Любомир Марков – Техническа поддръжка

  by    0   0

Дойде ред да ви представим и Любо! Той е от китното градче Панагюрище, завършил „Телекомуникации“ в ТУ София. Любо е амбициозен, млад Friendly Geek колега, който наскоро получи и сертификат от cPanel University! А и между другото свири на електрическа китара и притежава звукозаписно студио. Инетересното му хоби лесно се съчетава с работата му по простата причина, че двете неща се случват в различните части от деня – работа през деня и записи на песни през нощта. Понякога се чудим, остава ли му време да спи, но той твърди, че това не е проблем.

Представи се с няколко думи?
Казвам се Любомир Марков и съм на 28 г. В ICN.Bg съм вече повече от година. Първоначално участвах в стажантска програма и след това се присъединих към отдел Техническа поддръжка. В личен план се стремя да използвам всяка възможност, за да научавам нещо ново и да усъвършенствам качествата си, както и да разширявам познанията си в различни сфери. Интересувам се от уеб програмиране, но засега нямам много опит и съм реализирал само няколко по – малки проекта. Свободното си време предпочитам да прекарвам с приятели.

Обичаш да….?
Обичам да съм с приятелката си, да пътувам, както и да ходя в планината.  Има и други неща, но да не изпадаме в подробности. Обичам да не споделям твърде много лична информация. :)

Имаш звукозаписно студио от доста години? Какви групи записват там?

Начинаещи групи, т.е. бъдещи звезди. Успявам да съчетавам работата с хобито си, благодарение на моите приятели. Всъщност съм имал няколко звукозаписни студиа, като през годините се смениха и интересни локации.

Свириш на електрическа китара от 14 г. Някога искал ли си да се занимаваш професионално с музика?

Не, винаги съм се занимавал с музиката на любителско ниво. Искам да се развивам в IT сферата и заради това съм щастлив, че работя в най-голямата хостинг компания ICN.Bg

Ако утре спечелиш 1 млн. лева какво ще направиш?

Ще си купя апартамент и ще се включа в благотворителни дейности :) Аз съм душа човек, обичам да помагам и на останалите. Не бих запазил всичко за себе си.

Кога се роди страстта ти към компютрите?
Занимавам се по-професионално с компютри от около 10 години, като интересите ми са свързани основно с различни софтуерни приложения и работата с тях, а не със самия хардуер. Все пак донякъде тези неща вървят ръка за ръка. Играл съм и доста игри преди време.

Колко време най-много би издържал без технологии?
Нямам представа колко време бих издържал без технологии. На практика бих казал, че е почти невъзможно с оглед на това, че работата ми е свързана изцяло със сферата на информационните технологии. Ако забравим за работата, отговора може да се промени. Стига разбира се да имам китара при мен или поне някаква музика.

Много ти благодарим Любо! Очакваме да посвириш на следващото ни парти!

plamen markov1


Подобни публикации

WANTED: Маркетинг стажант

blog-image-wantedАко НЕ вярваш, че всяка жена с червена рокля задължително носи 2л. препарат за пране във вечерната си чанта…и НЕ вярваш, че един матрак решава всички семейни проблеми, както и че мармотите грижовно завиват всяко шоколадче в станиол…значи си креативен и в теб се крие маркетингово-рекламен потенциал! Откриваш ли разлика между „просто реклама” и онова […]


Прочети повече →

Стиляна Кирязова – отдел „Продажби“

Stil-Yana-300-262Тя е родена в един от най-красивите морски градове в България – Бургас. Изключително позитивна, общителна и амбициозна личност. Запознайте се с нашата умна красавица от отдел „Продажби“ – Стиляна Кирязова и вижте какво ни сподели за себе си в това интервю. Какво е перфектното начало на деня за теб? Перфектното начало на деня за […]


Прочети повече →

Павел Вътков – Техническа поддръжка

blog-pavel_1Павел Вътков е бивш курсист на  и толкова много го харесахме, че решихме да го вземем при нас. Той е амбициозен, ученолюбив и обича предизвикателствата! Наскоро получи сертификат от cPanel University, доказвайки ни че за него няма невъзможни неща! Има страхотно чувство за хумор, винаги е усмихнат и с настроение. А в музикално отношение се […]


Прочети повече →

Радослав Панев – Техническа поддръжка

rado_blogРадо е най-новия ни Friendly Geek колега. Той е от града на Алеко – Свищов, обича планината и в свободното си време прекарва сред природата. Успяхме да го издебнем и да му зададем няколко въпроса за самия него. Какво е началото на деня при теб? Моето начало на деня започва с лицеви и коремни преси,  […]


Прочети повече →

Любомир Коцов – Мениджър „Техническа поддръжка“

blog-lubo-kotzov Амбициозен, решителен и винаги отзивчив! Нашия Мениджър „Техническа поддръжка“ отговори на нашите въпроси, още преди да сме му ги задали. А какво друго каза Любо за себе си, прочетете в интервюто!


Прочети повече →