Вземи повече с новите хостинг планове на ICN.Bg

  by    0   0

Хостинг компания ICN.Bg представя своите обновени хостинг планове, които гарантират вашето още по-добро и пълноценно хостинг изживяване. Ако вече сте аХОСТирали сайта си на островът на качественият споделен хостинг, ние ще се погрижим да получите най-оптималната проиводителност и ексклузивен пакет от екстри за вашия сайт. Новите споделени хостинг планове идват с повече екстри, оптимизирани параметри, HTTP/2 поддръжка за всички планове, изключително висок клас сървърно оборудване и още…. Запознайте се с новите хостинг планове тук!

PLANs-NEW-Table-bg-02

Вземете повече безплатно! С новите хостинг планове получавате напълно безплатно към всеки хостинг план:

  • неограничен брой пощи към всеки хостинг;
  • неограничен брой субдомейни;
  • бази данни на SSD – изключително бърза скорост на зареждане на данните;
  • HTTP/2 поддръжка – за максимална скорост и добро предствяне на сайта ви онлайн;
  • безплатен SSL Let’s Encrypt  – за да повишите доверието на клиентите си и онлайн продажбите;
  • CloudFlare +Railgun – кеширане за бързо зареждане;
  • 90 лв. Google Adwords ваучер – за популяризиране на бизнеса ви онлайн;
  • безплатен cPanel контролен панел – пълен контрол над вашия хостинг;
  • 30 бр. уникални бекъпа – сигурност и надеждност за сайта ви.

Защото клиентите ни и техния бизнес са важни за нас!

 

Какво направихме, за да ви преодставим максимално добър споделен хостинг?

DDOS-PRETIEICItВнедрихме специализирано оборудване против DDoS атаки
Гарантираме сигурността на своите клиенти посредством последно поколение решение за DDoS защита на мрежово ниво. Гордеем се с факта, че сме единствения български хостинг доставчик използващ Radware Defense Prо.

 

network-updateОбновихме мрежовото си оборудване

Подменихме с по-висок клас мрежови компоненти абсолютно всеки компонент на оборудването от мрежата в дата центъра ни. Обновлението бе продиктувано от нарастващите нужди на нашите клиенти и желанието ни да бъдем в крак с последните иновации в технологиите. В последните 10 месеца новата мрежа бе детайлно тествана и показа 100% uptime!

 

Katinar-red2-icon5Осигурихме безплатен SSL сертификат за всички потребители
За максимална сигурност на нашите потребители Let’s Encrypt безплатният SSL сертификат е вече възможен за всеки план на Споделен хостинг. Защитете сайта си от хакерски действия, без да влагате допълнително средства за повишаване на сигурността му.

 

skorost-red1-icon5Внедрихме HTTP/2 за максимална бързина на зареждане на сайтовете
HTTP/2 протоколът е вече наличен за всичките ни планове на Споделен хостинг и дава възможност на всички наши потребители да се възползват от допълнителна скорост и оптимизация на сайта си.

 

data-s-delfin-red3-icon5Добавихме SSD дискове за базите данни на вашите сайтове

Благодарение на изключително бързите SSD дискове, споделеният ни хостинг гарантира, че сайта ви ще се зарежда максимално бързо и ще предоставите пълноценен UX на клиентите си.

 

cloudflare-red4-icon3Оптимизирахме сайтовете ви със CDN CloudFlare + Railgun

CloudFlare прави сайтовете ви удобни, лесни и бързи за навигация. Какво по-хубаво от услуга, която пести време, нерви и средства и оставя приятно усещане за максимална производителност в клиентите ви. А в допълнение – Railgun – за кеширане и на динамичното съдържание – наличен само от ICN.Bg.

 

update-red1-icon3Гарантирахме до 30 бекъпа за вашите сайтове

Случвало ли ви се е да се наложи да върнете бекъп и наличния да не е подходящ? Само с ICN.Bg получавате до 30 уникални фрагментарни бекъпа, които пазаят промените по сайта ви, за да използвате най-подходящия бекъп.


Подобни публикации

Какво е уеб сайт?

web-site-300-262В днешния мобилен и технологичен свят бизнесът има силно присъствие в Интернет. Ако вие имате компания, но нямате уеб сайт, то на практика бизнесът ви се дефинира като изцяло “офлайн” и ограничавате достъпа на клиентите си до вашите продукти и услуги. Но защо да се възползвате от това да сте в Мрежата и какви са възможностите, […]


Прочети повече →

Участвай в онлайн конкурса на EURid за .eu и .ею домейни!

eurid-blog-2017Ако си притежател на .eu или .ею домейн, не пропускай да вземеш участие със сайта си в престижния онлайн конкурс организиран от EURid – официалния регистър на европейските домейни. Четвъртото издание на успешното онлайн съзтезание ще приеме сайтове от всякакъв мащаб и сфера на дейност. Участниците от непрекъснато разрастваща се европейска онлайн общност ще се […]


Прочети повече →

Съвети за подобряването скоростта на сайта ви

web-site-speed-300-262Преди SEO oптимизацията на сайта ви има едно важно нещо, за което е нужно да се погрижите. То е не по-малко наложащо и е от основно значение за Google ранкинга на уебсайта. Добре структурираният сайт със скоростно зареждане е от основно значение за качествения user experience. Една от първите оптимизации, които трябва да направите за […]


Прочети повече →

Подобряване производителността на сайта ви с ActiveCache – статистика и тестове

ActiveCache-300-262Статистиката ни показва, че вече голяма част от нашите клиенти са активирали ActiveCache – инструмента, който предостави бързина на сайта ви и помогна за ефективното използване на хостинг ресурсите. Производителността на тези уебсайтове се повиши благодарение на кеширащите системи, който се активират с помощта на ActiveCache – Redis и Memcached. В тази статия ще ви […]


Прочети повече →

Как ефективно да планирате новия си уебсайт?

web-site-planning-300-262Както е с всички важни проекти, навременното планиране и ясните цели за уебсайта ви са задължителна част от бъдещия му успех. Ясната посока, която сте определили, няма да ви гарантира успех, но ще увеличи шанса да си спестите неспазени срокове, надхвърлени бюджети и съдържание, попаднало не на мястото си. Пътят, по който ще върви новият […]


Прочети повече →