Иван Маринов – Технически сътрудник

  by    0   0

Малко са  хората, които биха казали, че приемат работата си като удоволствие. Е, Иван е точно от тях!  Той е част от екипа на „Friendly geeks”, които отговарят за денонощната поддръжка на нашите клиенти. За него бихме казали, че е изключително всеотдаен към своите колеги, изпълнителен и търпелив. Спокойна личност е, само когато не е на някое рок или хаус събитие. Пада си по волейболни мачове с националния ни отбор и обожава хубавите моменти с приятели. Споменахме ли, че членува и в младежката организация AIESEC?

Ivan_1

Здравей, Иван. Представи се с няколко думи и ни сподели три интересни факта, които хората трябва да научат за теб?

Здравей, скъпи ICN.BG репортер, казвам се Иван Маринов и съм на 23 години. Работя в екипa на ICN.BG от началото на декември месец и съм радостен, че съм част от него, защото освен колеги намерих и доста приятели. Родом съм от най-топлото място в България – Сандански и дори да настъпи апокалипсис, съм готов за жегата :D. Фен на Манчестър Юнайтед съм и на Българския национален отбор по волейбол като през последните години не съм пропускал техен мач, който да гледам на живо и се надявам и да не пропускам за в бъдеще.

Кое е най-голямото предизвикателство в работата ти? Има ли някаква забавна или поучителна история, покрай комуникацията ти с многото клиенти?

Всяко ново начало само по себе си е предизвикателство. Именно такова за мен е и постъпването  ми в екипа  ICN.Bg. Истинска наслада ми носят моментите, в които съм успял да помогна на клиента и в резултат на добре свършената ми работата, да усетя неговото удовлетворение.  Фактът, че това с което се занимавам носи щастие не само на мен, но и на други хора ми доставя огромно удоволствие и ме стимулира да продължа да си върша работата.

„Friendly geeks” осигуряват на клиентите на ICN.BG денонощна поддръжка 24/7 . Остава ли ти време и за друго?

Правилната комбинация от думи е time management, приоритизация и делегиране. Благодарение на тези три неща имам време за всичко – работа, личностно развитие, срещи с приятели, студентската организация AIESEC, професионално развитие, партита и дори ми остава и време да поспя 😀

Членството ми в AIESEC стартира преди малко повече от година, но това е време през което научих неща, които биха ми били полезни в професионален аспект. Например напълно обучен съм как да управлявам малък екип. До този момент не съм изпробвал практическата страна  на знанията си, но защо не след  време да не покажа наученото и да се включа в ръководството на някой екип и в ICN.BG?

След постъпването ми в AIESEC значително нарастна и броят на новите ми контакти с хора, ангажирани в различни сфери. С нетърпение очаквам общите ми срещи с тях в бъдеще. Определено бих класифицирал AIESEC  като организация, в която може да научиш много неща и дори да направиш грешка, винаги има някой, който да ти помогне да се изправиш и да продължиш с начинанието си.

За хората, които те следят в социалните мрежи, изглежда сякаш си голям меломан и купонджия. Разкажи ни за най-запомнящото се музикално събитие на което си бил ?

Не бих казал, че съм купонджия, но определено съм меломан. Харесвам качествената музика и най-вече рок и хаус. Да, това са два стила, които се различават много, но във всеки от тях има нещо, което ме докосва и се радвам на всеки тон, който чуя.

Двете най-интересни събития, на които съм бил е събирането на великата четворка (Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax) на една сцена. Събитие на което освен добрата музика, която слушах ме пече слънце, валя дъжд и градушка, но определено си заслужаваше изживяването на всички климатични условия. Второто такова събитие беше екскурзията ми за едно от последните партита на Swedish House Mafia в Румъния. Три дни, в които освен сбъдната мечта прекарах невероятни моменти и мигове с моите приятели.

Има ли талант които би искал да притежаваш? Например да се научиш да свириш на китара?

Може би бих искал да се науча да управлявам самолет или совалка, но имам ли желанието, ще намеря и решението за постигането на целта. На този етап не възнамерявам да увреждам слуха на  близките ми хора с неуспешните ми опити в свиреното на китара. Засега ще оставя изпълнението на солата на професионалистите.

Ivan_2

 Ivan_3

Нашият Иван притежава и сертификат от cPanel University.


Подобни публикации

WANTED: Маркетинг стажант

blog-image-wantedАко НЕ вярваш, че всяка жена с червена рокля задължително носи 2л. препарат за пране във вечерната си чанта…и НЕ вярваш, че един матрак решава всички семейни проблеми, както и че мармотите грижовно завиват всяко шоколадче в станиол…значи си креативен и в теб се крие маркетингово-рекламен потенциал! Откриваш ли разлика между „просто реклама” и онова […]


Прочети повече →

Стиляна Кирязова – отдел „Продажби“

Stil-Yana-300-262Тя е родена в един от най-красивите морски градове в България – Бургас. Изключително позитивна, общителна и амбициозна личност. Запознайте се с нашата умна красавица от отдел „Продажби“ – Стиляна Кирязова и вижте какво ни сподели за себе си в това интервю. Какво е перфектното начало на деня за теб? Перфектното начало на деня за […]


Прочети повече →

Павел Вътков – Техническа поддръжка

blog-pavel_1Павел Вътков е бивш курсист на  и толкова много го харесахме, че решихме да го вземем при нас. Той е амбициозен, ученолюбив и обича предизвикателствата! Наскоро получи сертификат от cPanel University, доказвайки ни че за него няма невъзможни неща! Има страхотно чувство за хумор, винаги е усмихнат и с настроение. А в музикално отношение се […]


Прочети повече →

Радослав Панев – Техническа поддръжка

rado_blogРадо е най-новия ни Friendly Geek колега. Той е от града на Алеко – Свищов, обича планината и в свободното си време прекарва сред природата. Успяхме да го издебнем и да му зададем няколко въпроса за самия него. Какво е началото на деня при теб? Моето начало на деня започва с лицеви и коремни преси,  […]


Прочети повече →

Любомир Марков – Техническа поддръжка

plamen-markov_friendlyДойде ред да ви представим и Любо! Той е от китното градче Панагюрище, завършил „Телекомуникации“ в ТУ София. Любо е амбициозен, млад Friendly Geek колега, който наскоро получи и сертификат от cPanel University! А и между другото свири на електрическа китара и притежава звукозаписно студио. Инетересното му хоби лесно се съчетава с работата му по […]


Прочети повече →