ICN.Bg в топ 6 препоръчани хостинг компании от cPanel

  by    1   3

Знаете ли че, cPanel e най-разпространеният панел за управление на уеб хостинг акаунти? 88% от всички клиенти, които използват cPanel, твърдят че той е повлиял позитивно на техния бизнес. А за да ви улесним максимално в работата с вашия хостинг, ние ви даваме безплатно cPanel към всеки план на споделен хостинг!

ICN.Bg e NOC партньор на cPanel от 2010г., което ви прредоставя екслузивни ползи и още повече екстри! През месец Януари, ICN.Bg e в топ 6 на препоръчани, надеждни и качествени хостинг доставчици от cPanel.

Признанието, което получаваме ни поставя редом до най-големите хостинг компании в световен мащаб. Радваме се, че можем да ви предоставим качество и иновативни продукти, които сa характерни за едни от най-големите компании в света!

Използвайки cPanel като основен панел за управление още от самото създаване на ICN.Bg, ние добре познаваме неговите специфики и тънкости. Благодарение на придобитите през годините познания, успешно разработваме полезни модули, както и интегрираме допълнителни услуги в cPanel. Най-новото, с което ще ви зарадваме е:

Newsletter модул в cPanel – предоставя възможност на потребителите на услугата споделен хостинг да изпращат определен брой търговски или промоционални съобщения тип newsletters от техния хостинг панел.

cMailPro – единно комуникационно решение напълно интегрирано в cPanel, което предлага надеждна имейл услуга, уебмейл, календар, чат, задачи, управление на контактите, съхранение и споделяне на файлове и документи, мобилна синхорнизация. Иновативната услуга е разработена от ICN.Bg и се предлага за първи път в България!

Част от партньорството ни със cPanel е и програмата cPanel University, в която участие взе FriendlyGeeks часта на екипа ни, а именно отдел Техническа поддръжка.  Това с което най-много се гордеем е сертифицирането им от cPanel University, което ни дава право да наречем себе си експерти в областта. Представяме ви и първите колеги, които успешно получиха cPanel University акредитация:

cpanel-university

Борислав Бориславов – главен системен администратор с над 10 години опит в областта на сървърната администрация и управлениe.

Владимир Валериев – системен администратор от над 5 години в ICN.Bg. Участва в създаването на едни от най-иновативните услуги на ICN.Bg

Георги Георгиев – системен администратор. Младата надежда на ICN.Bg с огромни умения в областта на Linux администрацията и дистрибуцията.

Росен Караманов – специалист Техническа поддръжка. Главният виновник за създаването на всички полезни Friendly Geeks клипове, които ви показват как по-лесно да управлявате вашия хостинг акунт или виртуална машина.

cPanel сертификатите гарантират и удостоверяват уменията и познанията на FriendlyGeeks екипа ни да поддържа по най-висок стандарт вашия сPanel и всички модули и приложения в него. Те са доказателство, както за техническите умения на нашия екип, така и за желанието им да се развиват и да учат нови неща!


Подобни публикации

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →

Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg с новата технология NVMe

NVMe-300-262SSD дисковете определят бъдещето на всички онлайн услуги и в най-скоро време ще изместят класическите магнитни дискове, които не предлагат толкова голяма бързина на пренос на данните. Без значение дали става въпрос за малък персонален сайт, приложение за онлайн банкиране или голяма платформа за онлайн пазаруване, всеки хостинг потребител иска неговият онлайн проект да достига […]


Прочети повече →

Въпроси и отговори относно заявяването и регистрацията на домейни с разширение .БГ

imenabgВ тази статия ще отговорим на най-важните въпроси отнасящи се за заявяването и регистрацията на домейн имена на български език с новото домейн разширение .БГ. Към момента ICN.Bg не е акредитиран регистратор на домейн имена в тази област, тъй като тази възможност не ни е предоставена от официалния регистър Имена.Бг, който обслужва това домейн разширение. […]


Прочети повече →

Важни акценти относно новите български домейн имена .БГ

imenabgОт днес вече можете да заявите домейн на български език с разширение .БГ! Това стана ясно днес на пресконференция на новия регистър Имена.Бг АД. В официалното си обръщение стана ясно, че новите домейн имена влизат в така наречения “Sunrise” период. Ще се опитаме да отговорим на вашите въпроси свързани с новото домейн разширение .БГ, като […]


Прочети повече →