3 Безплатни пропуска за Drayton Bird’s Copywriting Masterclass

  by    3   0

Както вече знаете ICN.bg ще подкрепи едно от най-интересните и мащабни събития за тази година в сферата на маркетинга, а именно Drayton Bird’s Copywriting Masterclass.


Нашите партньори от Интер Контакт България, като организатори на това събитие ни изненадаха приятно, като ни предоставиха 3 напълно безплатни пропуска, които да раздадем на потребителите си.
Ето защо отново ще разиграем една много бърза томбола, която да даде възможност на трима от вас да спечелят пропуск на стойност 296 лв. за целия ден на семинара.

За да разчупим стереотипа по заявяването на участие в томболата с познатото  ни до сега „like“-ване на публикацията, , ще очакваме от всеки желаещ за посети уникалното събитие да публикува коментар под самата статия във facebook или директно в официалния ни blog. Нека всеки изкаже своето кратко мнение, защо желае да посети този форум и какви биха били неговите ползи от това. Молбата на екипа ни е да публикувате Вашите имена, за да можем да издадем коректно пропуските Ви.

За съжаление имаме твърде кратко време за провеждането на тази инициатива, само 24 часа считаното от 16:30 часа днес (20.06.2011г.).

Кога ще се проведе   Drayton Bird’s Copywriting Masterclass ?

23 Юни 2011г., 9:20 часа
Интер Експо Център, гр. София, бул. Цариградско Шосе 147, зала „Витоша“

Кой е Дрейтън Бърд ?

През 1994 г. той е обявен за един от първите шестима преподаватели в Института по директен маркетинг. През май 2001 г. Британската асоциация по директен маркетинг го поставя в своя Почетен списък. През декември 2003 г. повечето от читателите на „Precision Marketing“ го избират за водеща фигура в областта на директния маркетинг за последните 15 години.

Дрейтън Бърд е написал над 1000 публикации за различни списания от Европа, Австралия, Индия, Великобритания и Малайзия, както и редица статии относно маркетингови възгледи и грешки. Работил е с много от водещите световни компании, измежду които Американ експрес, Дойче пост, Форд, Майкрософт, Нестле, Проктър&Гембъл, Филипс, Кралски пощи, Унилевер и Виза. Също така е помагал на основните рекламни агенции като Уай & Ер, JVT и Лео Бърнет.

Основни теми на обучението:

  1. Какво да направим преди да започнем да създаваме рекламните послания?
  2. Как да представяте по привлекателен начин това, което продавате?
  3. Създаване на неустоимо предложение, което ще гарантира успех и продажби.
  4. Как да се вдъхновявате, да мислите и организирате процеса по създаване на успешно рекламно послание?
  5. Двете формули, които ще ви помогнат да продавате всичко, каквото поискате ( с изключение на няколко неща).
  6. Как да направим рекламното послание по-четимо и интересно?
  7. Дизайн и оформление, които правят рекламното послание по-четимо и задържат вниманието.
  8. Таблица със задължителни полета за отбелязване преди да пуснете рекламното съобщение. Тя ще ви помогне да разберете дали посланието ще има успех или не.
  9. Анализиране на много примери, за да разберете причината, която ги прави успешни или неуспешни.
  10. Доказани трикове и техники от Директния Маркетинг, които да изпозлвате за по-голям ефект и реакция.

Подобни публикации

HackVratsa отново събра IT таланти от Северозапада

hackvratsa-blog-300-262За втора поредна година се проведе най-голямото IT събитие в Северозападна България HackVratsa 2017. От 21 до 23 април най-добрите компютърни специалисти в град Враца имаха възможност да премерят сили и да покажат своите умения. И тази година от хостинг компания ICN.Bg подкрепихме събитието и талантливите хора в Северозападния регион. Вижте как премина събитието, кои са […]


Прочети повече →

Видео инфографика: NVMe vs SSD vs HDD

NVMe-SSD-HDD-1280-720Може би вече сте чули за новата Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg технология – NVMe. Но как се сравнява един SSD диск оборудван с NVMe технологията срещу SATA SSD и стандартните хард дискове (HDD). Революционния комуникационен протокол, който позволява директна комуникация с процесора ни дава възможност да предоставим по-голяма бързина спрямо SATA SSD […]


Прочети повече →

Иновативен и различен уикенд с HackVratsa 2017!

hackvratsa-blog-300-262От 21 до 23 април за втори път ще се проведе единственото по рода си събитие в Северозападна България HackVratsa. Град Враца отново има удоволствието да е домакин на това отборно състезание, което от ICN.Bg отново подкрепяме. По време на него участниците ще трябва да създадат и реално да разработят софтуерен продукт. Най-добрите решения ще бъдат […]


Прочети повече →

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Уебинар „Как да си направиш сайт: Първи стъпки“ – Въпроси и отговори

Webinar-First-steps-WP-300-262„Как да си направиш сайт първи: Първи стъпки“ събра на 21.02.2017 г. в платформата на Webinaria.bg уеб ентусиасти и желаещи да стартират своето първо WordPress приключение съвсем сами. Безплатния уебинар, организиран от хостинг компания ICN.Bg с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от Webinaria.bg, се води от Любо Николов, който е основател на онлайн […]


Прочети повече →