Велислав Сендрев – Tехническа поддръжка

  by    0   0

Здравей, Велислав. Представи се с няколко думи. Какъв човек си, какви са твоите хобита?

На 23 години съм, родом от едно топло и прекрасно място – Сандански. Препоръчвам на всеки, който не го е посещавал, да го направи някой ден. За мен какво да кажа – завършил съм бакалавър Компютърни Системи и Технологии и съм студент магистърска степен специалност Информационни технологии. От малък имам влечение към компютрите. Първоначално към компютърните игри. После осъзнах, че мога да ползвам компютъра и за други по-полезни неща.
Като човек съм енергичен (освен сутрин, когато дори кафето не помага), приветлив, отзивчив и винаги готов да помогне на всеки и с каквото има нужда.

 

Изкушението, на което не можеш да устоиш?

Цаца, бира и … добри приятели. Ако може на морето, ако не и някой басейн ще свърши работа, нали все пак е лято.

Колко часа максимум си прекарвал в компютърен клуб?

Със сигурност не съм прекарвал по-малко от няколко часа. Не че съм гонил рекорди, но съм изкарвал и по 15 часа (все пак трябва да се спи и да се ходи на училище през останалите няколко часа!)

Как прекарваш свободното си време?

Прекарвам свободно си време по много различни начини, но най-любимото ми е след тежка седмица да си стоя вкъщи и да гледам някой комедиен сериал. Мога да ги гледам постоянно, като в каквото и настроение да съм винаги успяват да ме разведрят. Бих се оприличил малко на Рос от Приятели, но със сигурност нямам общо с Ал Бънди или Реймънд.

В други случаи пътувам из страната, на планина, на разходка в някой приятен и хубав парк, от време на време някое екстремно преживяване като скок с бънджи.

Каква според теб формулата на успеха?

Формулата за успеха… тя се състои от система от сложни уравнения с много променливи. В нея със сигурност присъства много хъс, желание, отдаденост и любов към това, което вършиш. И всичко това умножено по две!

Ако имаше повече свободно време, какво би направил?

Има много неща, които бих искал да направя, но тези, които са ми с приоритет, са да изготвя дипломната си работа за магистърската степен, както и да разширя компютърните си умения, разбира се съчетано с почивка и много забавление. Представям си как съм на море и пиша магистърска теза … на лаптопа, за да мога да съчетая всичко в едно!

Опитвам се също да водя активен начин на живот, когато имам повече свободно време ходя да бягам в близкия парк, посещавам фитнес залата, а при добра организация не отказвам футбол или волейбол.

С какво никога не би направил компромис?

С качеството на перилния препарат :) Всъщност винаги правя компромиси, смятам, че света не би бил същия ако не се правят компромиси.

Когато погледнеш напред в бъдещето, какво виждаш?

В момента кристалното ми кълбо е на ремонт, но виждам ICN.Bg като лидер в хостинг услугите не само в България, но и на световния пазар. За мен работата в ICN.Bg е едно голямо удоволствие, като в този уютен офис срещнах неочаквано добри колеги и най-вече приятели, с които не само споделяме знания, но и се забавляваме.

 

Aко попаднеш на самотен остров и имаш само лаптоп, кое приложение ще стартираш?
Все още нямам планове за покупка на самотен остров, но някой ден…ще го направя :) Със сигурност ще изгледам някой филм и ще поиграя култовата Zombies vs. Plants :)

 

 

 

 

 

Благодарим на Велислав на интервюто и му честитим сертификата LFS101x Introduction to Linux и сертификата от cPanel University. Още много да ни радваш!


Подобни публикации

WANTED: Маркетинг стажант

blog-image-wantedАко НЕ вярваш, че всяка жена с червена рокля задължително носи 2л. препарат за пране във вечерната си чанта…и НЕ вярваш, че един матрак решава всички семейни проблеми, както и че мармотите грижовно завиват всяко шоколадче в станиол…значи си креативен и в теб се крие маркетингово-рекламен потенциал! Откриваш ли разлика между „просто реклама” и онова […]


Прочети повече →

Стиляна Кирязова – отдел „Продажби“

Stil-Yana-300-262Тя е родена в един от най-красивите морски градове в България – Бургас. Изключително позитивна, общителна и амбициозна личност. Запознайте се с нашата умна красавица от отдел „Продажби“ – Стиляна Кирязова и вижте какво ни сподели за себе си в това интервю. Какво е перфектното начало на деня за теб? Перфектното начало на деня за […]


Прочети повече →

Павел Вътков – Техническа поддръжка

blog-pavel_1Павел Вътков е бивш курсист на  и толкова много го харесахме, че решихме да го вземем при нас. Той е амбициозен, ученолюбив и обича предизвикателствата! Наскоро получи сертификат от cPanel University, доказвайки ни че за него няма невъзможни неща! Има страхотно чувство за хумор, винаги е усмихнат и с настроение. А в музикално отношение се […]


Прочети повече →

Радослав Панев – Техническа поддръжка

rado_blogРадо е най-новия ни Friendly Geek колега. Той е от града на Алеко – Свищов, обича планината и в свободното си време прекарва сред природата. Успяхме да го издебнем и да му зададем няколко въпроса за самия него. Какво е началото на деня при теб? Моето начало на деня започва с лицеви и коремни преси,  […]


Прочети повече →

Любомир Марков – Техническа поддръжка

plamen-markov_friendlyДойде ред да ви представим и Любо! Той е от китното градче Панагюрище, завършил „Телекомуникации“ в ТУ София. Любо е амбициозен, млад Friendly Geek колега, който наскоро получи и сертификат от cPanel University! А и между другото свири на електрическа китара и притежава звукозаписно студио. Инетересното му хоби лесно се съчетава с работата му по […]


Прочети повече →