Вземи повече с новите хостинг планове на ICN.Bg

  by    0   0

Хостинг компания ICN.Bg представя своите обновени хостинг планове, които гарантират вашето още по-добро и пълноценно хостинг изживяване. Ако вече сте аХОСТирали сайта си на островът на качественият споделен хостинг, ние ще се погрижим да получите най-оптималната проиводителност и ексклузивен пакет от екстри за вашия сайт. Новите споделени хостинг планове идват с повече екстри, оптимизирани параметри, HTTP/2 поддръжка за всички планове, изключително висок клас сървърно оборудване и още…. Запознайте се с новите хостинг планове тук!

PLANs-NEW-Table-bg-02

Вземете повече безплатно! С новите хостинг планове получавате напълно безплатно към всеки хостинг план:

  • неограничен брой пощи към всеки хостинг;
  • неограничен брой субдомейни;
  • бази данни на SSD – изключително бърза скорост на зареждане на данните;
  • HTTP/2 поддръжка – за максимална скорост и добро предствяне на сайта ви онлайн;
  • безплатен SSL Let’s Encrypt  – за да повишите доверието на клиентите си и онлайн продажбите;
  • CloudFlare +Railgun – кеширане за бързо зареждане;
  • 90 лв. Google Adwords ваучер – за популяризиране на бизнеса ви онлайн;
  • безплатен cPanel контролен панел – пълен контрол над вашия хостинг;
  • 30 бр. уникални бекъпа – сигурност и надеждност за сайта ви.

Защото клиентите ни и техния бизнес са важни за нас!

 

Какво направихме, за да ви преодставим максимално добър споделен хостинг?

DDOS-PRETIEICItВнедрихме специализирано оборудване против DDoS атаки
Гарантираме сигурността на своите клиенти посредством последно поколение решение за DDoS защита на мрежово ниво. Гордеем се с факта, че сме единствения български хостинг доставчик използващ Radware Defense Prо.

 

network-updateОбновихме мрежовото си оборудване

Подменихме с по-висок клас мрежови компоненти абсолютно всеки компонент на оборудването от мрежата в дата центъра ни. Обновлението бе продиктувано от нарастващите нужди на нашите клиенти и желанието ни да бъдем в крак с последните иновации в технологиите. В последните 10 месеца новата мрежа бе детайлно тествана и показа 100% uptime!

 

Katinar-red2-icon5Осигурихме безплатен SSL сертификат за всички потребители
За максимална сигурност на нашите потребители Let’s Encrypt безплатният SSL сертификат е вече възможен за всеки план на Споделен хостинг. Защитете сайта си от хакерски действия, без да влагате допълнително средства за повишаване на сигурността му.

 

skorost-red1-icon5Внедрихме HTTP/2 за максимална бързина на зареждане на сайтовете
HTTP/2 протоколът е вече наличен за всичките ни планове на Споделен хостинг и дава възможност на всички наши потребители да се възползват от допълнителна скорост и оптимизация на сайта си.

 

data-s-delfin-red3-icon5Добавихме SSD дискове за базите данни на вашите сайтове

Благодарение на изключително бързите SSD дискове, споделеният ни хостинг гарантира, че сайта ви ще се зарежда максимално бързо и ще предоставите пълноценен UX на клиентите си.

 

cloudflare-red4-icon3Оптимизирахме сайтовете ви със CDN CloudFlare + Railgun

CloudFlare прави сайтовете ви удобни, лесни и бързи за навигация. Какво по-хубаво от услуга, която пести време, нерви и средства и оставя приятно усещане за максимална производителност в клиентите ви. А в допълнение – Railgun – за кеширане и на динамичното съдържание – наличен само от ICN.Bg.

 

update-red1-icon3Гарантирахме до 30 бекъпа за вашите сайтове

Случвало ли ви се е да се наложи да върнете бекъп и наличния да не е подходящ? Само с ICN.Bg получавате до 30 уникални фрагментарни бекъпа, които пазаят промените по сайта ви, за да използвате най-подходящия бекъп.


Подобни публикации

Кои са видовете хостинг?

web-hosting-types-300-262 (1)Всички сайтове, които посещавате, независимо дали Facebook, онлайн магазин, блог или пък имейл доставчика ви, използват хостинг. Хостингът е една от тези сфери, в които човек лесно може да се „изгуби“, ако няма правилната „карта“. За да ви ориентираме в множеството различни услуги, сме ви подготвили полезна статия, която ще ви въведе в спецификите на […]


Прочети повече →

Какво е уеб хостинг?

web-hosting-300-262Всеки ден включваме компютъра и влизаме в множество сайтове – четем новини, проверяваме пощата си, разглеждаме социалните медии, слушаме музика, без да се замисляме какво стои зад тях. Когато решим, че искаме и ние да имаме собствен уеб сайт, се замисляме как се справят другите с тази задача. Първоначално ни се струва трудно, но този […]


Прочети повече →

Какво е Google AdWords и какви са предимствата на онлайн рекламата?

GoogleAds-300-262През последното деситилетие бизнесът засили своето присъствие в Мрежата и вече почти няма българска компания, която да не представя своите продукти и услуги в интернет пространството. Става все по-удобно да се рекламира онлайн и с малко бюджет да достигате хиляди потребители ежедневно. Google AdWords прави задачата още по-лесна и ви позволява да таргетирате правилните хора и да […]


Прочети повече →

Уебинар: „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“

Webinar-GoogleAds-300-262Имаме удоволствието да ви поканим на нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ , където ще разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят. Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате […]


Прочети повече →

Инфографика: WordPress vs. Joomla vs. Drupal

asdВсички обичаме детайлни и информативни инфографики, а тази направена от Skilled.co е точно такава. Сравнението между най-популярните CMS платформи – WordPress, Joomla и Drupal ще ви помогне да изберете най-подходящата платформа за новия ви уебсайт. Критериите за сравнение са характеристики като сигурност, време за инсталация, функционалности, теми и плъгини и нужни умения за използването им.


Прочети повече →