подобряване видимостта на бизнеса онлайн и ще даде модерни инструменти за по-доброто позициониране на сайтове в основните търсещи машини.

Сред лекторите са редица утвърдени специалисти от българските интернет маркетинг среди. Те ще обяснят възможностите, които предоставят SEO-ориентираните стратегии и ще дадат практически съвети и примери от своя опит в онлайн маркетинга.

Темите са подбрани така, че да се разгледат проблеми от практиката, с което конференцията цели да се утвърди като събитие, ориентирано към практическото разбиране и прилагане на актуалните SEO тенденции.

 

Желаещите, които все още е на са успели да се регистрират, могат да го направят на официалната страница на конференцията.


Подобни публикации

HackVratsa отново събра IT таланти от Северозапада

hackvratsa-blog-300-262За втора поредна година се проведе най-голямото IT събитие в Северозападна България HackVratsa 2017. От 21 до 23 април най-добрите компютърни специалисти в град Враца имаха възможност да премерят сили и да покажат своите умения. И тази година от хостинг компания ICN.Bg подкрепихме събитието и талантливите хора в Северозападния регион. Вижте как премина събитието, кои са […]


Прочети повече →

Видео инфографика: NVMe vs SSD vs HDD

NVMe-SSD-HDD-1280-720Може би вече сте чули за новата Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg технология – NVMe. Но как се сравнява един SSD диск оборудван с NVMe технологията срещу SATA SSD и стандартните хард дискове (HDD). Революционния комуникационен протокол, който позволява директна комуникация с процесора ни дава възможност да предоставим по-голяма бързина спрямо SATA SSD […]


Прочети повече →

Иновативен и различен уикенд с HackVratsa 2017!

hackvratsa-blog-300-262От 21 до 23 април за втори път ще се проведе единственото по рода си събитие в Северозападна България HackVratsa. Град Враца отново има удоволствието да е домакин на това отборно състезание, което от ICN.Bg отново подкрепяме. По време на него участниците ще трябва да създадат и реално да разработят софтуерен продукт. Най-добрите решения ще бъдат […]


Прочети повече →

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Уебинар „Как да си направиш сайт: Първи стъпки“ – Въпроси и отговори

Webinar-First-steps-WP-300-262„Как да си направиш сайт първи: Първи стъпки“ събра на 21.02.2017 г. в платформата на Webinaria.bg уеб ентусиасти и желаещи да стартират своето първо WordPress приключение съвсем сами. Безплатния уебинар, организиран от хостинг компания ICN.Bg с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от Webinaria.bg, се води от Любо Николов, който е основател на онлайн […]


Прочети повече →