ICN.Bg бе отличена с наградата Cisco Business Acceleration в регион SEE

  by    1   0

ICN.Bg бе отличена по свой проект с наградата Cisco Business Acceleration в регион SEE (Югоизточна Европа). Наградата се връчи за успешно внедрената през 2013г. архитектура Cisco UCS за нуждите на клиенти, изискващи критични бизнес приложения, както и ресурсоемки приложения, доставени като облачни услуги. Това е поредното признание за ICN.Bg за успеха, който постигна с осъществяването на този грандиозен проект. Според представители на Cisco, това е най-мащабното внедряване на Cisco UCS оборудване в България през 2013 на Cisco Systems и е доказателство за способността на ICN.Bg винаги да изненадват с иновативност, уникални услуги и технологична ориентираност.

HPIM3544ICN.Bg е единствената хостинг компания в България, която притежава оборудване от толкова висок клас и в такъв мащаб в България. То ще бъде достъпно за всички потребители на компанията, като първи от него ще се възползват потребителите на cloud услуги.

През месец октомври, по време на регионалната партньорска среща на Cisco Systems за Югоизточна Европа бяха отличени най-успешните проекти, в които внедряването на Cisco оборудване предоставя съществен принос на потребителите. Екипът на Cisco отпразнува общите си успехи за 2013 със своите най-изявени партньори, като същевременно затвърди силната си връзка и ангажираност към тях. Тема на разговори беше съвместното сътрудничество, колаборацията и възможности за бъдещо развитие и иновации.

На регионалната партньорска среща присъстваха водещи IT компании от България, Румъния, Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Косово и Албания. Най-успешните проекти за годината бяха номинирани в следните категории:

  1. Solution Innovation
  2. Services Excellence
  3. Business Acceleration

Проектът на ICN.Bg за внедряване на най-висок клас Cisco UCS оборудване, извършен от Paraflow Communications – водещ системен интегратор на българския пазар, бе отличен с наградата за Business Acceleration. С реализацията на този проект ICN.Bg затвърди позицията си на най-голямата и най-технологична хостинг компания на българския пазар. Същеврменно използвайки най-съвременното enterprise grade оборудване, ICN.Bg подобрява качеството и обема на предлаганите услуги на локалния пазар, подготвя пускането на иновативна услуга в световен мащаб и реализира интернационализация на дейността си.

HPIM3547През септември ICN.Bg съвместно със системния интегратор на информационни технологии и оборудване Paraflow Communications, осъществи най-голямото внедряване на CISCO UCS сървърно оборудване в България за 2013. Оборудването, което Paraflow интегрира в дата център на ICN.Bg, представлява най-висок клас блейд сървъри Cisco UCS за реализация на виртуални среди, клъстерни конфигурации и уеб хостинг. Като част от решението се въведоха в експлоатация и системи за съхранение на данни за постигане на 100% резервирана и максимална производителност, както и софтуерни системи за сървърен мониторинг, клиентска поддръжка и оптимизиране на съществуващите услуги.

 


Подобни публикации

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →

Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg с новата технология NVMe

NVMe-300-262SSD дисковете определят бъдещето на всички онлайн услуги и в най-скоро време ще изместят класическите магнитни дискове, които не предлагат толкова голяма бързина на пренос на данните. Без значение дали става въпрос за малък персонален сайт, приложение за онлайн банкиране или голяма платформа за онлайн пазаруване, всеки хостинг потребител иска неговият онлайн проект да достига […]


Прочети повече →

Въпроси и отговори относно заявяването и регистрацията на домейни с разширение .БГ

imenabgВ тази статия ще отговорим на най-важните въпроси отнасящи се за заявяването и регистрацията на домейн имена на български език с новото домейн разширение .БГ. Към момента ICN.Bg не е акредитиран регистратор на домейн имена в тази област, тъй като тази възможност не ни е предоставена от официалния регистър Имена.Бг, който обслужва това домейн разширение. […]


Прочети повече →

Важни акценти относно новите български домейн имена .БГ

imenabgОт днес вече можете да заявите домейн на български език с разширение .БГ! Това стана ясно днес на пресконференция на новия регистър Имена.Бг АД. В официалното си обръщение стана ясно, че новите домейн имена влизат в така наречения “Sunrise” период. Ще се опитаме да отговорим на вашите въпроси свързани с новото домейн разширение .БГ, като […]


Прочети повече →