Какво постигнахме за вас през 2015г.

  by    0   0

Празниците вече чукат на вратата, годината е към своя край и всеки обръща поглед назад към отминалите моменти, постигнатите цели и сбъднатите мечти. Как изглеждаше 2015г. за екипа на ICN.Bg? Какво постигнахме през годината и защо го направихме? Вижте тази статия, в която в няколко реда ще съберем всички най-важно от отминалата година. Успехи, постижения и нови предизвикателства. А също: Какво ще променим, за да подобрим услугите си през 2016г!

new-H-plans-blog-300-262Повишихме параметрите на хостинг плановете

За всички клиенти на споделен хостинг 2015г. донесе по-високи параметри на хостинг плановете, повече сигурност и стабилност. Повишихме дисковото пространство, процесорното време, предоставихме ви 30 дневен бекъп и по-висока гаранция за сигурност. Същевременно запазихме цените на хостинг плановете без промяна.

Добавихме SSD дискове към най-търсената услуга – cloud хостинг

По този начин ви дадохме:

  • до 20 пъти повече IOPS;
  • до 12 пъти по-бърза скорост за писане и четене по дисковите масиви;
  • максимална производителност на сториджа, която не се променя във времето;
  • SSD за вашите интензивни дискови операции (например: sql).

 

onapp-federation-infographic-title-300-262Станахме част от OnApp Federation

Благодарение на високата производителност на cloud услугите ни и постоянното качество на услугата, ICN.Bg стана част от OnApp Federation – най-големият публичен клауд в света. Достъп до OnApp Federation означава, че бизнесът на национално ниво ще може посредством ICN.Bg да хоства своите онлайн решения, BI, CRM, SaaS и PaaS, възползвайки се от глобалния пазар на клауд, ниска латентност, висока производителност и най-важното – 24/7 професионална поддръжка на своя език.

 

ddos-protection-blogИнтегрирахме enterprise оборудване за DDoS защита

За всички наши клиенти, чийто бизнес не може да си позволи да има downtime и които са обект на DDoS атака, интегрирахме изключително висок клас оборудване за защита от DDoS атаки. Специализираният хардуер Radware Defense Pro съчетава в себе си адаптивна повeденческо-анализираща технология с високо производителен специализиран хардуер. Усъвършенстваната технология използва концепция за предпазване от атаки на два пласта – мрежово ниво и ниво приложение.

 

Пуснахме Docker хостинг

homepage-docker-logoБезспорно едно постижение обра овациите както на ИТ средите, така и на не толкова deep technical хората и беше широко отразено в медиите. ICN.Bg се превърна в първата българска компания, предлагаща иновaтивната Docker технология. Същевременно с това станахме и втората компания в света след ИТ гиганта Google предлагаща управляем от Kubernetes Docker хостинг. Благодарим искрено за общественото признание в медиите и за огромния интерес от страна на стотици програмисти. За нас беше особена чест да представим технологията и на първата PHP конференция в България.

 

Организирахме уебинари

Във връзка с новата Docker технология проведохме няколко отворени работилници в офиса ни, както и уебинар по темата. Представихме както техническата страна на docker, така и бизнес предимствата, които новата технология ви дава. Поставихме и традицията на онлайн уебинарите. Ще продължим с тях и през 2016г. като на вас оставяме да ни подскажете какви теми очаквате да разискваме!

cpanel-universityСъздадохме втори Support Center за техническа поддръжка в гр. Монтана

По този начин подсигурихме redundancy на вътрешните процеси и тяхната непрекъсваемост. Екипът в Монтана работи от начало на годината и вече се доказа като изключително мотивиран, деен и успешен. Всички колеги са cPanel сертифицирани, за да ви предоставят максимално добро и квалифицирано обслужване.

 

untitled (1)Обновихме изцяло мрежовото оборудване в дата центъра ни

Преди 8 месеца, мрежовото оборудване в нашия Tier 3 дата център беше изцяло подменено с по-висок клас мрежови компоненти. Подмяна беше извършена на абсолютно всеки компонент на оборудването. Причината за обновлението дойде от нарастващите нужди на нашите клиенти и развитието на интернет услугите, както и желанието ни да бъдем в крак с последните иновации в технологиите.

 

Зарадвахме ви с нова тема за cPanel и cMailPro

С новата си визия, изцяло разработена от нас, cPanel ви предизвиква смело да се гмурнете във функционалностите му. Какво можете да очаквате:

cPanel-new-theme-300-262

  • подобрен външен вид на контролния панел;
  • напълно responsive дизайн;
  • по-голяма работна площ, за да виждате всички необходими функционалности;
  • Docker hosting и cMailPro интегрирани в cPanel, за по-лесно управление;
  • множество изненади и нови функционалности, интегрирани в cPanel през следващите 6-9 месеца.

И за финал: Публикувахме над 130 статии в блога, обработихме хиляди запитвания, радвахме ви с атрактивни промоции и давахме всичко от себе си, защото за нас всеки ден е удоволствие и забавление. Обещаваме и през 2016г. да продължаваме да бъдем най-технологичната хостинг компания в България. Приготвили сме ви много изненади, подобрения на услугите, промоции и хубави моменти.

 

 

 


Подобни публикации

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →

Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg с новата технология NVMe

NVMe-300-262SSD дисковете определят бъдещето на всички онлайн услуги и в най-скоро време ще изместят класическите магнитни дискове, които не предлагат толкова голяма бързина на пренос на данните. Без значение дали става въпрос за малък персонален сайт, приложение за онлайн банкиране или голяма платформа за онлайн пазаруване, всеки хостинг потребител иска неговият онлайн проект да достига […]


Прочети повече →

Въпроси и отговори относно заявяването и регистрацията на домейни с разширение .БГ

imenabgВ тази статия ще отговорим на най-важните въпроси отнасящи се за заявяването и регистрацията на домейн имена на български език с новото домейн разширение .БГ. Към момента ICN.Bg не е акредитиран регистратор на домейн имена в тази област, тъй като тази възможност не ни е предоставена от официалния регистър Имена.Бг, който обслужва това домейн разширение. […]


Прочети повече →

Важни акценти относно новите български домейн имена .БГ

imenabgОт днес вече можете да заявите домейн на български език с разширение .БГ! Това стана ясно днес на пресконференция на новия регистър Имена.Бг АД. В официалното си обръщение стана ясно, че новите домейн имена влизат в така наречения “Sunrise” период. Ще се опитаме да отговорим на вашите въпроси свързани с новото домейн разширение .БГ, като […]


Прочети повече →