Какво направихме за вас през 2016 и какво сме подготвили за 2017

  by    0   0

Изминалата година беше уникална за ICN.Bg– представихме новите подобрени планове, дадохме възможност да заявите своя безплатен SSL сертификат, направихме сайтовете ви още по-бързи и оптимизирани, станахме още по-отговорни към вас и вашите нужди. Бяхме до вас, когато бизнесът ви стана по-голям и по-успешен. Ще продължаваме да подкрепяме вашите идеи и през следващата година, в която ще ви покажем колко още можем да направим, за да могат възможностите пред вас да станат още повече и да вземете максимума от онлайн пространството.

Ние ще запомним 2016 като година на промяна и развитие, в която дадохме максимално от себе си, за да внедрим нови технологии и да подобрим текущите си услуги. И докато за някои годината ще се запомни с Brexit, Pokémon Go и първият Оскар на Леонардо ди Каприо и други паметни събития, за нас 2016-та даде старт на ново начало и възможности за реализиране на нови проекти. Прекрачваме още едно стъпало нагоре и гледаме само напред, за да изследваме потенциала, който ни дава съвременният свят и да можем със свежи сили да преборим препятсвията, които ще ни постави 2017-та.

 

Нека си припомним 2016г. във факти:


Представихме ви подобрени планове

Изискванията на потребителя нарастват с всяка година и освен текущите подобрения, които правим на нашите услуги ежедневно, решихме да обновим плановете си на Споделен хостинг. По този начин вярваме, че ще отговорим на променящите се условия на пазара и на вашите изисквания като наши клиенти.PLANs-NEW-Table-bg-02

 

WPM-300-262Внедрихме WordPress Manager в cPanel

Ние знаем колко трудни могат да са управлението и защитата на един WordPress сайт. Ето защо можете лесно и бързо да оптимизирате вашия нов или вече работещ WordPress сайт само с няколко клика директно през вашия cPanel контролен панел. Можете да правите бекъпи, да повишите неговата сигурност и да направите вашето WordPress преживяване още по-ползвотворно и приятно.

 

ActiveCache-Redis-Memcached-300-262Представихме ActiveCache технологията за по-бързи сайтове

Когато производителността на сайта трябва да бъде подобрена кеширането е една от първите опции, които помагат за решаването на проблема. ActiveCache е един нов инструмент, който дава бързина на сайта ви и ефективно използване на хостинг ресурсите. От ICN.Bg внедрихме този полезен инструмент за кеширане директно във вашия cPanel, за удобство при неговото използване.

 

Let's-encrypt-300-262Безплатен Let’s Encrypt SSL сертификат за по-сигурни сайтове

Кибер сигурността е от особено значение, както за вас и вашите сайтове, така и за вашите потребители. За да дадем възможност на всички сайтове, които се хостват при нас да се възползват напълно безплатно от SSL сертификат, внедрихме плъгин, чрез който можете само с няколко клика да заявите своя Let’s Encrypt сертификат. По този начин можете лесно да повишите репутацията на сайта си и да повишите доверието на своите клиенти към него.

 

http-2-300-262HTTP/2 напълно безплатно за още по-висока производителност на сайтовете

С излизането на новата версия на протокола, който задвижва интернет пространството, се промениха представите за бързината на отваряне на един сайт. Освен за бързото отваряне, HTTP/2 повишава неговия Google Rank и по-добрата производителност на сървърния ресурс. В допълнение със SSL сертификат, това ви гарантира още повече сигурност и доверие на вашите клиенти в онлайн бизнеса ви.

 

DDOS-PRETIEICItDDoS защитен споделен хостинг

От 2016г. всички споделени хостинг планове за DDoS защитени. ICN.Bg използва висок клас специализирано оборудване за DDoS защита – Radware Defense Pro. То може да бъде използвано както от потребителите използващи облачни услуги, така и от тези, разчитащи на споделен хостинг за онлайн бизнеса си. За да добавите DDoS защита, е необходимо единствено да използвате IP адрес от защитената мрежа, с която работи Radware Defense Pro. Активацията и е изключително бърза, а гаранцията за защита от DDoS атаки е 99.9%!

 

eu-change-300-262Станахме акредитиран регистрар на EURid

Изключително бързо се справихме със сложния процес и високите изисквания за акредитация. Решението да станем акредитиран регистрар беше логично, тъй като достигнахме голям брой домейни и това беше следващата крачка, за да предложим на клиентите ни специфичен тип промоции и повече възможности. Беше крайно време да има български регистрар, който да се грижи за регистрацията на .eu домейни, тъй като до сега огромният брой от тях преминаваше през Американски и Индийски компании.

 

wp-webinar-start-300-262Специално за вас организирахме и няколко полезни и интересни уебинара

Уебинарите се превърнаха в наша запазена марка и метод по-който още по-ефективно ви помагахме. Благодарение на нашите лектори Юлиян Бориславов, Борислав Бориславов, Павлин Груцов, Ивета Петрова и Йордан Големанов, успяхме да представим любопитни факти по едни от най-интересните и вълнуващи теми.

WordPress – първи настройки и сигурност

All about the cloud! Всичко, което не знаете за cloud

По-оптимизиран и защитен сайт със SSL и HTTP/2

 

ICN-stars-Programata-300-262Представихме лицата на хостинга

Няколко седмици поред ви преставихме едни от нашите най-лоялни  и успешни клиенти. Искахме да ви вдъхновим с техните истории и да ви покажем, че с много желание, труд и надеждни онлайн решения, можете да постигнете чудеса в интернет пространството. Ще продължим да развиваме инициативата и през 2017 г.

 

Какво сме подготвили през 2017?

Новата 2017 г. ще бъде изпълнена с множество изненади. Няколко ще са основните насоки, в които можете да ги очаквате:

  • иновации в споделения хостинг – той все още е най-търсения от нашите клиенти, затова ние ще се погрижим да го направим максимално добър за вас. Ще имплементираме технология, която е още по-бърза и по-мощна от all SSD хостинга. Новата технология се казва NVME и след извършените тестове показва до 5 пъти по-голяма скорост в сравнение с SSD дисковете и до 25 пъти по-голяма бързина, сравнено със стандартните HDD дискове.
  • Docker хостинг- най търсената новост в ИТ сферата;
  • Cloud- нашата запазена марка ще изненада всички с нови възможности и локации. В допълнение оборудването, обезпечаващо нашия облак ще бъде обновено с хипер производителен SSD SAN с над 25TB използваемо пространство е RAID 10.  Това ще ни позволи да предоставим над 2 милиона IOPS за потребителите на cloud което е нещо, което до сега не е постигано в родния cloud пазар. Всички потребители, използващи новия storage ще могат да усетят осезаемо бързодействие на дисковия масив.
  • още по-модерно и мощно сървърно оборудване, което ще обезпечи вашите нужди.

И още няколко уникални неща, които за сега ще запазим в тайна, за да ви изненадаме в подходящия момент!


Подобни публикации

Участвай в онлайн конкурса на EURid за .eu и .ею домейни!

eurid-blog-2017Ако си притежател на .eu или .ею домейн, не пропускай да вземеш участие със сайта си в престижния онлайн конкурс организиран от EURid – официалния регистър на европейските домейни. Четвъртото издание на успешното онлайн съзтезание ще приеме сайтове от всякакъв мащаб и сфера на дейност. Участниците от непрекъснато разрастваща се европейска онлайн общност ще се […]


Прочети повече →

Видео инфографика: NVMe vs SSD vs HDD

NVMe-SSD-HDD-1280-720Може би вече сте чули за новата Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg технология – NVMe. Но как се сравнява един SSD диск оборудван с NVMe технологията срещу SATA SSD и стандартните хард дискове (HDD). Революционния комуникационен протокол, който позволява директна комуникация с процесора ни дава възможност да предоставим по-голяма бързина спрямо SATA SSD […]


Прочети повече →

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →

Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg с новата технология NVMe

NVMe-300-262SSD дисковете определят бъдещето на всички онлайн услуги и в най-скоро време ще изместят класическите магнитни дискове, които не предлагат толкова голяма бързина на пренос на данните. Без значение дали става въпрос за малък персонален сайт, приложение за онлайн банкиране или голяма платформа за онлайн пазаруване, всеки хостинг потребител иска неговият онлайн проект да достига […]


Прочети повече →