ICN.Bg в топ 6 препоръчани хостинг компании от cPanel

  by    1   3

Знаете ли че, cPanel e най-разпространеният панел за управление на уеб хостинг акаунти? 88% от всички клиенти, които използват cPanel, твърдят че той е повлиял позитивно на техния бизнес. А за да ви улесним максимално в работата с вашия хостинг, ние ви даваме безплатно cPanel към всеки план на споделен хостинг!

ICN.Bg e NOC партньор на cPanel от 2010г., което ви прредоставя екслузивни ползи и още повече екстри! През месец Януари, ICN.Bg e в топ 6 на препоръчани, надеждни и качествени хостинг доставчици от cPanel.

Признанието, което получаваме ни поставя редом до най-големите хостинг компании в световен мащаб. Радваме се, че можем да ви предоставим качество и иновативни продукти, които сa характерни за едни от най-големите компании в света!

Използвайки cPanel като основен панел за управление още от самото създаване на ICN.Bg, ние добре познаваме неговите специфики и тънкости. Благодарение на придобитите през годините познания, успешно разработваме полезни модули, както и интегрираме допълнителни услуги в cPanel. Най-новото, с което ще ви зарадваме е:

Newsletter модул в cPanel – предоставя възможност на потребителите на услугата споделен хостинг да изпращат определен брой търговски или промоционални съобщения тип newsletters от техния хостинг панел.

cMailPro – единно комуникационно решение напълно интегрирано в cPanel, което предлага надеждна имейл услуга, уебмейл, календар, чат, задачи, управление на контактите, съхранение и споделяне на файлове и документи, мобилна синхорнизация. Иновативната услуга е разработена от ICN.Bg и се предлага за първи път в България!

Част от партньорството ни със cPanel е и програмата cPanel University, в която участие взе FriendlyGeeks часта на екипа ни, а именно отдел Техническа поддръжка.  Това с което най-много се гордеем е сертифицирането им от cPanel University, което ни дава право да наречем себе си експерти в областта. Представяме ви и първите колеги, които успешно получиха cPanel University акредитация:

cpanel-university

Борислав Бориславов – главен системен администратор с над 10 години опит в областта на сървърната администрация и управлениe.

Владимир Валериев – системен администратор от над 5 години в ICN.Bg. Участва в създаването на едни от най-иновативните услуги на ICN.Bg

Георги Георгиев – системен администратор. Младата надежда на ICN.Bg с огромни умения в областта на Linux администрацията и дистрибуцията.

Росен Караманов – специалист Техническа поддръжка. Главният виновник за създаването на всички полезни Friendly Geeks клипове, които ви показват как по-лесно да управлявате вашия хостинг акунт или виртуална машина.

cPanel сертификатите гарантират и удостоверяват уменията и познанията на FriendlyGeeks екипа ни да поддържа по най-висок стандарт вашия сPanel и всички модули и приложения в него. Те са доказателство, както за техническите умения на нашия екип, така и за желанието им да се развиват и да учат нови неща!


Подобни публикации

cMailPro завладява нови международни пазари!

cMailPro-Mauritius-SriLanka-300-262След успешното внедряване на cMailPro и изграждане на мощен динамичен клъстер в най-големия телеком в Судан – Судател, професионалната бизнес имейл услуга отново затвърди своите позиции на международната IT сцена с два нови проекта. Това е поредната стъпка от световната експанзия на уникалния по рода си български IT продукт и свидетелства за развитие на телокомуникационните компании […]


Прочети повече →

Нови „джаджи“ в WordPress 4.8

wordpress-logo-stacked-rgbПоследният ъпдейт на любимата CMS платформа WordPress зарадва феновете си с промени, които обещават да направят презентирането на бранда ви по-лесно. Главният бонус, който идва с новия ъпдейт са джаджите (widgets) за изображение, видео, аудио и текст – това е една дългоочаквана екстра за подобряването на страничната лента. Повече за този и останалите ъпдейти във […]


Прочети повече →

ICN.Bg с втори дата център в България!

montana-telepoint-300-262-02  Ние знаем колко важно е за вас онлайн присъствието и непрекъсваемостта на вашите услуги онлайн. Искаме да ви представим нашия втори дата център от клас Tier 3 в град Монтана. В него можете да разположите своите онлайн проекти, да запазите отдалечено бекъп копие на платформите си или да бъде изградено за вас персонализирано Disaster […]


Прочети повече →

Участвай в онлайн конкурса на EURid за .eu и .ею домейни!

eurid-blog-2017Ако си притежател на .eu или .ею домейн, не пропускай да вземеш участие със сайта си в престижния онлайн конкурс организиран от EURid – официалния регистър на европейските домейни. Четвъртото издание на успешното онлайн състезание ще приеме сайтове от всякакъв мащаб и сфера на дейност. Участниците от непрекъснато разрастваща се европейска онлайн общност ще се […]


Прочети повече →

Видео инфографика: NVMe vs SSD vs HDD

NVMe-SSD-HDD-1280-720Може би вече сте чули за новата Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg технология – NVMe. Но как се сравнява един SSD диск оборудван с NVMe технологията срещу SATA SSD и стандартните хард дискове (HDD). Революционния комуникационен протокол, който позволява директна комуникация с процесора ни дава възможност да предоставим по-голяма бързина спрямо SATA SSD […]


Прочети повече →