Павел Вътков – Техническа поддръжка

  by    0   0

Павел Вътков е бивш курсист на ICN-University и толкова много го харесахме, че решихме да го вземем при нас. Той е амбициозен, ученолюбив и обича предизвикателствата! Наскоро получи сертификат от cPanel University, доказвайки ни че за него няма невъзможни неща! Има страхотно чувство за хумор, винаги е усмихнат и с настроение. А в музикално отношение се разкъсва между хаус и екзотичните ритми. Ако ни разбирате …

Разкажи ни нещо за себе си?
Ами преди месец станах магистър и се надявам догодина да продължа по стълбичката в развитието, т.е. да запиша докторантура.
Започнах работа в ICN.Bg след като завърших курса ICN-University, като преди това съм се занимавал с уеб програмиране. Занимавам се с фитнес, тренирал съм 3 г. професионално плуване, 4 г.  бях старши скаут, 2 г. тренирах карате, практикувал съм и екстремно колоездене, докато не си счупих лакътя 😀 Обичам да готвя също така. Имам диплома за масажист, барман и още много други.  Бях член и на Студентския съвет.

Кой или какво те запали по компютрите?
Компютрите винаги са ми били интересни, само че насоката ми в началото беше друга. Започнах да се самообучавам преди 2 г. След 1 г. обучение в програмиране разбрах, че не е моята стихия и започнах да уча за системен администратор.

Най-лудото нещо, което си правил?
Много са и започват още от ранна възраст. Иначе момента, когато се спусках екстремно с колело по Витоша без предпазните си средства. Уникално изживяване – усещаш адреналина, предизвикваш себе си и надхвърляш лимитите си. Естествено в такива моменти не мислиш за последствията. В моя случай тази иначе на първи поглед прекрасна идея доведе до дълга травма ( по-горе съм описал коя е). Сега гледам с носталгия към този момент, въпреки че не бих го повторил.

Най-голямото предизвикателство?
Все още няма такова. Но с нетърпение го очаквам. Малките предизвикателства са по-интересни. Тези в работата например – да се справиш със сложен казус или да помогнеш на клиент. Интересни са и малките предизвикателства в живота – да мотивираш себе си, да откриеш себе си, посоката в живота си, какво те прави щастлив.

Ти си: оптимист, песимист или реалист?
Хм, оптимист, реалист и перфекционист. Винаги гледам от позитивната част на нещата. Изключително уравновесен съм и успявам да се владея дори при трудни ситуации. Това ми помага да се справям и с най-големите предизвикателства.

Как се виждаш след 10 г.?
Не се виждам :) 😀 Предпочитам да го оставя на времето, то ще покаже крайния резултат. В крайна сметка това е интересната страна на живота. Да не знаеш какво те очаква и да се изненадваш всеки ден.

Павка, обещаваме да се възползваме от дипломите ти за масажист и барман! И да го запазим в тайна, за да не получаваш тикети как се правят интересни коктейли :)


Подобни публикации

WANTED: Маркетинг стажант

blog-image-wantedАко НЕ вярваш, че всяка жена с червена рокля задължително носи 2л. препарат за пране във вечерната си чанта…и НЕ вярваш, че един матрак решава всички семейни проблеми, както и че мармотите грижовно завиват всяко шоколадче в станиол…значи си креативен и в теб се крие маркетингово-рекламен потенциал! Откриваш ли разлика между „просто реклама” и онова […]


Прочети повече →

Стиляна Кирязова – отдел „Продажби“

Stil-Yana-300-262Тя е родена в един от най-красивите морски градове в България – Бургас. Изключително позитивна, общителна и амбициозна личност. Запознайте се с нашата умна красавица от отдел „Продажби“ – Стиляна Кирязова и вижте какво ни сподели за себе си в това интервю. Какво е перфектното начало на деня за теб? Перфектното начало на деня за […]


Прочети повече →

Радослав Панев – Техническа поддръжка

rado_blogРадо е най-новия ни Friendly Geek колега. Той е от града на Алеко – Свищов, обича планината и в свободното си време прекарва сред природата. Успяхме да го издебнем и да му зададем няколко въпроса за самия него. Какво е началото на деня при теб? Моето начало на деня започва с лицеви и коремни преси,  […]


Прочети повече →

Любомир Марков – Техническа поддръжка

plamen-markov_friendlyДойде ред да ви представим и Любо! Той е от китното градче Панагюрище, завършил „Телекомуникации“ в ТУ София. Любо е амбициозен, млад Friendly Geek колега, който наскоро получи и сертификат от cPanel University! А и между другото свири на електрическа китара и притежава звукозаписно студио. Инетересното му хоби лесно се съчетава с работата му по […]


Прочети повече →

Любомир Коцов – Мениджър „Техническа поддръжка“

blog-lubo-kotzov Амбициозен, решителен и винаги отзивчив! Нашия Мениджър „Техническа поддръжка“ отговори на нашите въпроси, още преди да сме му ги задали. А какво друго каза Любо за себе си, прочетете в интервюто!


Прочети повече →