ICN.Bg продължава да е в ТОП 6 препоръчани хостинг компании от cPanel

  by    1   0

И през Април ICN.Bg продължава да е в ТОП 6 препоръчани хостинг компании от cPanel. След приза, които получихме през Януари 2014г като една от 6-те надеждни и бързоразвиващи се хостинг компании, за нас е истинско удоволствие да ви споделим, че ние продължаваме да сме част от тази престижна класация. cPanel e най-разпространеният панел за управление на уеб хостинг акаунти и като такъв, милиони хора по цял свят се доверяват на лесното управление, което той предлага. ICN.Bg e NOC партньор на cPanel от 2010г и изгражда съвместно партньорство от самото създаване на компанията.

Защо избрахме именно cPanel за вас? Вижте 5 преимущества, които панелът за управление ви дава:

  • лесен за управление интерфейс – cPanel е изключително добре организиран. Виждайки почти всички функционалности под формата на панел с множество икони, вие лесно навигирате различните функции и се ориентирате бързо.
  • улеснено управление на сайта виуправление на имейли, файлове, настройки на поща, Spam Assassin, уебмейл, бекъп на файлове, FTP акаунти и сесии, файлов мениджър, управление на домейн имена, DNS зони, добавяне на субдомейни, паркирани домейни – всичко във вашия cPanel, организирано в различни категории, за лесна навигация и ориентация.
  • бърза инсталация на скриптове – благодарение на Softaculous auto installer, можете да инсталирате само с един клик различни CMS системи и скриптове, с които да създадете допълнения към сайта ви като блогове или галерии. Или пък да изберете task management система за управление на бизнеса си.
  • висока сигурност – cPanel включва голям брой функции, които могат лесно да се имплементират към сайта ви за максимална защита. Няколко такива например са: защита на конкретни директории на сайта ви с парола, IP Deny Manager, SSH/Shell Access, SSL/TLS Manager, HotLink Protection, GnuPG Keys и др.
  • детайлни статистики и репортиAwstats, Webalizer, Raw Access Logs и още много информация за трафика на сайта ви и всичко, случващо се с него.

cPanel – един панел за управление, множество възможности за вас!


Подобни публикации

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →

Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg с новата технология NVMe

NVMe-300-262SSD дисковете определят бъдещето на всички онлайн услуги и в най-скоро време ще изместят класическите магнитни дискове, които не предлагат толкова голяма бързина на пренос на данните. Без значение дали става въпрос за малък персонален сайт, приложение за онлайн банкиране или голяма платформа за онлайн пазаруване, всеки хостинг потребител иска неговият онлайн проект да достига […]


Прочети повече →

Въпроси и отговори относно заявяването и регистрацията на домейни с разширение .БГ

imenabgВ тази статия ще отговорим на най-важните въпроси отнасящи се за заявяването и регистрацията на домейн имена на български език с новото домейн разширение .БГ. Към момента ICN.Bg не е акредитиран регистратор на домейн имена в тази област, тъй като тази възможност не ни е предоставена от официалния регистър Имена.Бг, който обслужва това домейн разширение. […]


Прочети повече →

Важни акценти относно новите български домейн имена .БГ

imenabgОт днес вече можете да заявите домейн на български език с разширение .БГ! Това стана ясно днес на пресконференция на новия регистър Имена.Бг АД. В официалното си обръщение стана ясно, че новите домейн имена влизат в така наречения “Sunrise” период. Ще се опитаме да отговорим на вашите въпроси свързани с новото домейн разширение .БГ, като […]


Прочети повече →