Имаш нужда от блог, галерия в сайта си или CMS? Инсталирай ги с един клик от Softaculous!

  by    0   0

В статията ни „6 1/2 причини защо Softaculous е по-фантастичен“ ви запознахме със страхотните преимущества на Softaculous Auto Installer.  Чрез него ние ви предоставяме най-добрите скриптове, събрани на едно място. Softaculous е софтуерът, който ще ви позволи автоматично да инсталирате различни уеб приложения директно върху вашия сървър само с 1 клик.  Kрай на губенето на време в инсталиране на скриптове! Можете да видите различните приложения разпределени по категории с демо версия за всяко едно от тях. Така лесно ще изберете подходящото за вас. А в допълнение Softaculous осъществява изключително бързи актуализации на скриптовете, които поддържа.

Softaculous може да импортва всеки един от скриптовете, които поддържа, както и да синхронизира вече инсталирани скриптове от други auto installer-и (например Fantastico). Така вие постигате максимално ниво на безопасност и сигурност на съхранение на вашите данни.

Приложенията на Softaculous са програмирани на различни езици, като PHP, JavaScript, PERL. В тази статия ще ви представим част от най-използваните приложения на PHP, както и как те биха ви били полезни!

Блогове –Softaculous предлага редица от платформи за създаване и управление на блогове с отворен код. Те се характеризират със своя мощен и лесен за използване интерфейс. Сред най-популярните php приложения за блогове са WordPress, Open Blog, Serendipity, Dotclear, b2evolution и други.

 

Микроблогове – микроблог  платформи като Sharetronix, Status Net, Page Cookery и Storytlr.

 

Портали/ CMS – Система за управление на съдържанието  като Joomla, Drupal, Concrete5, CMS Made Simple, MODx и други, които позволяват създаването на уеб сайтове и мощни онлайн приложения.

 

Форуми – Някои от php приложенията за форуми, които Softaculous поддържа са phpBB, Simple Machines Forum,       MyBB, Advanced Electron Forums и други. Това са професионални софтуерни пакети, които Ви позволяват да създадете ваша собствена онлайн общност.

Галерии със снимки – най-използваните приложения за създаване на галерии –  Gallery, Piwigo, Coppermine, ZenPhoto и други.

 

Wiki – можете да създадете вътрешнофирмена база данни с информация за вашите процедури, система на работа и процеси и да я управлявате посредством MediaWiki, DokuWiki, PmWiki и WikkaWiki.

Социални мрежи – можете да използвате приложения като Dolphin, Oxwall, Jcow, Elgg, Beatz идруги, които могат да ви помогнат да изградите социална мрежа спрямо вашите итереси. Също така, може да изградите общност само за потребителите на вашата услуга или само за вашите служители.

Управление на рекламите  – Softaculous поддържа различни видове скриптове за управление на вашите реклами като OpenClassifieds, OSClass, NoahsClassifieds, OpenX и GPixPixel.

Календари – календари с интегрирана система за управление на събития – WebCalendar, ExtCalendar, phpScheduleIt и phpicalendar.

Игри – глътка свежест в забързания ви ден! Можете да инсталирате игри като BlackNova Traders, Shadows Rising, Multiplayer Checkers и Word Search Puzzle, с които да разнообразите натовареното си работно ежедневие.

Имейли – Softaculous предоставя редица имейл клиенти за управление на вашата кореспонденция. Някои от най-харесваните от потребителите приложения са phpList, Roundcube, poMMo и SquirrelMail.

Проучвания и изследвания – можете да се възползвате от различни приложения за онлайн проучвания, анкети и допитвания. Без необходимост от специфични знания, потребителите могат да се възползват от множеството функции на Piwik, LimeSurvey, phpESP, LittlePoll и др.

Приложенията, които можете да инсталирате през Softaculous ви дават възможност както да създадете с лекота своя уеб сайт, така и да оптимизирате употребата на фирмените ресурси. Скриптовете, които инсталирате са широкоспектърни и покриват почти всички софтуерни нужди, които могат да възникнат. От създаването на сайт, форум или галерия, през бази данни, управление на проекти и файлове, до образователни приложения – всичко това можете да намерите в един auto installer, който ICN.Bg ви предлага!


Подобни публикации

Видео инфографика: NVMe vs SSD vs HDD

NVMe-SSD-HDD-1280-720Може би вече сте чули за новата Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg технология – NVMe. Но как се сравнява един SSD диск оборудван с NVMe технологията срещу SATA SSD и стандартните хард дискове (HDD). Революционния комуникационен протокол, който позволява директна комуникация с процесора ни дава възможност да предоставим по-голяма бързина спрямо SATA SSD […]


Прочети повече →

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →

Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg с новата технология NVMe

NVMe-300-262SSD дисковете определят бъдещето на всички онлайн услуги и в най-скоро време ще изместят класическите магнитни дискове, които не предлагат толкова голяма бързина на пренос на данните. Без значение дали става въпрос за малък персонален сайт, приложение за онлайн банкиране или голяма платформа за онлайн пазаруване, всеки хостинг потребител иска неговият онлайн проект да достига […]


Прочети повече →

Въпроси и отговори относно заявяването и регистрацията на домейни с разширение .БГ

imenabgВ тази статия ще отговорим на най-важните въпроси отнасящи се за заявяването и регистрацията на домейн имена на български език с новото домейн разширение .БГ. Към момента ICN.Bg не е акредитиран регистратор на домейн имена в тази област, тъй като тази възможност не ни е предоставена от официалния регистър Имена.Бг, който обслужва това домейн разширение. […]


Прочети повече →