Записахме семестъра! ICN.Bg UniversITy стартира…

  by    0   1

Как стартира ICN.Bg UniversITy? На 7 април в офиса на ICN.Bg имахме удоволствието да хостнем уникално по рода си парти „Ден на отворените врати на ICN.Bg UniversITy“. Защо казваме парти? Защото парти е точната дума за всеки, който е решил да превърне хобито си в професия и забавление. Смеем  да твърдим, че на ICN.Bg UniversITy дойдоха именно такива хора. Хора, който не се чувстват задължени да вземат диплома, за да са годостта на фамилията, а хора които знаят какво искат и знаят как да го постигнат.

Стартирахме ICN.Bg UniversITy защото ни е грижа за онези  млади хора, които търсят подкрепа от страна на бизнеса, защото всяко начало е трудно и защото липсата на опит е най-страшното нещо зa едно CV.

Какво е ICN.Bg UniversITy? Нашето UniversITy ще даде прaктическите знания, за всеки който иска да се занимава с Linux администриране. Ние ще дадем нашето know-how На всеки, който иска ТЕХНИЧЕСКИ … да е първото название в трудовата му характеристика. Нашият главен системен администратор Борислав Бориславов, като инициатор на ICN.Bg UniversITy, разказва подробно в своето интервю за всичко, което ще се случва всеки четвъртък.

Кога и Къде? ICN.Bg UniversITy ще се проведе в 12 лекции, като всеки четвъртък от 19:00 ч в офиса на ICN.Bg ще се събират млади хора, за да покажат какво са научили. Всяка събота нашите администратори ще изпращат видео урок, който ще се разисква на workshop-ите. Участниците в семинара ще имат ангажимента да упражняват нещата, които са заложени в програмата, във видео уроците, да търсят знания и извън ICN.Bg UniversITy, за да се научат реално как се практикува професията Системен Администратор.

Кой може да участва? Може да участва всеки, който има желание, който е достатчно упорит и не се отказва от трудности, всеки който знае, че това е призванието му или пък… всеки който се чуди дали това е призванието му?! Ние се ангажираме само и единствено със сериозни хори, които няма да пропускат зададените домашни, както и  лекциите. Ще стартираме обучението от нулата и ще надграждаме поетапно.

Ако желаете да стартирате в първия курс на ICN.Bg UniversITy, може да ни пишете на U@ICN.Bg. Местата са ограничени! Разгледайте и нашия конспект.


Подобни публикации

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Уебинар „Как да си направиш сайт: Първи стъпки“ – Въпроси и отговори

Webinar-First-steps-WP-300-262„Как да си направиш сайт първи: Първи стъпки“ събра на 21.02.2017 г. в платформата на Webinaria.bg уеб ентусиасти и желаещи да стартират своето първо WordPress приключение съвсем сами. Безплатния уебинар, организиран от хостинг компания ICN.Bg с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от Webinaria.bg, се води от Любо Николов, който е основател на онлайн […]


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →

На 28 февруари технологиите и бизнесът се срещат на Technology4Business

tech4bizНа 28 февруари очакваме едно първо по рода си събитие в България: Technology4Business. Уникалното събитие, което ще се проведе в рамките на един ден, ще срещне бизнеса с технологиите и ще покаже как те могат да работят заедно по един ефективен начин. От хостинг компания ICN.Bg ще имаме свой лектор – Борислав Бориславов с лекцията […]


Прочети повече →

Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg с новата технология NVMe

NVMe-300-262SSD дисковете определят бъдещето на всички онлайн услуги и в най-скоро време ще изместят класическите магнитни дискове, които не предлагат толкова голяма бързина на пренос на данните. Без значение дали става въпрос за малък персонален сайт, приложение за онлайн банкиране или голяма платформа за онлайн пазаруване, всеки хостинг потребител иска неговият онлайн проект да достига […]


Прочети повече →