programata.bg: Най-добрият пътеводител в градската джунгла

  by    0   0

Кой, кога, къде, защо? Толкова много въпроси изникват в ежедневието ни и само едно място, където да открием отговора: programata.bg. Най-популярният културен гайд е четен от хиляди хора онлайн и на хартиен формат и помага на изгубените градски души да открият своето ново приключение. Не пропускайте да прочетете малко повече за сайта на най-използвания пътеводител в градските дебри и разберете коя е нужната съставка за реализирането на всяка мечта.

programataЗа programata.bg

С помощта на programata.bg откриваме най-доброто заведение, различна храна и култура, най-яките групи и концерти, изложби и събития. Mожем да видим страхотни снимки от любимия ни град. Намираме правилното място, което да изненада приятно нашата половинка и направо се загубваме във възможностите, които ни предлага градската джунгла.

 

Хостинг профил:

Домейн име: programata.bg

Хостинг услуга:  Споделен хостинг

Използвам за: Седмичен културен гайд

Уебсайт платформа:  Индивидуално изготвен

Допълнителни услуги:

Работя с ICN.Bg от:  15 години

Представете своя онлайн бизнес/проект с няколко думи?

www.programata.bg e eдинственият двуезичен сайт, който отразява културния и градски живот на територията на петте най-големи български града – София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора.

Разкажете повече за процеса на разработване на сайта си?

Това е изключителен труд, но имаме доверие в хората, които създават крайния облик.

Какви са най-важните качества, които търсите в един хостинг партньор? Защо се спряхте на ICN.Bg?

Дългогодишното ни сътрудничество показва професионализма, който имат и на който можем да разчитаме по всяко време, вече толкова много години.

Как планирате да развивате сайта си в бъдеще?

В близко бъдеще ни предстои голяма трансформация на сайта, както визуално, така и функционално, за да е още по-полезен, достъпен и интересен за читателите на Програмата.

Случвало ли ви се е сайтът ви да бъде атакуван и как се защитавате от опасностите онлайн?

За радост отдавна не е имало подобни проблеми със сайта ни (пу-пу) :) Случвало се е да се атакуват наши имейли, но не толкова опасно, че да попречи сериозно на работата ни.

Важни ли са за вас технологичните иновации?

Да, следим технологичните иновации и търсим начини да ги интегрираме в работата си по най-подходящия начин.

Мотивирайте читателите на това интервю?

Никоя мечта не е прекалено голяма, когато имаш план.

Очаквайте следващата седмица поредната статия от „Лицата на хостинга“, в която ще ви запознаем с още един интересен онлайн проект и ще ви вдъхновим да следвате иновативните си идеи!

Открийте другите „Лица на хостинга“ на ICN.Bg:


Подобни публикации

Какво е уеб хостинг?

web-hosting-300-262Всеки ден включваме компютъра и влизаме в множество сайтове – четем новини, проверяваме пощата си, разглеждаме социалните медии, слушаме музика, без да се замисляме какво стои зад тях. Когато решим, че искаме и ние да имаме собствен уеб сайт, се замисляме как се справят другите с тази задача. Първоначално ни се струва трудно, но този […]


Прочети повече →

54 часа вълнение на StartUp Weekend Пловдив от 17 до 19 март

startup-w-Pl-300-26254 часа вълнение очакват град Пловдив от 17 до 19 март!  Заявете своето място сега и станете част от най-забавното StartUp приключение. От хостинг компания ICN.Bg за пореден път подкрепяме инициативата и иновативните хора в България. Прочетете повече за събитието от организаторите му в нашата статия!


Прочети повече →

Студенти и ученици ще се състезават в конкурс за есе на икономическа тема

Essay_cut-300х262Четвърти национален конкурс за студентско и ученическо есе се организира от клуб „Финанси“ на Икономически университет – Варна. Вече 4-та година млади таланти обучаващи се в сферата на икономиката и финансите, запрятат ръкави и се конкурират за най-добро и креативно есе, а от хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието.


Прочети повече →

Faster than SSD shared hosting от ICN.Bg с новата технология NVMe

NVMe-300-262SSD дисковете определят бъдещето на всички онлайн услуги и в най-скоро време ще изместят класическите магнитни дискове, които не предлагат толкова голяма бързина на пренос на данните. Без значение дали става въпрос за малък персонален сайт, приложение за онлайн банкиране или голяма платформа за онлайн пазаруване, всеки хостинг потребител иска неговият онлайн проект да достига […]


Прочети повече →

Стандартен хостинг план – с включена DDoS защита и по-високи параметри

standart-300-262В кибер пространството има десетки български онлайн портали, магазини, новинарски сайтове и много други големи онлайн проекти, чийто бизнес работи по цял свят. Те представляват мощни платформи с множество посещения дневно, които се индексират добре в търсачките и които имат нужда от повече ресурси, за да отговорят на интереса на потребителите си. За тях ние […]


Прочети повече →