Любомир Коцов – Мениджър „Техническа поддръжка“

  by    1   0

 Амбициозен, решителен и винаги отзивчив! Нашия Мениджър „Техническа поддръжка“ отговори на нашите въпроси, още преди да сме му ги задали. А какво друго каза Любо за себе си, прочетете в интервюто!

1. Представи се с няколко думи?
Аз съм Любомир Коцов и имам честта да съм зад титлата Мениджър „Техническа поддръжка“ в най-иновативната хостинг компания в България – ICN.Bg. Амбициозен съм и винаги гоня целите си до техния съвършен край, независимо от пречките и перипетиите, които срещам по пътя.

2. Кога разбра, че искаш да се занимаваш с компютри?
Бях на 15 г. когато реших изцяло да се занимавам с компютри и да постигам реални резултати чрез тях, а не да играя поредните компютърни игри, както правеха обикновено моите връстници :D. Изключително редовен, ентусиазиран и мотивиран бях в часовете по информационни технологии и винаги пръв стигах до целите, които се изискваше да постигна. След това установих, че часовете ми в училище не са ми достатъчни и имам недостиг на знания, поинтересувах се и започнах да чета странична литература за създаване на уеб сайтове чрез html, css и javascript, включително и за различни компютърни операционни системи, като Linux и Windows. Не ми липсваха и моментите на разглобяване и сглобавяне на различна компютърна периферия, просто исках да видя резултатите от моя труд :)

3. Как минава твоят ден?
Всеки един мой ден започва с мисълта за развитие и промяна, преминава през динамично ежедневие, в което трябва да се вземат важни стратегически решения според целите. С тях плътно вървят и пълноценните грижи за моят екип, тук е момента да отбележа, че страшно много ценя всеки един човек от екипа, тъй като те са изключителни професионалисти, а аз един истински мениджър, който мисли за тях и всички клиенти в компанията. В края на деня преглеждам постигнатите цели и изграждам стратегия за следващия ден, никога не се отказвам и не спирам. Така обикновено минава един работен ден, а за почивните вижте точка 5 :)

4. Каква според теб е  формулата на успеха?
Формулата за успеха е да се информираш постоянно от новите практики и стандарти, които мигновенно се променят и налагат в нашата сфера + изграден опит през годините = хибриден вариант, който бързо те изстрелва да докоснеш успеха. Важното в тази формула е винаги да си с консистентно качество на компететност, а резултатите сами ще се родят.

5. Как прекарваш свободното си време?
Свободното си време прекарвам във фитнеса, за да намаля отрицателната енергия и да тествам волята и дисциплината, които са много важни думички в днешното ежедневие. В останалата част от него се посвещавам да ходя на различни обучения, тренинги, семинари или просто да прочета една смислена книга свързана с подобрения за личната ефективност. Разбира се, когато разполагам с по-голям период от време, обичам да пътешествам и постоянно да ходя на различни места, както в България, така и извън нея, страст са ми екзотичните острови – Бали, Бора Бора и т.н. :). Избухването с приятели също е рецепта да рестартираш мозъчните гънки, забравих да споделя, че съм и кино маниак.

6. Любима мисъл?
При мен любимата ми мисъл се утроява по равно, просто съм различен, те са:

-„Значителните“ неща никога не бива да бъдат оставяни на произвола на незначителните“

-„Не познавам по-насърчително нещо от безспорната способност на човека да променя живота си чрез съзнателни усилия“

-„Ефективните хора не се интересуват от проблемите, а от възможностите“

7. Пристрастен си към…..?
Пристрастен съм към автомобилите и по-точно от техните високи скорости и управление, които те доставят в така наречения коктейл от адреналин. Най-бързата кола, която съм карал е Nissan GT-R (около 500 магарета) и след нея се пристрастих още повече към ламарината на колела.

8. Левски или ЦСКА? 😀
Левски винаги е бил моят любим футболен отбор, жалко, че напоследък не представят тази класа на игра, която имаха в годините назад. Нека не забравяме, че това име е емблематично и за българската история.

9. Пожелай ни нещо?
Пожелавам да сме все така добрички, умни и старателни в дейността, която извършваме ежесекундно в компанията и да продължаваме да покоряваме нови върхове в думичката „хостинг“.

Благодарим ти, Любо! Пожелаваме ти много успехи по пътя! А и тук е момента да ти честитим и сертификатите от  cPanel UniversitySales and Technical.

cPanel_Lybomir Kotzov

Очакваме още много награди от теб!

293921_262313673791296_1734875917_n


Подобни публикации

WANTED: Маркетинг стажант

blog-image-wantedАко НЕ вярваш, че всяка жена с червена рокля задължително носи 2л. препарат за пране във вечерната си чанта…и НЕ вярваш, че един матрак решава всички семейни проблеми, както и че мармотите грижовно завиват всяко шоколадче в станиол…значи си креативен и в теб се крие маркетингово-рекламен потенциал! Откриваш ли разлика между „просто реклама” и онова […]


Прочети повече →

Стиляна Кирязова – отдел „Продажби“

Stil-Yana-300-262Тя е родена в един от най-красивите морски градове в България – Бургас. Изключително позитивна, общителна и амбициозна личност. Запознайте се с нашата умна красавица от отдел „Продажби“ – Стиляна Кирязова и вижте какво ни сподели за себе си в това интервю. Какво е перфектното начало на деня за теб? Перфектното начало на деня за […]


Прочети повече →

Павел Вътков – Техническа поддръжка

blog-pavel_1Павел Вътков е бивш курсист на  и толкова много го харесахме, че решихме да го вземем при нас. Той е амбициозен, ученолюбив и обича предизвикателствата! Наскоро получи сертификат от cPanel University, доказвайки ни че за него няма невъзможни неща! Има страхотно чувство за хумор, винаги е усмихнат и с настроение. А в музикално отношение се […]


Прочети повече →

Радослав Панев – Техническа поддръжка

rado_blogРадо е най-новия ни Friendly Geek колега. Той е от града на Алеко – Свищов, обича планината и в свободното си време прекарва сред природата. Успяхме да го издебнем и да му зададем няколко въпроса за самия него. Какво е началото на деня при теб? Моето начало на деня започва с лицеви и коремни преси,  […]


Прочети повече →

Любомир Марков – Техническа поддръжка

plamen-markov_friendlyДойде ред да ви представим и Любо! Той е от китното градче Панагюрище, завършил „Телекомуникации“ в ТУ София. Любо е амбициозен, млад Friendly Geek колега, който наскоро получи и сертификат от cPanel University! А и между другото свири на електрическа китара и притежава звукозаписно студио. Инетересното му хоби лесно се съчетава с работата му по […]


Прочети повече →