Стиляна Кирязова – отдел „Продажби“

  by    0   0

Тя е родена в един от най-красивите морски градове в България – Бургас. Изключително позитивна, общителна и амбициозна личност. Запознайте се с нашата умна красавица от отдел „Продажби“ – Стиляна Кирязова и вижте какво ни сподели за себе си в това интервю.

Какво е перфектното начало на деня за теб?
Перфектното начало на деня за мен се изразява в усещането за споделеност – безоблачно синьо небе и усмивката на любимия човек.

Ти си един от най-позитивните, енергични и забавни хора в офиса. Какво още би допълнила за себе си?
Естествена, обичам да се усмихвам …. понякога, защото виждам усмивка насреща си. Друг път се усмихвам на човек, който не ме гледа с добро. Вярвам, че успявам да отключа нещо различно в него, а това не е малко. Животът е твърде кратък, за да бъдем намръщени.

А как би описала работата си в ICN.Bg ?
С три думи – пътуване, вдъхновение и страст.

Какви бяха впечатленията ти след първия ти работен ден в ICN.Bg?
Че имам свобода да бъда себе си, но да науча много нови и различни неща, благодарение на интересните хора, които ще ми бъдат колеги и материята, в която се впускам. Интересно беше, че не се чувствах като след първи работен ден, а както след първите страници на хубава книга.

А какво се е променило от тогава?
Открих нови приятели, чувството на колегиалност ме предразполага да се чувствам спокойна и сигурна в работна среда. Научавам нови неща всеки ден и не спирам да надграждам знания. Споделям максимата, че най-ценният човек е този, който е ценен заради труда си.

Как прекарваш времето си, когато не си на работа?
Обичам времето прекарано с човека до мен. Всичко, което ме прави щастлива има своето място в свободното ми време и в личния ми свят.

Как презареждаш батериите си в ежедневието?
Със смях … и шоколад.

381082_10150464595712106_409059076_n

Благодарим ти, Стели за това зареждащо интервю. Пожелаваме ти много успехи по пътя и само позитивни емоции.


Подобни публикации

WANTED: Маркетинг стажант

blog-image-wantedАко НЕ вярваш, че всяка жена с червена рокля задължително носи 2л. препарат за пране във вечерната си чанта…и НЕ вярваш, че един матрак решава всички семейни проблеми, както и че мармотите грижовно завиват всяко шоколадче в станиол…значи си креативен и в теб се крие маркетингово-рекламен потенциал! Откриваш ли разлика между „просто реклама” и онова […]


Прочети повече →

Павел Вътков – Техническа поддръжка

blog-pavel_1Павел Вътков е бивш курсист на  и толкова много го харесахме, че решихме да го вземем при нас. Той е амбициозен, ученолюбив и обича предизвикателствата! Наскоро получи сертификат от cPanel University, доказвайки ни че за него няма невъзможни неща! Има страхотно чувство за хумор, винаги е усмихнат и с настроение. А в музикално отношение се […]


Прочети повече →

Радослав Панев – Техническа поддръжка

rado_blogРадо е най-новия ни Friendly Geek колега. Той е от града на Алеко – Свищов, обича планината и в свободното си време прекарва сред природата. Успяхме да го издебнем и да му зададем няколко въпроса за самия него. Какво е началото на деня при теб? Моето начало на деня започва с лицеви и коремни преси,  […]


Прочети повече →

Любомир Марков – Техническа поддръжка

plamen-markov_friendlyДойде ред да ви представим и Любо! Той е от китното градче Панагюрище, завършил „Телекомуникации“ в ТУ София. Любо е амбициозен, млад Friendly Geek колега, който наскоро получи и сертификат от cPanel University! А и между другото свири на електрическа китара и притежава звукозаписно студио. Инетересното му хоби лесно се съчетава с работата му по […]


Прочети повече →

Любомир Коцов – Мениджър „Техническа поддръжка“

blog-lubo-kotzov Амбициозен, решителен и винаги отзивчив! Нашия Мениджър „Техническа поддръжка“ отговори на нашите въпроси, още преди да сме му ги задали. А какво друго каза Любо за себе си, прочетете в интервюто!


Прочети повече →